Most én vagyok a bunkó vagy ez természetes? Vagy természetes hogy én vagyok a bunkó?
26 éves lány vagyok. A legjobb barátnőm 27 éves. Minde a ketten nagyon pörgős lányok vagyunk, akik nagyon sokat mentek mindenhova, sokat buliztunk és sokat kirándultunk, művészklubokba vagyunk tagok, sokat szerepelünk. Emellett dolgozok, saját magamat eltartom, rakok félre, azaz nem csak a bulizós 15 éves gyerek szintjén vagyok.
A barátnőm egy kicsit gyenge idegileg s hajlamos a depresszióra is. Sose volt sok szerencséje a férfiakkal gyönyörű külseje ellenére. Az utóbbi időszakban összeszedett egy srácot, akivel lefeküdt és hát igen....becsúszott a gyerek.
Jelenleg már 8 hónapos terhes, hamarosan szül.
Én utóbbi pár hónapban külföldön voltam. 1 hete érkeztem és találkoztunk. Én megmaradtam ugyanolyan, de ő változott emiatt, amire én azt mondom, hogy természetes.
Viszont én most nagyon unom. Csak a gyerekről tudott beszélni meg a terhességéről. Engem meg ez a téma k..vára nem köt le és nem is érdekel. Természetesen végighallgattam és amikor én meséltem neki valamit, akkor láttam, hogy nem érdekli és közbe is vágott valami gyerektémával megint. Ez így nem lesz jó.
Azt mondják, hogy az igaz barátság örökké tart, de ekkora változással hogyan lehet ezt túlélni? Ő TÉNYLEG csak a gyerekről tud beszélni...SEMMI MÁSRÓL!! Én értem, hogy ez teszi most ki az életét, de attól még szerintem nem csak erről kéne pofáznia...nem?
Amúgy meg a semmi közepére szüli s emiatt haragszom rá, mert nagyon felelőtlen. Nincs pénze, se semmije. A faszi tartja el, aki nem a férje. Ráadásul ez nem is akkora szerelem közöttük, mert a pasi már vágott a fejéhez súlyos gondolatokat. Szóval én ilyen kapcsolatba nem szülnék....sőt nem is alapoznék semmit se. Még a fogkefémet se hagynám ott...
????
"Méghogy túlnőtt a terhes lány a barátnőjén, ez vicc, ugye? Se munkája. se férje, se pénze, se semmije, még érdeklődési köre sincs, mindenben alulmaradt a kérdezővel szemben, erre még tán egy csöves sem lenne irigy"
Nekem is van egy ilyen gyerekkori barátnőm,bár már alig találkozunk.Én is kezdetekben azt hittem,hogy ő túlnőtt rajtam,mert hamar megházasodott,és szül nemsokára,és hogy neki minden összejött,ami nekem nem.Pedig ő is a semmire szül,nincs lakásuk,a szülőknél laknak,sőt van hogy veszekedés van s akkor a másik szülőkhöz költöznek.Se gyed se normális állás,és őket irigyeljem?Dehogy is.Inkább ritkábban találkozom már vele,hisz ő sem tud másról sem beszélni,csak a gyerekről,viszont azt is bevallotta,hogy mennyi a problémájuk.Amiket én sejtettem előre róla,csak túl szépnek próbálják magukat mutatni,hogy minden tökéletes körülöttük.Sajnos már ő is egy másik síkon éli az életét,én nem irigylem tőle a babát,a férjét stb-it.Én örülök,hogy erre még van bőven időm felnőni,és nem a gyerekvállalással együtt kell nekem is felnőnöm. :)
Én azt mondom,hogy ne szakítsd meg vele a kapcsolatot,csak találkozz vele ritkábban.
Ja és van egy olyan ismerősöm,aki fiatalon szült,van párja,szépen éldegélnek,néha vigyáz a picire a nagyszülő,ő meg addig felhívja magához a csajokat trécselni,pletyizni és tök jól elvagyunk.Szóval van ilyen is olyan is...
Nyugi utolsó,az is (én) le lett pontozva,aki beszél róla...:)
Egyébként kedves kérdező,te minden vagy,csak nem a legjobb barátnője ennek a lánynak,az tuti...
Szidod a pasiját,de ő legalább a szemébe merte mondani,ha baja volt vele,nem a háta mögött kibeszélte,és mellesleg,ha így szapulnák a barátnőmet,mint ahogy itt sokan teszik a tiéddel,minimum elküldeném őket melegebbre,nem a lovat adnám alájuk..Ugyanis nem tudom feltűnt-e de már jó pár válasz óta szó sem esett a kérdésedről,csak a barátnőd az utolsó sz@r alak,mert állam nyakára szül,holott ennek köze sincs ahhoz,hogy téged idegesít,hogy a terhességéről beszél...
"felkészül arra, hogy a gyerek mindent megkapjon"
Ez meg a kérdező által leírtak alapján viccnek is gyenge volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!