Nehéz helyzetben vagyok. Valaki valami egyéb ötletet tud adni?
A héten felmondta a telefonom a szolgálatot.
A szervizben azt mondták, hogy ez egy főpanel hiba, (magától ment tönkre) amit már nem érdemes kicserélni, mivel a telefon árának 1,5 szerese. Másik telefonom nincs..és most nincs annyi pénzem, hogy vegyek másikat, mivel az egész nyári pénzemet a bringámba öltem bele. A garancia lejárt. Most jogsit akartam volna de...A szüleim azt mondták amikor megkaptam ezt a telefont, hogy ez az utolsó telefon, amit ők megvettek nekem. És próbáltam tőlük segítséget kérni...de semmi..10 ezerből meg nem akarok venni egy használhatatlan szart. Valaki valami tippet tud adni, hogy hogy merre mit hogyan tovább?....
A normális válaszokat köszönöm. 17/F
utcsó voltam: én is ebben a helyzetben voltam mint te,és megnéztem melyik tudja ami nekem kell-bluetooth,kamera,rádió-és melyiket lehet legolcsóbban elhozni legjobb havidíjjal. amgy ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!