Szerintetek az normális ha a barátom (32) havonta két-három hétvégét is a szüleinél tölt és nem együtt velem?
Próbáltam beszélni vele hogy csak minden harmadik hétvégén menjen a szüleihez, hogy többet együtt tudjunk lenni.Sajnos nem hatották meg a szavaim. Olyan jó lenne többször együtt bringázni, főzni, sétálni,beszélgetni...stb.
Egyébként nincs bajom a szüleivel, aranyos emberek, de lehetőleg a hétvégéimet javarészt a kedvesemmel akarom kettesben tölteni és nem az anyóssal meg az apóssal.Ráadásul sokat vitatkozik a párom az anyukájával és még hallgatni is rossz ha ott vagyok, arról nem is beszélve hogy reggel hétkor ott már ébresztő van mert dolgozni kell.
Szerintem örülj neki, hogy ilyen fontos a családja. És ha lesz gyerek? Akkor sem baj. Majd vihetitek magatokkal, legalább ő is azt látja, hogy milyen fontos a család. Nagyon jó ember lehet, ha ennyire fontosak a szülei. Nálunk baba is van, mégis szó nélkül megy segíteni a szüleinek, ha kell. Havi 2 hétvége nem a világ, legalább addig pihizhetsz, olvashatsz, nem kell főznöd, azt
csinálsz, amit akarsz. Vagy beidőzítheted a nagytakarítást, bevásárlást, amit így hétközben nem kell, és akkor több időt tölthettek együtt. Hétvégi programnak meg ott van a másik 2 hétvége.
Szerintem örülj, hogy ennyire szereti a szüleit, (valószínű hogy majd a saját családját is így fogja), tudod hol van, nem nők után kujtorog. Tudod, rengetegen összetennék a két kezüket, ha ilyen párjuk lenne. :)
Gondolkodj el ezeken! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!