Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is viselkedik így a férje?

Másnak is viselkedik így a férje?

Figyelt kérdés

Megőrülök tőle. Egész nap az autóját bügyürgeti, nem szólok. Pedig igazából semmi dolga vele, viszont a ház körül bőven lenne. Este megkérem, hogy vigyen már két vödör vizet az eperpalántákra, na ekkor már dünnyög, hogy sok a szúnyog.

Egész nap semmi baja a gyerekekkel, szerinte tök jól viselkednek. No problem.

Locsolás után meg, amikor közlöm vele, hogy jó lenne, ha megfürdetné a gyerekeket, mert nekem más dolgom van, hirtelen tök ideg lesz, a gyerekek rosszak, és ez szerinte az én nevelésem, rosszul nevelem őket. Én nevelem őket arra, hogy az előszoba közepén hagyják a cipőjüket, nem 10 centivel arrébb, én nevelem arra, hogy 5 mp helyett 10 mp alatt csukják be az ajtót... Mire én: Még jó, végül is csak én foglalkozok velük. Na erre úgy elkezd ordítani, hogy véletlenül se kelljen meghallania, hogy mit mondok, sőt megszorítja a karomat, és az ágyra lök, hogy elhallgassak. Aztán bepattan az autóba, és csikorgó kerekekkel elhajt az anyjához. Éljen. Nem kell fürdetni. Nem kell semmit csinálni. Szerintetek normális??????? Úgy érzem, hogy mindig ki akarja húzni magát az úgymond "kötelező" dolgok alól. Ha meg nem sikerül, akkor elkezd ordítani mindenkire.

2009. ápr. 21. 19:33
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
87%
Sztem beszélgess el vele,mert azt a gyereket nem csak TE VÁLLALTAD,hanem Ő IS!!!Neki is kötelessége a nevelés!!!És ne várja azt,hogy mindent csak te csiinálj,ha már együtt vállaltátok a "közös"életet!
2009. ápr. 21. 19:44
 2/59 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet, hogy úgy van vele, mindenkinek őt kell kiszolgálnia és körülötte pattognia?

VAgy esetleg nem az anyjához húz el hanem egy kocsmába vagy egy másik nőhöz?

Amúgy ez a viselkedés messze nem normális.

2009. ápr. 21. 19:46
 3/59 A kérdező kommentje:

Beszélgettem én már vele, dehát annak mindig az a vége, hogy ordít, de úúúúgy, hogy tényleg nem tudok megszólalni mellette, és így neki van igaza. Mondjuk ezen nem csodálkozom, mert egyke, és soha nem kellett azt megszoknia, hogy valaki mással dűlőre jusson...

Amúgy anyagilag mindent megtesz a gyerekeiért, csakhát nevelés szempontjából nem. Aztán meg én vagyok a hibás, mert nem jó helyre rakják a cipőjüket...

2009. ápr. 21. 19:47
 4/59 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Sajnos nálunk is ez a helyzet. Úgy gondolja, ha ő dolgozik otthon nem kell csinálnia semmit. Szerinte egy 16hónapos babával "már" nincs semmi dolgom és semmit nem segít még megfürdetni sem. Én gyújtok be, én cipelem be a fürdőkádat stb..Ha szeretném vele megbeszélni, hogy miben kéne változtatnia, akkor azt mondja, hogy nekem túl sok a szabadidőm és azért piszkálom. Szóval szerintem az ilyen önző férfiak menthetetlenek, tisztelet a kivételeknek.

2009. ápr. 21. 19:48
 5/59 A kérdező kommentje:

Kocsma, és másik nő kizárva. Antialkoholista, én az együtt töltött 12 év alatt még egy pohár sört sem láttam, hogy megivott volna.

Az tény, hogy elvárná, hogy körülugráljuk, de nem fogja fel, hogy nekem is millió egy dolgom van (két gyerek, főiskola, egy 2000 m2-es kert stb. stb.)

2009. ápr. 21. 19:49
 6/59 anonim válasza:
81%

Szia, azt írtad hogy 12 éve vagytok együtt... hát ez elég sok idő (nekem 2.5 éve van párom igaz fiatalok vagyunk, de a hasonló szitu apánál is megvan) szal, nem lehet, hogy a munkahelyi dolgokat rajtad tölti ki? Vagy hogy kapuzárási pánik tört rá? bocs hogy én kérdezek, csak ezek lehetnek a probléma forrásai. Am, sztem minden pasinak vannak rossz napjai, bár ha ez már egy jó ideje így van, akkor vmi más a baj, ha nem akrod itt írni, vagy vmi, akkor mail-be is írhatod, megpróblok segíteni!

(p.alexa@postafiok.hu)

remélem megoldódik a próblémátok, 12 év szép házasság, meg kell tartani:)!

2009. ápr. 21. 19:52
 7/59 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy munkahelyi dolog lenne, most váltott munkahelyet, és imádja, tényleg odavan érte, meg vissza. Kapuzárás is kizárva, ahhoz még túl fiatal. :)

Én végül is azt gondolom, hogy lehet, hogy durván hangzik, de lehet, hogy az anyósom sara... Hogy úgy nevelte, mint egy hímestojást, úgymond burokban tartotta. Vagy lehet, hogy csak rá akarom kenni? :S

Nem tudom, tényleg, hogy mi lehet a baja... Lehet, hogy az, hogy tegnap Malackás pizsamában voltam? :D

Köszönöm a válaszokat...

2009. ápr. 21. 19:58
 8/59 anonim ***** válasza:
88%

a párom pont uyan ilyen csak nem ilyen hevesen adja elö, de a vége ugyan az megsértödve nem csinál semmit.

mi 2 éve élünk együtt, pont ahogy írtad hogy egésznap az ö dolgaival foglalkozik, és mikor porszívozni kell akkor éppen valami más fontos dolga lesz, vagy éppen elkezd velem veszekedni hogy ö már két hete is porszívozott és egyébként is én miért mondom azt hogy ö SOHA sem csinál semmit. (mindig azzal jön hogy én azt mondom Ö SOHA sem, pedig ezt ki sem ejtem a számon, de még nem is célzok rá)

aztán én erre kimegyek cigizni, mert úgy érzem ezen nincs mit vitázni, és ö duzzog órákon keresztül, aztán mikor lenyugszik jól kioszt (nem kiabál vagy durva, de a végén én leszek a hunyó mindenért) és nagy duzzogva megbocsát. Jó fejek, egyszer tuti én fogom nyakon vágni.

2009. ápr. 21. 20:14
 9/59 A kérdező kommentje:
:D :( :) Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... Olyan átlátszóak, de komolyan.
2009. ápr. 21. 20:17
 10/59 anonim ***** válasza:
81%
utolsó vagyok. még annyit, hogy a sógorom szerint ezt a családbol hozta, az apja pont ugyan ilyen. azzal a külömbséggel hogy az apja sokat dolgozik és a kertet rendbe tartja.
2009. ápr. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!