26 éves vagyok nem akarok gyereket inkább örökbe
fogadnék! Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig taszított a szülés meg magamról nem is tudnám elképzelni hogy kihordanék egy babát stb És úgy gondoltam inkább örökbe fogadok egyet! Sajnos a család rossz néven veszi.. Köszönöm a válaszokat! 26N
Nem pontoztalak le, igen, gonosznak neveztelek, mert szerinted nem vall normális gondolkodásra, ha valaki, aki esetleg szült vagy szülhetne örökbe akar fogadni. A másik fele fiatal vagyok, köztük is dolgozom, nem hiszem, hogy mérgezem őket. És a gyerekemet nem azért szeretem, mert az apja fülét örökölte, hanem a sok édes kis dolgától. Attól, hogy rám mosolyog, hozzám bújik, kacag és még sorolhatnám, ezt egy örökbefogadott pici is így csinálja.
2011. szept. 11. 14:19
62/73 anonim válasza:
Én nem beszélem le, az ő dolga, hogy mit csinál, De te csak kötekedni akarsz, nem normális választ adni a kérdezőnek.Légyszíves szállj le a válaszolókról.
2011. szept. 11. 14:27
63/73 anonim válasza:
Na most untam meg, nekem ebből elegem volt.
Senkit sem beszélt le senki a szülésről, csak épp nem nézte le azokat, akik nem teszik.
A nevelés pedig maximum élettanibb, ha az neveli a gyereket, aki megszülte, de semmivel sem kevesebb anyaként az, aki örökbe fogadja.
2011. szept. 11. 14:31
64/73 anonim válasza:
Nem pontoztalak le, igen, gonosznak neveztelek, mert szerinted nem vall normális gondolkodásra, ha valaki, aki esetleg szült vagy szülhetne örökbe akar fogadni.
röhejes vagy, milyen válaszolókról?? itt már egy ideje csak te meg én balhézunk, és sokan egyetértenek velem olvasd már vissza, de légyszi szálj le rólam oké, én leírtam a kérdezőnek már hogy mit gondolok, te vagy aki engem folyamatosan cseszeget, és gonosznak tart, mert én javaslom hogy inkább szüljön egy babát!
2011. szept. 11. 14:32
65/73 anonim válasza:
nah jó nekem is elegem van annyi ostoba van itt hogy kiborító!
kislány azt csinálsz amit akarsz a te életed! De ha igazán érett lennél magad is eltudnád dönteni!
2011. szept. 11. 14:34
66/73 anonim válasza:
Ha nem akkor,akkor minek erőltetnéd?Nem mindenki akarja átélni azokat a dolgokat!Attól még lehet jó anya,te meg csak szimplán be vagy savanyodva.
2011. szept. 11. 14:35
67/73 anonim válasza:
Nem lehetne valahogy töröltetni az utolsó két oldalt, már ciki, hogy reagáltam. Sajnálom kérdező.
2011. szept. 11. 14:42
68/73 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért kell lehülyézni! Az egyik kedves "apuka" nem tudom hogy reagált volna ha ő kerül árvaházba.. Gondolj bele abba a helyzetbe ha a gyereknek nincsen senkije közös szobákba kell legyenek akár 20-an.. A másik Egy szép szót senki sem szól hozzájuk.. Nem tudnak annyi szeretett adni egy árvaházba mint egy családban. És köszönöm azoknak akik mellettem állnak.. És azt már kevésbé hogy néhány emberke elkezdjen engem becsmérelni. Én egy kérdést tettem fel és soha a büdös életbe nem gondoltam volna hogy idáig elfajulnak a dolgok... Pár embernek köszönhetően ajánlom hogy egyszer nézetek ti meg egy árvaházat vagy gondoljatok bele egy árva gyerek sorsába.
2011. szept. 11. 15:47
69/73 anonim válasza:
Amikor szültem az egyik szobatársam otthagyta a picit, szívem szerint hazavittem volna, és ugyanúgy szeretném, mint a sajátom. Mai napig eszembe jut, mi lehet vele, és, hogy szegényke megérdemelné, hogy normális családban nőjön fel, én becsülöm azokat, akik esélyt adnak rá, nem úgy, mint az anya, aki a szülésen kívül mást nem tett érte.
2011. szept. 11. 15:53
70/73 anonim válasza:
Azért ne fogaddj örökbe mert sajnálod az árvaházi gyerekeket!Ez nem megoldás.
Voltam árvaházban,azok a pillantások mai napig kisértenek,nagyon durva.
Ha magátol a szüléstől undorodsz,de szeretnél egy gyeremeket felnevelni az ugy okés,de csak azért kivenni egy gyereket az árvaházból hogy egy árvával kevesebb legyen hülyeség,rááadásul ha ezért tennéd,nem pedig azért mert szived vágya egy gyerek de szülni nem tudsz,nem akarsz,azt ki fogjk szürni az alkalmasságin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!