26 éves vagyok nem akarok gyereket inkább örökbe fogadnék! Velem van a baj?
Nincs veled semmi baj. Akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet...
Szerintem nem igaz, hogy az örökbe fogadott gyereket nem lehet annyira szeretni, mint a sajátot. Őrájuk is vársz, sokszor éveket is. Ők is ugyanúgy odabújnak hozzád és mondják, hogy anyu szeretlek. Ők is a te gyerekeid.
Ismerek egy házaspárt, akik a két vér szerinti gyerekük mellé még kettőt örökbe fogadtak, pedig lehetett volna még "saját" gyerekük, de ők inkább megmentettek 2 gyereket, akiket sajátjukként nevelnek. A négy gyerek - 12 éves fiú és 9 lány(saját gyerekek), valamint 8 éves lány és 5 éves kisfiú(örökbe fogadottak) - már most nagyon jó testvérek, imádják a szüleiket. A gyerekek mind tisztában vannak vele, hogy örökbe fogadottak, de úgy ragaszkodnak a szüleikhez, mintha igaziak lennének, és azok is, mert szeretetben nevelik a négy gyereket, nem számít kit szült az anyuka és kit nem.
Ezek szerint ez egy értéktelen, rossz házaspár? Nem hinném. Inkább minden tiszteletem az övék. Rengeteg gyereknek szüksége lenne egy szerető családra, de nem adatott meg nekik, legalább egynek segítesz. Ettől semmivel nem leszel kevesebb, esetleg több.
Az a lényeg, h te mit akarsz. Úgyis túl sok árva van az intézetekben.
Engem nem taszít a szülés, de ha nincs más akkor szívesen fogadok örökbe is. Én inkább azt nem értem, h sok nő minek próbálkozik évekig keservesen, rombolva a testét a hormonokkal, vizsgálatokkal, ha azok nélkül is anya lehet. Az anyaság nem a baba kihordását jelenti, hanem a gyermek megfelelő felnevelését.
19:11
ha te ezt tényleg így gondolod, akkor már megbocsáss de veled komoly bajok vannak. Már hogyne lenne fontos a jövőben az, hogy teherben volt e 9 hónapig vagy nem! Igenis fontos, mert az alatt a 9 hónap alatt nagyon sok mindenen keresztül megy egy nő, lelkileg és testileg is, és a gyermek szempontjából is fontos. ajánlom olvass el pár szakkönyvet ezzel kapcsolatban. nem ártana neked!
természetesen ezzel nem azt mondom, hogy aki örökbefogad és sosem volt várandós az nem lehet jó anya. Lehet! Csak arra a böszmeségre reagáltam, hogy azt írta, hogy az anyaság nem a baba kihordását jelenti.
A te életed, azt csinálsz,amit csaks szeretnél, ne érdekeljen mások mit mondanak!
Én pl: szeretnék szülni is, de egy gyereket mindenképp örökbefogadok majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!