Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is viselkedik így a férje?

Másnak is viselkedik így a férje?

Figyelt kérdés

Megőrülök tőle. Egész nap az autóját bügyürgeti, nem szólok. Pedig igazából semmi dolga vele, viszont a ház körül bőven lenne. Este megkérem, hogy vigyen már két vödör vizet az eperpalántákra, na ekkor már dünnyög, hogy sok a szúnyog.

Egész nap semmi baja a gyerekekkel, szerinte tök jól viselkednek. No problem.

Locsolás után meg, amikor közlöm vele, hogy jó lenne, ha megfürdetné a gyerekeket, mert nekem más dolgom van, hirtelen tök ideg lesz, a gyerekek rosszak, és ez szerinte az én nevelésem, rosszul nevelem őket. Én nevelem őket arra, hogy az előszoba közepén hagyják a cipőjüket, nem 10 centivel arrébb, én nevelem arra, hogy 5 mp helyett 10 mp alatt csukják be az ajtót... Mire én: Még jó, végül is csak én foglalkozok velük. Na erre úgy elkezd ordítani, hogy véletlenül se kelljen meghallania, hogy mit mondok, sőt megszorítja a karomat, és az ágyra lök, hogy elhallgassak. Aztán bepattan az autóba, és csikorgó kerekekkel elhajt az anyjához. Éljen. Nem kell fürdetni. Nem kell semmit csinálni. Szerintetek normális??????? Úgy érzem, hogy mindig ki akarja húzni magát az úgymond "kötelező" dolgok alól. Ha meg nem sikerül, akkor elkezd ordítani mindenkire.

2009. ápr. 21. 19:33
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
2009. ápr. 25. 16:46
 52/59 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem válaszoltam, de elkaptam a gyerekektől a náthát, és az ágyat nyomtam... :S A férjem elköltözött. Kösz mindenkinek.
2009. ápr. 25. 19:54
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
A Te döntésed nyomán költözött el? Nagy vagy!!! Tudom, most mit érezhetsz, de hidd el, most a legrosszabb, innét már csak felfelé visz az út! Hiteles anya vagy, aki boldog lesz, mert mer dönteni és vigyázni a gyermekeire és önmagára. Kívánom, hogy találd meg mielőbb a lelki békét, és a boldogságot az új életetekben!
2009. ápr. 26. 09:36
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden jót kívánok, hidd el, jól döntöttél, még ha ezt most nem is érzed. Remélem találsz egy sokkal rendesebb férfit az életben, aki Téged szeret és megtesz mindent, hogy boldog légy! A gyerekeidből merítsd most az erőt! Üdv.
2009. ápr. 26. 11:44
 55/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem úgy lesz, ahogy ti írjátok. :S
2009. ápr. 26. 12:25
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan elkoltozott???

Mindent tegyel hivatalossa, hidd el jobban jarsz ugy, es a gyerekek miatt foleg!

Akkor lesz csak igazan nyugtod, ha mindenrol papir fog szuletni.

Majd irjal meg.

2009. ápr. 26. 17:26
 57/59 anonim ***** válasza:
52%

a férjed egy gyerek. ez meg normális manapság sajnos.

az már viszont nem normális, hogy ez normálisnak számít.

vagy felnő, vagy nem. ez van. egykék tényleg hajlamosak ilyenné nevelődni.

kívánom nektek, hogy ne azt a mintát adja tovább, amit otthonról hozott, bár ki tudja, lehet, hogy ez az ára annak, hogy egy nagyon rendes és sikeres ember amúgy(?).

2009. máj. 31. 23:37
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ők tudnak segíteni, az elszenvedett borzalmak feldolgozásában is.

2009. jún. 1. 14:22
 59/59 anonim ***** válasza:
Szia, nem jott vissza veletlenul hozzatok?(((
2009. jún. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!