Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz helyzetben vagyok, mit...

Nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi,akivel mar 1,5 éve vagyunk együtt.De van felesége.17 vagyok de én nagyon szeretem és ő is enegem.A feleségével nyáron külön mentek,mert kiderült,hogy szeretők vagyunk.Van egy fia,aki nekem nem gond.Mit tegyek?A szüleim tiltanak minket,merthogy 10 évvel idősebb...De engem nem érdekel.Mert tiszta szivemből szeretem 2 éve.Ő szintúgy.Segitsetek
2009. ápr. 21. 19:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem sem kellene 17 évesen beleugranod egy ilyen jellegű komoly kapcsolatba, együttélésbe, a gyerek szemében a "gonosz mostoha"-szerepbe... Fiatal vagy még ehhez, - bár ha idősebb lennél, akkor sem ajánlanék ilyen elelőtlen embert társadnak. Nem tudhatod, hogy ha Te leszel a felesége (élettársa), és Veled osztja meg a mindennapi gondokat, akkor nem leszel-e Te is olyan megunt, vonzerejét vesztett, mint a felesége...

De ha nem tudod egyik percről a másikra abbahagyni a viszont, mondom, legalább a tanulást ne hanyagold el. Ha lesz belőled valaki (a magad jogán, a saját lábadon!!!!), senki nem fogja kérdezni a tizenéves kori ballépéseidet, ezt ne feledd!!!!

H.

2009. ápr. 22. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Hiába pontoztatok le, szerintem a Kérdező, aki SEGÍTSÉGÉRT, és nem osztásért jött ide, az én válaszommal még mindig többre megy, mint azokéval, akik elmondják minden kis ribancnak.

Külön csókoltatom azokat, akik szerint a félrelépésnél csak "az a szemét ki qrva" a hibás, és véletlenül sem a nulla erkölcsi tartással rendelkező férj, mert őt "még mindig szeressük" és meg akarjuk őrizni isteni dicsfényében, férfiúi tökélyében, és" az a cúnya gonosz másik nő ellopta tőlem" (mint egy táskát). Ha-ha-ha. (Nekem ha visszajönne, se kéne egy ilyen alak, kínlódjon vele a szeretője. Ha meg annak se kell már? Hát sorry, így járt, mindent nem lehet...)

Hypathia

2009. ápr. 22. 14:17
 23/26 A kérdező kommentje:
Most sok embernek igaza van itt,de nem vagyok ribanc..Mert aki azt irta,annak csak annyit tudok mondani:mindenki magából indul ki.Én teljesen tisztaban vagyok azzal is,hogy még buliznom kellene,meg szorakoznom.De nagyon szeretem és kihasznalni meg nem akarom,hogy egyszer kétszer talalkozok vele aztan annyi.De nem tudok vele nem talalkozni,mert hianyzik.
2009. ápr. 22. 15:43
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
Édesem! Most látszik mennyire fiatal vagy még! Nem te használod ki őt, hanem pont fordítva! Remélem ,erre nem későn fogsz rádöbbemmi. Egyéként teljesen egyetértek az előttem szólóval! Nehogy már a férfi szent legyen, mégha félre lép akkor is!
2009. ápr. 22. 16:31
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
Én is jártam ebben a cipőben,csak én akkor 22 éves voltam. A férfi csak hitegetett,hogy elválik,de nem. Több éven keresztül kerestem a "hasonmását" akit tudok ugy szeretni mint őt. 4 éve rá talaáltam. Akkor már kapadozott értem,de én nem hagytam magam.Azóta boldog házasságban élek,van 2 gyönyörú gyerekünk,és a férfi hírét sem hallom.
2009. ápr. 22. 16:42
 26/26 A kérdező kommentje:
Teggnap megmondtam neki,hogy hagyjuk abba,találok magamnak mast,stb!Nagyon fáj,de igy lesz a legjobb.
2009. ápr. 25. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!