Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A környezetem azzal nyaggat,...

A környezetem azzal nyaggat, hogy mikor lesz már munkahelyem. Hogyan állítsam le őket?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok pályakezdő munkanélküli. Nem is a szüleim piszkálnak, mert ők tudják hogy próbálok elhelyezkedni, hanem a szomszédok. Kapom hogy: "Ennyi ideig nem szabadna munkanélkülinek lenned, gondolni kell a nyugdíjra is" (pfff, ja) vagy "Mikor lesz már munkád, takarítónőt keresnek XY helyen" stb, de mindig ezzel bsztatnak, mintha legalább tőlük kérnék kenyeret mert éhezem.... Kereskedelmi szakmám van + nyelvvizsgám, 21 éves vagyok.
2011. szept. 9. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Ajjaj,kifogás meg a kifogás,aki akar az talál is munkát!Mert,ha nem mehetek valami menő helyre,akkot takarítok mosogatok vagy bármilyen melót elvállalok,ami akad.Ha találsz jobbat ott hagyod az előzőt,ennyi...Csak így juthatsz egyről a kettőre....De Te tudod,Te dolgod.
2011. szept. 10. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

22.32, de haragudj, de ez szerintem nem épp büszkeségre ad okot, hogy egy szülő kivágná a gyerekét 7 hónap munkanélküliség miatt.

Lehet, neked azt nem tetszik, hogy a kérdező nem mindent vállalna el (mellesleg inkább örülj neki, annál kevesebb konkurenciád van neked is) , nekem meg az nem tetszik ,amikor valaki azzal jön itt a gyik-en, hogy én-én bezzeg sokkal ilyenebb meg olyanabb vagyok, én bezzeg elvállaltam, én bezzeg sz.rabb helyzetből indultam, nekem bezzeg sokkal rosszabb volt...stb.

2011. szept. 10. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ajjaj,kifogás meg a kifogás,aki akar az talál is munkát!"

Már ne is haragudj, de ez nem így van! Eddig én is ezt mondtam, de most látom, hogy egyáltalán nincs így.Mindig amondó voltam, hogy ha végzek a sulival, rögtön megyek melózni, valami biztos akad.

Most ittvagyok 4. hónapja munka nélkül, mert még takarítani sem vesznek fel!Pedig takarítási munkát is elvállalok.

2011. szept. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.