Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadnom a szerelmem a megélhe...

Odaadnom a szerelmem a megélhetésemért? Megéri ezt tovább folytatnom?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves lány vagyok, idén fogok érettségizni.

15 éves korom óta együtt vagyok a barátommal, akit eleinte tiszta szívből szerettem, de ő nagyon rosszul bánt velem. Csak nem láttam,mert elvakított a szerelem. Egyébként eléggé csúnya srác rajtam kívül soha egy lánynak sem jött be. Én régen a személyiségébe szerettem bele, amiről (kb.1 éve kiderült) ,hogy csak egy álca volt. Kiszerettem belőle, így hogy megtudtam milyen is valójában, képtelen vagyok szeretni őt. :( Szakítani akartam,de rájöttem,hogy neki jól fizető szakmája lesz, (ez már biztos) nekem pedig a tanulmányi eredményeim miatt biztos,hogy nem... Ahelyett,hogy napi 9 órát dolgoznék a megélhetésemért, inkább vele maradnék és elvállalnám a "háziasszony" szerepét és még az anyagiakkal sem lenne gondom sose. Csak ehez ugye el kell játszanom,hogy szeretem őt. Melyiket válasszam?

2011. szept. 9. 22:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Ezt te se gondoltad szerintem komolyan kérdező! 18 éves kislány vagy, nem egy negyvenes, 20 éves házasságban élő 3 gyerekes anya, aki azon hezitál együtt maradjon-e az anyagiak miatt a férjével!!! Egy nagy büdös pofon kéne neked, ha ezt komolyan gondolod. De szerintem ez kamu, ilyen nincs:SSSSS
2011. szept. 9. 23:04
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy ha ezt eljátsszátok, hogy csak az anyagiak miatt maradtok együtt, akkor rövid úton rá fog jönni, hogy sokba kerülsz neki.

Sokkal olcsóbb hívni kétnaponta egy bejárónőt, aki megfőz és kitakarít alkalmanként ötezerért, meg időnként felszedni valami buta tinit, akit meghív egy sörre és már ugrik is az ágyába. Max. prosti. Feleannyit nem költ, mintha téged eltartana, és ugyanazt kapja. Felesleges erre számítanod, úgyis hamar rájön, hogy deficites vagy neki.

2011. szept. 9. 23:07
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

"sokkal egyszerűbb lenne egész nap szórakozni és este pedig pár óráig eljátszanni a jó feleséget."

Nem úgy hangzik,mint akinek az a terve,hogy napközben takarít és főz :) Vagyis a bejárónőre így is költeni kell,maximum a prostit spórolja meg a férje.

2011. szept. 9. 23:11
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes vagy és szörnyen anyagias

komolyan gondolod hogy egy tini szerelem kitart életed végéig és az hogy fel se merül benned hogy a pasinak nem lesz mindig jól füzető melója szörnyen buta jellemra vall.

2011. szept. 9. 23:11
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de neked büdös a munka, büdös a tanulás /ahogy magad is írod/. Mégis: mit vársz te az élettől? Már 18 éves korban megalkudnál? Miféle nő vagy te???
2011. szept. 9. 23:18
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

Jaj,de játsza it mindenki a mártírt,meg az Aryaúristen..

Nincs olyan ember,akinek a fejébe ne fordult volna meg,hogy valaki gazdagabb eltartsa,főleg 18évesen,amikor a külsőségek a legfontosabb.Lehet itt álszentkedni,mást nem igen látok,de ahogy írta az egyik hozzászóló,ő is így gondolta régen.

Szerinted az emberek nem változnak ??

Sose tudhatja a kérdező,mikor lesz SZERELMES egy PÉNZES pasiba, vagy milyen munkája lesz,hogy fog élni ... Nem lehet előre megtervezni.

A jelenlegi helyzet szerint nem érdemes a barátoddal lenned,főleg,ha nem szereted .. Ő is simán elhagyhatna másért,az érzések sajnos változók,ritka az olyan szerelem,ami nem múlik el,főleg,ha jól látom első.Nagyon ritka..

2011. szept. 9. 23:34
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Ha már csinálod, csináld jól, és keress egy már gazdag öregembert.
2011. szept. 9. 23:37
 28/33 anonim ***** válasza:
57%

Tök jó,hogy ezen az oldalon mindig van valaki,aki nem hiszi el,hogy az emberek nem csak olyanok lehetnek,mint ő,vagyis,hogy még van erkölcs a világon.Egyből jön,hogy mindenki csak álszent. :) A szex témakörben,aki nem csinálta még kikötözve vagy hármasban az pedig prűd.Érdekes a világ,hogy lassan az szégyelje magát,aki le meri írni,hogy ő soha nem dugna pénzért.

A kérdező egy sima lotyó,akit mentegethetünk a kora miatt,de elég baj,ha 18 év alatt nem jutott el a szülő vele odáig,hogy tisztességesre nevelje.Az pedig csak hab a tortán,hogy ezzel a nézetével végighaknizza az internetet.

2011. szept. 10. 00:00
 29/33 anonim ***** válasza:
69%
Nálad a pont kedves utolsó.
2011. szept. 10. 00:04
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
44 éves vagyok, soha nem voltam anyagi érdekből senkivel. El sem tudom képzelni, hogy ilyesmibe belemenjek.
2011. szept. 10. 05:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!