Nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek?
hát ne haragudj az a 25 éves férfi aki egy 15 éves lánnyal kikezd, már szinte perveznek mondható a számomra.
te még szinte gyerek vagy míg ö már felnött férfi. megértem a szüleidet. A korosztállyal csak ebben az esetben van gond, ha te is felnött nö lennél akkor nem lenne gond a 10 év korkülömbség, de te még a tini korszakba tartozol. Neked az elsödleges célod most tanulni, neki meg hogy eltartsa a családját.
Hát tudod nekem a szüleid helyében az erkölcseiddel lenne problémám.Nem örülnék,ha egy ri.anc lenne a lányom.
Vagy nálatok ez nem probléma?Ilyenek a szüleid is?
A pasi egy aljas görény ez tiszta,de te,mi lesz így belőled?
Tükörbe bírsz nézni?
Szerintem a válaszadó segítséget kért nem kritikákat. Ne felejtsétek el hogy ehhez a dologhoz két ember kellet /nem mintha én helyesnek tartanám/,és azt se felejtsétek el mekkora érzelmi káosz van egy 15 éves lány lelkében és mennyire sebezhető. A szüleitől nem kap érdemi segítséget , itt sem.
Ha te igazán szereted ezt a férit nem fog nehezedre esni hogy vársz még egy pár évet mire elvégzed at iskoláidat és önállóéleted lehet.
Ha ő igazán szeret, békén hagy hogy ezt megtedd.
Ha ezt túléli a kapcsolatotok akkor már kezdhettek közös életet.
Nekem azonban erős a gyanúm ,hogy neki a veled való viszony most igen szükséges mert a felesége kidobta és szüksége van rád.
Próbálj meg egy kis távolságot tartani tőle és kívülállóként nézni viszonyotokat.
szia!
Ha mások lepontoznak , akkor is leírom a véleményemet.
Alapból úgy gondolom , hogy minden pasi mögött "nézd a csajt" , tehát a csábító szerepében ott a kis "magassarkúban tipegő szerető" . De valaki belegondolt abba, hogy egy házas ember miért veszi komolyan egy 15 (17) éves kislány romantikus érzéseit??? Mert ezek azok. Ilyen korú lányok a nyelvtanárukba, tesitanárukba , a szomszéd srác apjába tudnak "vészesen" belezúgni. Persze ez nem igazi , tartós lángolás , de kell ahhoz, hogy álmodozhasson. És ezzel nem azt írom , hogy feltétlenül csak egyikük a hibás; de ha egy 15 éves "fruska" és egy 20 valahány éves pasi szellemi/érzelmi fejlettségére gondolok , akkor kinek kellene hogy több esze legyen ilyenkor???
Ezt csak azért írom , hogy nézzük meg talán a másik oldalt is..khm, khm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!