Nektek, hogy van beírva a párotok a telefonba? A neve vagy pedig valamilyen becézéssel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 20:39
11/39 anonim válasza:
ICE Ádám. Tudtommal az ICE előtag egyetemes jelentése: ha bajba kerülök őt hívják először.
12/39 anonim válasza:
Nekem <3 nyusziim-nak van beírva!:)
15/39 anonim válasza:
Ha volt is, mindig a keresztneve volt. Kitűnik a többi közül, mert mindenki más a teljes nevén szerepel. Sajnos most csak teljes nevűek vannak a telefonomban. :(
29/F
16/39 anonim válasza:
A keresztneve, de két * közé írva, hogy rögtön az első legyen a listán. :) Neki én is a keresztnevemen vagyok beírva.
17/39 anonim válasza:
A keresztneve becézgetve. :)
18/39 reptoid válasza:
"A keresztneve becézgetve. :)"
Hányszor írtad be, vagy minek a gyakorítóképző?
19/39 ava87 válasza:
A neve. Mivel Á-val kezdődik, ő a legelső a névjegyzékben (még Anyut is beelőzte :))
20/39 anonim válasza:
Nekem az van beírva Pampam
Pedig sosem hívom így, csak egyszer úgy csúfolt, hogy Pampolina, akkor lett belőle Pampam a telefonomban évekkel ezelőtt. Úgy is maradt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!