Szerintetek az normális ha a barátom (32) havonta két-három hétvégét is a szüleinél tölt és nem együtt velem?
BB30 friss felesége én lennék :)
Itt és ilyenekben éli ki magát, mert szegényke elég gyenge az ágyban , kicsi a .... és nem is áll fel mindig...
Meg is érdemli, hogy megcsaljam :)
ennyi telik tőle ....
Egyet elfelejtettem!
Fiúk írjatok!
Igen normális,hisz ők a családja,én is megyek minden héten,pedig férjem van és gyerekem.A férjemet ez sosem zavarná.
Nekem az a fura ha valaki nem törődik a szüleivel.Most komolyan havi 4-6 napot ott tölt a többi 24-26-ot veled,nem vagy te önző?Ki akarod sajátitani?
Nem az számit hány éves,60 évesen is a szülei lesznek.Amugy meg persze,hogy nem fog folyton veled lógni,egy kis szabadság mindenkinek kell.Ne akard megfojtani mert igy csak elveszited.
Kérdező, jól érzed, ez nem változna meg. Apukám is ilyen volt. Ő mondjuk a kis távolság miatt nem maradt hétvégére a szüleinél, de nagyon sokszor, hétközben is átjárt, segített, volt is mit, mert idősek voltak a szülei, bár fiatalkorában is így csinálta. A szabadidejét a kertimunka nálunk és ott - kitöltötte. Emellett a fahordás, stb... Mamáék már nem élnek, de a házat ugyanúgy gondozza, beülteti a kertet. Nem sok közös családi programunk volt, leszámítva az évi egyszeri balatoni nyaralást.
Én emiatt nem ítélem őt el, elfogadtam, hogy ilyen és anyám is, bár neki sokszor volt nehéz.
Itt inkább az a kérdés, hogy miért nem akar veled több időt tölteni, és ha te megkéred arra, ami neked nagyon fontos lenne, mi az hogy az "nem hatja meg"? Itt nem a szülőkkel való kapcsolatot kéne elemezgetni, mert nem az a lényeg, hanem hogy nem Veled akarja tölteni az idejét.
Amúgy nem értem itt se a pontozásokat, véleményekről szólt a kérdés, a kisfarkúval kapcsolatos hozzászólásokat leszámítva minden válasz haszos! Lájkolni nem itt kell gyerekek!
Nagyon örülök, hogy ennyire sokféle válasz érkezett, így sokkal komplexebben át tudom gondolni ezt a kérdést.
Egyébként sajnos most ott járunk, hogy szakítani fogunk, csak ezzel az a baj, hogy nincs hova mennem és munkám sincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!