Odaadnom a szerelmem a megélhetésemért? Megéri ezt tovább folytatnom?
Egy 18 éves lány vagyok, idén fogok érettségizni.
15 éves korom óta együtt vagyok a barátommal, akit eleinte tiszta szívből szerettem, de ő nagyon rosszul bánt velem. Csak nem láttam,mert elvakított a szerelem. Egyébként eléggé csúnya srác rajtam kívül soha egy lánynak sem jött be. Én régen a személyiségébe szerettem bele, amiről (kb.1 éve kiderült) ,hogy csak egy álca volt. Kiszerettem belőle, így hogy megtudtam milyen is valójában, képtelen vagyok szeretni őt. :( Szakítani akartam,de rájöttem,hogy neki jól fizető szakmája lesz, (ez már biztos) nekem pedig a tanulmányi eredményeim miatt biztos,hogy nem... Ahelyett,hogy napi 9 órát dolgoznék a megélhetésemért, inkább vele maradnék és elvállalnám a "háziasszony" szerepét és még az anyagiakkal sem lenne gondom sose. Csak ehez ugye el kell játszanom,hogy szeretem őt. Melyiket válasszam?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:32
Anyádról is ez a véleményed?
Nekem kicsit "fake" szagú a kérdés...
"Egy férfi,akinek ilyen szellemileg igénytelen nője van csak a külsőre utazik.30 felett pedig lecserélne egy 21 évesre."
Erről van szó. Tök mindegy milyen okos vagy tanult vagy, (vagy leszel) csak tárgynak tekint egy idő után. Ha nem csinálsz meg neki szó szerint mindent, akkor dob. Ha eléred a 25 éves kort, talál egy 19 évest.
Kedves kérdező, csak arra vigyázz, hogy az idővel a párod bíztos megélhetése nehogy szerte foszoljon. Mert a világon nagyon sokan voltak így és nagyon mellé fogtak.
És tudod a pakliban bizony ez is benne van és akkor nagyon mellé fogtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!