Egyre nehezebben viselem el a páromat! Megoldás?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte minden nap vitatkozunk. Hétvégén olyat mondott nekem, amit eddig még soha, én meg felpofoztam, amit mélyen megbántam. Ilyen még SOHA nem volt, és remélem, hogy nem is lesz. A pofont megérdemelte (jó büdös k.va anyád), de akkor is. Ez nálunk ilyen mérföldkő. 2 és fél év alatt egyszer sem történt ennyire durva veszekedés. Hozzáteszem, hogy komoly családi problémája van, meg ivott is, lehet azért csúszott ki a száján. Mostanában sokszor fenyegetőzöm szakítással. Ha belegondolok, hogy tényleg szakítunk, abba viszont belepusztulok, mert szeretem, együtt is lakunk. De annyira fáj, hogy engem nem ért meg senki. Ebben a városban ahol lakunk, nekem nincsenek se barátaim, se családom, se kutyám, se macskám. Szóval senki, csak ő. Telejesen belebolondulok, hogy amikor nem vagyunk együtt nincs kihez szólnom, nincs hová mennem, ha veszekszünk úgyszintén. Ááá, nem tudom, hogy mit csináljak.2011. szept. 12. 12:33
1/24 anonim válasza:
Én a helyedben szó nélkül szakítanék.
2/24 anonim válasza:
ebből a kérdésből se derül ki,hogy a párom az a fiú e vagy a lány
3/24 anonim válasza:
Megbeszélni nem lehet vele? Én is sokszor hasonlóan érzek ahogy te is és a barátok terén is. Akartam privátot írni de nem lehet :(
4/24 anonim válasza:
Ez a kapcsolat úgy halott ahogy van..Két lehetőséged van.
1.szakítás,és új élet kezdése
2.maradni továbbra is,és hetente egy kérdés kiírása,hogy éppen most miért rossz neked..
6/24 A kérdező kommentje:
Azért a bizonyos mondatért szakítsak vele, vagy más miatt is mondjátok?
2011. szept. 12. 12:43
7/24 A kérdező kommentje:
23/L a párom 29/F
2011. szept. 12. 12:45
8/24 anonim válasza:
Jesszus, most ismerünk 1 pillanatot az életetekből, ez alapján hogyan lehetne megállapítani, hogy mit tegyél? A sok okos mondhatja, hogy szakíts vagy ne szakíts, de semmit sem tudnak, csak te tudhatod, mit kell tenni.
9/24 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni! Amennyiben nem lehet, akkor szakítás. Megkérdezhetném, hogy melyik városban laksz?
21/L
10/24 A kérdező kommentje:
Pesten lakom.
2011. szept. 12. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!