Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok a bunkó vagy...

Most én vagyok a bunkó vagy ez természetes? Vagy természetes hogy én vagyok a bunkó?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok. A legjobb barátnőm 27 éves. Minde a ketten nagyon pörgős lányok vagyunk, akik nagyon sokat mentek mindenhova, sokat buliztunk és sokat kirándultunk, művészklubokba vagyunk tagok, sokat szerepelünk. Emellett dolgozok, saját magamat eltartom, rakok félre, azaz nem csak a bulizós 15 éves gyerek szintjén vagyok.

A barátnőm egy kicsit gyenge idegileg s hajlamos a depresszióra is. Sose volt sok szerencséje a férfiakkal gyönyörű külseje ellenére. Az utóbbi időszakban összeszedett egy srácot, akivel lefeküdt és hát igen....becsúszott a gyerek.

Jelenleg már 8 hónapos terhes, hamarosan szül.

Én utóbbi pár hónapban külföldön voltam. 1 hete érkeztem és találkoztunk. Én megmaradtam ugyanolyan, de ő változott emiatt, amire én azt mondom, hogy természetes.

Viszont én most nagyon unom. Csak a gyerekről tudott beszélni meg a terhességéről. Engem meg ez a téma k..vára nem köt le és nem is érdekel. Természetesen végighallgattam és amikor én meséltem neki valamit, akkor láttam, hogy nem érdekli és közbe is vágott valami gyerektémával megint. Ez így nem lesz jó.

Azt mondják, hogy az igaz barátság örökké tart, de ekkora változással hogyan lehet ezt túlélni? Ő TÉNYLEG csak a gyerekről tud beszélni...SEMMI MÁSRÓL!! Én értem, hogy ez teszi most ki az életét, de attól még szerintem nem csak erről kéne pofáznia...nem?

Amúgy meg a semmi közepére szüli s emiatt haragszom rá, mert nagyon felelőtlen. Nincs pénze, se semmije. A faszi tartja el, aki nem a férje. Ráadásul ez nem is akkora szerelem közöttük, mert a pasi már vágott a fejéhez súlyos gondolatokat. Szóval én ilyen kapcsolatba nem szülnék....sőt nem is alapoznék semmit se. Még a fogkefémet se hagynám ott...

????

2011. szept. 12. 09:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem túlnőtt téged a barátnőd, és ezt nehéz elfogadnod. Akár beismered, akár nem, a jelenlegi életviteled a te korodban már nem annyira megszokott. Ebben a korban már inkább a családalapításon jár a legtöbb nő esze, egy társon, biztos otthonon, egy gyereken. Ti nem így voltatok ezzel, ám a barátnőd teherbe esett, és azt teszi, amit tennie kell: felkészül arra, hogy a gyerek mindent megkapjon, és ő legyen az első. Ebbe a féktelen pörgés már nem fér bele, fel kell nőni. Fogadd el, ha igazi barátnője vagy, de szerintem féltékeny vagy, hogy most minden róla szól, és nem tudsz kibontakozni. Nem egy nagy barátság így kívülálló szemmel, inkább haverok vagytok.
2011. szept. 12. 10:15
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól értem, akkor mind a kettőtöket addig érdekelte a másik problémái, amíg azok ugyanazok voltak, mint a sajátjai. Ez így nem feltételez túl mély kaćsolatot. Ha mégsem így lenne, akkor vagy légy annyira toleráns, hogy elviseld a változást, vagy próbáld meg megbeszélni vele, vállalva a konfliktus veszélyét.
2011. szept. 12. 10:32
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

szerintem is inkább csak együtt éreztétek jól magatokat,közös érdeklődés,stb. miatt. Most ezt ő már nem tudja megadni neked,így elkezdett "zavarni" a dolog.

Mi is is ilyenek voltunk a legjobb barátnőmmel,mint ti. Bulik,pasik,szórakozás,stbstb. Aztán nálunk "csúszott" be a baba. Én is csak a terhességről,gyerekről tudtam beszélni,sokszor bocsánatot is kértem miatta,próbáltam érdeklődni,de 1-2 mondat után megint a gyerekvállalás volt a téma...Nem hinném,hogy valaha is azt mondta volna bárkinek rólam,hogy csak erről tudok "pofázni",egy barát ilyet nem mond...Tudta,hogy nekem ez a legfontosabb most az életemben és azért valljuk be nagyon szabású dolog is,mint egy buli vagy utazás...A gyerekvállalás egy életre szól,fel kell rá készülni,és igen nekem ennek az is a része volt,hogy beszéltem róla,tudatosítottam,hogy igen ez lesz...

Az én legjobb barátnőm tudott velem örülni...

2011. szept. 12. 10:32
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
Én nem ítéllek el, sőt teljesen megértelek, ugyanis hasonló cipőben járunk. Annyi különbséggel, hogy én 20 vagyok és barátnőm 17 évesen szült. Ugyebár a te barátnőd már igencsak benne van a korban, hogy anya legyen. Az én barátnőm még maga is gyerek volt,amikor jött a baba. Én eleinte mellette álltam, ő is csak a babáról tudott beszélni, semmi másról. Megértettem, tudtam, hogy ez egy nagy fordulat az életében és mellette kell állnom. De egy idő után besokalltam. Ő magától nem keresett, nem jött át hozzám. Csak én kerestem a társaságát. Úgy éreztem neki nem ér semmit a barátságunk. Mindig elmentem vele babaruhákat venni, orvoshoz, stb. Ha meg én kértem meg valamire, pl menjünk moziba, nemet mondott. Pedig még nem is látszott rajta a terhesség, tehát nem azt vártam el, hogy guruljon el a moziba. Még nem volt hasa. szóval a barátsághoz 2 ember kell, 2 emberen múlik, hogy megmarad e örökre. Fontos a gyerek, ez nem kétség, de arra is ügyelni kell, hogy a barátokkal is tartsa a kapcsolatot, legalább telefonon. A barátnőm most egy befordult, depressziós anyuka lett, 20 évesen...
2011. szept. 12. 10:52
 15/28 anonim ***** válasza:
54%
Szokásos.Rengeteg nő belebutul a gyerekvállalásba, egysíkú zombi lesz évekre ,csak a baba kaki pisi pelus büfi szopi ennyiben kimerül az érdeklődési köre és beszédtémája .Észre nem venné magát ,hogy ez mást mennyire nem érdekli, jó oké gyerek ,naés??Megtörtént néhány milliárdszor már ,nem akkora nagy szám ,biológiai folyamat ,természetes dolog.Az ilyenektől menekülni kell jó messzire ,majd néhány év múlva esetleg lenyugszanak ,rosszabb esetben jön a következő gyerek és kezdődik elölről az egész gügyörészés.
2011. szept. 12. 11:11
 16/28 linduci11 válasza:
23%
Micsoda?A nők belebutulnak?Látszik h,nemvagy anya lehet hogy,nő sem.Egy anyának mindig is a gyerekei lesznek a legfőbb támái.Hiszen az ember arról beszél és azzal foglalkozik a legtöbbet amit vagy akit szeret.Nem?????A kérdésre pedig a választ majd megtudod ha,majd te is benne leszel ebben az áldott állapotban!
2011. szept. 12. 11:22
 17/28 anonim ***** válasza:
43%
Nem.Mert ha még pl nincs gyereke de van egy párja akit legjobban szeret ,akkor azzal traktál mindenkit a környezetében ,hogy jaj a Gézának de szép szeme van és milyen rendes ember ,és még az ágyban is jó?Fenét! Gyereket is a maga helyén és idején kell kezelni, és észre kéne venni ,ha másokat ez baromira hidegen hagy.Nem akkora szám egy gyerek ,csak az anyjának az, ezt be kéne látni.
2011. szept. 12. 11:32
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
De itt jön be a faktor, hogy a barátok akkor is kitartanak egymás mellett, ha éppen nem ideálisan alakulnak a dolgok. A mindenféle hulladék haveri kapcsolatoknál nem, de az igaz barátságoknál igen.
2011. szept. 12. 11:35
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
Méghogy túlnőtt a terhes lány a barátnőjén, ez vicc, ugye? Se munkája. se férje, se pénze, se semmije, még érdeklődési köre sincs, mindenben alulmaradt a kérdezővel szemben, erre még tán egy csöves sem lenne irigy.
2011. szept. 12. 11:37
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Nekem egy éves a picim, amikor barátnőkkel ismerősökkel beszélek, mondok pár mondatot a kis lúrkomról, aztán másról beszélgetünk. Lehet nem normális, de nekem felüdülés, ha egy kicsit visszacsöppenek a felnőttek világába.
2011. szept. 12. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!