Nektek, hogy van beírva a párotok a telefonba? A neve vagy pedig valamilyen becézéssel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 20:39
21/39 anonim válasza:
Mindig a teljes neve volt beírva és még most is így van.
22/39 anonim válasza:
.Kincs <3
hogy az első legyen. Teljes nevén soha a büdös életembe nem jutott eszembe beírni...
23/39 anonim válasza:
Teljes nevén, én meg neki úgy, h izomagy :D
24/39 anonim válasza:
ICE3 Husi virág
(nagy becézgetősek vagyunk, már csak a poén kedvéért is, az ICE3 pedig az, hogy vészhelyzetben ő a harmadik, akit hívjanak a mentősök, ha velem valami történik)
25/39 anonim válasza:
Ja és azért harmadik, mert apám az első, majd a "mostoha" anyám a második, így ő lett a harmadik, még sajna nem élünk együtt.
26/39 anonim válasza:
Édesem xxxxxx-om. Neki én: Szivem xxxxx-om.
Az x a keresztnevünket jelöli.
23N és 29F
27/39 anonim válasza:
Keresztnevén, először úgy írtam be,amikor munka kapcsán megismertem, nem is volt ilyen nevű ismerősöm, és én mindig ragaszkodok ahhoz,ami először bekerül, azt szokom meg.
28/39 anonim válasza:
Jancsi. Neki én : Cejejmem. Én nem becézgetek, nekem az kicsit bugyuta dolog.
29/39 Kovács Éva Magdolna válasza:
egyértelmű ,hogy becenév :amugy életem értelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!