26 éves vagyok nem akarok gyereket inkább örökbe fogadnék! Velem van a baj?
Semmi baj veled. Senkinek semmi köze hozzá.
Én a gyerekeket nem szeretem,nekem a szüléssel semmi gondom, de így nem vállalom, nincs az az isten, akármennyire szeretek bárkit, nem ugrok fejest a boldogtalanságba senki kedvéért.
Ez egyedül a te döntésed, ha te így gondolod csináld így.Nem vagy sem buta, sem rossz ember.
Nem értem, miért merül fel egyáltalán, hogy aki örökbe akar fogadni egy gyereket, az rossz ember.
Én is szeretnék örökbe fogadni egy gyereket, de sajnos nem lehet, mert egyedülálló vagyok. Már van egy kislányom, és nem rettegek a szüléstől sem. De ettől eltekintve szeretnék otthont adni egy olyan gyereknek, aki nem kellett a saját családjának. Sajnos ezt nem tehetem meg, mert a jogi környezet nem engedi.
Akkor most én is egy rossz ember vagyok?
"de sajnos nem lehet, mert egyedülálló vagyok"
Egyedülálló nem fogadhat örökbe...?? :o
Te döntésed, ahogy érzed.
Én mondjuk nagyon szeretnék majd várandós lenni: nagy pocakkal lenni, meg úgy kipróbálni milyen lehet az mikor benned növekszik egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!