Nem tudom érdemes-e tovább folytatnom a 18 éve taró kapc solatomat, ha már kétszer megcsalt és ezt be is vallotta?
hát ha megcsalt akkor ott komoly bajok lehetnek... oké bevallotta, de a bűn attól bűn. ezek után gondolom nem bíznál benne, nyugi én sem!
ez már nem lesz jobb! HAGYD OTT! ez igy nem oké.
Első vagyok, talán kicsit idősebb nálad.
A világ nem ilyen fekete-fehér. Tapasztalatból beszélek, a mi kapcsolatunkban is volt megcsalás. Csakhogy attól még, hogy évekkel ezelőtt az történt, most szeretjük egymást.
A másik dolog, hogy a lángoló szerelem évtizedek után már nincs, hiszen nem élhet le az ember olyan felfokozott állapotban egy életet.
Tudom, hogy az a közhely, hogy aki szeret, az nem csal meg. De ez egyszerűen nem igaz. Árnyalatok és színek vannak. Ezt kéne megérteni. Persze vadidegennek könnyű mondani, hogy váljon el, látom én, hogy ez megy itt folyton. Senki számára nem érték egy kapcsolat :(
Engem egyszer felhívott egy ilyen "biológiai ok". Elmesélte, hogy 1.5 éve van viszonya a férjemmel, aki azt mondta neki, hogy hamarosan el fog válni tőlem. Azért nem most, mert én fenyegetem azzal, hogy öngyilkos leszek.
Ha már beszéltünk részletezte azt is, hogy az ágyban mit csinálnak. A drága jó volt férjem traktálta a "biológiai okot" a mi házaséletünkkel is, úgyhogy a csaj simán a képembe vágta, hogy miután a férjem az ő fenekét - utána az én testemet.
Biológiai ok. Röhögnöm kell.
Természetesen egy szó sem volt igaz az öngyilkosságomról. Az én szerető férjem munka után hazajött, nyáron nyaraltunk, télen teleltünk. Szeretkeztünk, én főztem, ő kicserélte a villanykörtét. Nem tudtam, hogy válni szeretne, nem mert szólni.
(vagy nem akart, mindegy - én akartam )
De persze lehet, hogy a te férjed azért csalt meg téged, mert kényszerítették, elkábították, vagy épp biológiai okokból. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!