Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz helyzetben vagyok, mit...

Nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi,akivel mar 1,5 éve vagyunk együtt.De van felesége.17 vagyok de én nagyon szeretem és ő is enegem.A feleségével nyáron külön mentek,mert kiderült,hogy szeretők vagyunk.Van egy fia,aki nekem nem gond.Mit tegyek?A szüleim tiltanak minket,merthogy 10 évvel idősebb...De engem nem érdekel.Mert tiszta szivemből szeretem 2 éve.Ő szintúgy.Segitsetek
2009. ápr. 21. 19:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Sztem próbált elmondani a szüleidnek ezt az egészet.. Meg egyépként is, nagyon sokan vannak akik ellenzik a nagy korkülönbséget. sok szerencsét!
2009. ápr. 21. 20:03
 2/26 anonim ***** válasza:
80%

hát ne haragudj az a 25 éves férfi aki egy 15 éves lánnyal kikezd, már szinte perveznek mondható a számomra.

te még szinte gyerek vagy míg ö már felnött férfi. megértem a szüleidet. A korosztállyal csak ebben az esetben van gond, ha te is felnött nö lennél akkor nem lenne gond a 10 év korkülömbség, de te még a tini korszakba tartozol. Neked az elsödleges célod most tanulni, neki meg hogy eltartsa a családját.

2009. ápr. 21. 20:06
 3/26 A kérdező kommentje:
Bocsi,de 17 vagyok,amugy igazad van,de én majd meg halok érte!
2009. ápr. 21. 20:08
 4/26 anonim ***** válasza:
78%
igen de tudod 17 vagy de ha két éve szereted és másfél éve vagytok együtt akkor akkor 15 voltál. nem?... szép.
2009. ápr. 21. 20:13
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj 10 év múlva majd téged is cserél egy fiatalabbra szal ésszel :D
2009. ápr. 21. 20:56
 6/26 anonim ***** válasza:
55%

Hát tudod nekem a szüleid helyében az erkölcseiddel lenne problémám.Nem örülnék,ha egy ri.anc lenne a lányom.

Vagy nálatok ez nem probléma?Ilyenek a szüleid is?

A pasi egy aljas görény ez tiszta,de te,mi lesz így belőled?

Tükörbe bírsz nézni?

2009. ápr. 21. 20:57
 7/26 anonim ***** válasza:
52%
azaz pontozz le mindekit! okos! :)
2009. ápr. 21. 21:03
 8/26 anonim ***** válasza:
74%
Te azt hiszed, hogy itt a korkülönbség a legnagyobb probléma? Neked tényleg ennyire nincs szégyen érzeted amiatt, hogy tönkrettél egy családot? Igen, van olyan, hogy valaki házasan más emberbe szeret, de legalább legyen benne annyi gerincesség, hogy házason, amikor a másik fél mit sem sejt, nem csalja meg, hanem várnak, amíg elválnak. Ez így fair. Te már 17 egy ribanc vagy. Gratulálok! Mihez kérsz segítséget, ha azt mondod, hogy annyira szeretitek egymást? Ha szeret, úgyis elvesz, ha meg csak arra kellettél, előbb-utóbb lepasszol. Arra nem gondoltál még, hogy aki a feleségét gyerekkel elhagyja az téged simán elhagyhat szintén másért? Akkor megtudnád, hogy milyen is az, amit most te tettél. Van józan ítélőképességed? Tisztelsz egyáltalán valakit? Én a feleség helyében úgy leosztottalak volna mindkettőtöket, hogy most írni sem tudnál. Inkább a tanulásra koncentrál, hogy legyen belőled valami ahelyett, hogy nős férfiakra akaszkodsz.
2009. ápr. 21. 21:04
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a válaszadó segítséget kért nem kritikákat. Ne felejtsétek el hogy ehhez a dologhoz két ember kellet /nem mintha én helyesnek tartanám/,és azt se felejtsétek el mekkora érzelmi káosz van egy 15 éves lány lelkében és mennyire sebezhető. A szüleitől nem kap érdemi segítséget , itt sem.

Ha te igazán szereted ezt a férit nem fog nehezedre esni hogy vársz még egy pár évet mire elvégzed at iskoláidat és önállóéleted lehet.

Ha ő igazán szeret, békén hagy hogy ezt megtedd.

Ha ezt túléli a kapcsolatotok akkor már kezdhettek közös életet.

Nekem azonban erős a gyanúm ,hogy neki a veled való viszony most igen szükséges mert a felesége kidobta és szüksége van rád.

Próbálj meg egy kis távolságot tartani tőle és kívülállóként nézni viszonyotokat.

2009. ápr. 22. 06:06
 10/26 anonim ***** válasza:
77%

szia!

Ha mások lepontoznak , akkor is leírom a véleményemet.

Alapból úgy gondolom , hogy minden pasi mögött "nézd a csajt" , tehát a csábító szerepében ott a kis "magassarkúban tipegő szerető" . De valaki belegondolt abba, hogy egy házas ember miért veszi komolyan egy 15 (17) éves kislány romantikus érzéseit??? Mert ezek azok. Ilyen korú lányok a nyelvtanárukba, tesitanárukba , a szomszéd srác apjába tudnak "vészesen" belezúgni. Persze ez nem igazi , tartós lángolás , de kell ahhoz, hogy álmodozhasson. És ezzel nem azt írom , hogy feltétlenül csak egyikük a hibás; de ha egy 15 éves "fruska" és egy 20 valahány éves pasi szellemi/érzelmi fejlettségére gondolok , akkor kinek kellene hogy több esze legyen ilyenkor???

Ezt csak azért írom , hogy nézzük meg talán a másik oldalt is..khm, khm...

2009. ápr. 22. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!