Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is viselkedik így a férje?

Másnak is viselkedik így a férje?

Figyelt kérdés

Megőrülök tőle. Egész nap az autóját bügyürgeti, nem szólok. Pedig igazából semmi dolga vele, viszont a ház körül bőven lenne. Este megkérem, hogy vigyen már két vödör vizet az eperpalántákra, na ekkor már dünnyög, hogy sok a szúnyog.

Egész nap semmi baja a gyerekekkel, szerinte tök jól viselkednek. No problem.

Locsolás után meg, amikor közlöm vele, hogy jó lenne, ha megfürdetné a gyerekeket, mert nekem más dolgom van, hirtelen tök ideg lesz, a gyerekek rosszak, és ez szerinte az én nevelésem, rosszul nevelem őket. Én nevelem őket arra, hogy az előszoba közepén hagyják a cipőjüket, nem 10 centivel arrébb, én nevelem arra, hogy 5 mp helyett 10 mp alatt csukják be az ajtót... Mire én: Még jó, végül is csak én foglalkozok velük. Na erre úgy elkezd ordítani, hogy véletlenül se kelljen meghallania, hogy mit mondok, sőt megszorítja a karomat, és az ágyra lök, hogy elhallgassak. Aztán bepattan az autóba, és csikorgó kerekekkel elhajt az anyjához. Éljen. Nem kell fürdetni. Nem kell semmit csinálni. Szerintetek normális??????? Úgy érzem, hogy mindig ki akarja húzni magát az úgymond "kötelező" dolgok alól. Ha meg nem sikerül, akkor elkezd ordítani mindenkire.

2009. ápr. 21. 19:33
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Azért eléggé két véglet, amit leírtál.... Talán a kérdést akkor tetted fel, amikor épp ideges voltál rá? Mert utána abszolut véded minden szavaddal. Az igazságot úgyis csak Te tudod, így már kár bármit is javasolni. Igaza van annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy irányítsd úgy, hogy ez ne tűnjön parancsolgatásnak, ezt egy férfi se szereti. Lehet őket úgy is irányítani, hogy a háttérből és azt hiszi ő csinálta, szervezte.... Legyél okos. Én már túl vagyok egy rosszul sikerült házasságon. Én elhagytam a volt férjemet azért, mert megalázott azzal, hogy semmibe vett. De! Sosem ordított velem és sosem emelt rám kezet, akkor azonnal otthagytam volna. Így küzdöttem, de amikor azt láttam, nincs értelme, akkor kiléptem a kapcsolatból. Azóta újra férjhez mentem és a férjemmel mindent megbeszélünk, rengeteget segít a babával kapcsolatban, éjszaka felkel velem, megmelegíti a tápszerét, rendbeteszi az ágyát, amíg én kiveszem. Ezt kevés férfi csinálja meg. Ezen kívül a lakásban minden mást megcsinál. Porszívózik (pedig utál), mosogat stb. És nem én mondom Neki, hanem Ő mondja, hogy megcsinálja. Ezeket csak azért írom le, hogy lásd, ilyennek kellene lennie egy normális családapának szerintem. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 22. 16:32
 32/59 A kérdező kommentje:
Ezt én is érzem, hogy eléggé két véglet között vacillálok, dehát nem tudom jobban leírni, hogy mi az igazság. Mert ez a két véglet benne van a kapcsolatunkban...
2009. ápr. 22. 17:34
 33/59 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem először is tedd rendbe magad! Fogyj le, hordj kicsit szexis ruhákat (nem k_vást, csak olyan izlésest). Ha neki nem tetszel, majd tetszel másnak. Itt nem azt értem, hogy meg kell csalni, vagy okot adni a féltékenységre, csak hogy legyen önbizalmad. Hidd el, akkor ő is máshogy állna hozzád ha azt látná rajtad, hogy remekül ellennél nélküle is. Hazaszalad anyucihoz? Hát had menjen, nem kell neked könyörgni hogy visszajöjjön. Ha igazán szeret jönni fog, ha meg nem, akkor úgyis megette már a fene. Szedd össze magad, ne azt lássa, hogy el tud nyomni.
2009. ápr. 22. 20:16
 34/59 A kérdező kommentje:
Lássatok csodát, magától hazajött... Alig mert bejönni. Én éppen olvastam, és úgy csináltam, mintha észre sem vettem volna, hogy bejött. Végül hozzám szólt, hogy "na szia". Én meg: "mit akarsz?". Erre ő: "ÖÖÖÖ, hazajöttem. Bocsánat, bunkó voltam..." Mindezt szomorú boci szemekkel. Persze nem adtam be rögtön a derekam, kénytelen volt egy kicsit kiszolgálni, vacsorát melegíteni stb. stb... :) (Persze az anyjánál volt, és az autóját bügyürgette, szokás szerint...)
2009. ápr. 22. 20:39
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen lépj, mert ez jobb nem lesz, a kék foltokat nem kell elviselned!Ha tudsz kérj valakitől segítséget, (rokontól) és ne félj változtatni!Egoista a pasi, és fitoktatja, hogy nélküle nem mész semmire!Gáz, nagyon gáz!
2009. ápr. 22. 21:25
 36/59 A kérdező kommentje:

Fejlemény. Kb. 2 óráig bírta a "normális" viselkedést. Beteg lett a nagyobbik gyerek, és átjött a "szobánkba". Azért írom zárójelbe, mert én igazából a gyerekszobában alszom a kicsivel.

Befeküdt az ágyba a gyerkőc, és megkért, hogy aludjunk ott apával, hárman. Én igent mondtam, mire a drága férjem kikelt magából, hogy ő úgy nem tud aludni, menjünk át a szobánkba. Én "persze" visszaszóltam, mire ő megint ordítani kezdett, most a gyerek előtt, hogy mit képzelek, ő nem fér el (egy hatalmas franciaágyról van szó), majd megint megütött ököllel, a combomat, befogta a számat, lefogta a kezemet. Majd felkeltem, kinyitottam a bejárati ajtót, hogy kívül tágasabb, mire ő akart engem kirakni, mondván neki már több joga van az én házamban, mert annyi mindent csinált már rajta. Végül csak elment, gondolom most várja, hogy hazahívjam, de várhatja. Elég volt. Ezen a ponton befejeztem.

2009. ápr. 22. 23:38
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a "Most már elég!" c. filmet. Alexandrában megkapod. Nem őt szereted, hanem azt, akinek elképzelted. Innentől fogva a Te hibád, ha nem hagyod el, de azonnal.
2009. ápr. 23. 08:54
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Látod, erről beszéltünk sokan, már meg is ütött. Ha ilyen a férjed, akkor legyen eszed és nehogy visszafogadd!!!!!!!!!!
2009. ápr. 23. 09:03
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Hívj egy lakatost azonnal, cseréljen neked zárat. Be ne engedd ezek után, még ha bociszemekkel jön is. A tanácsom, miszerint légy szexi, továbbra is tartom, ezek után had lássa csak, hogy kit veszített.
2009. ápr. 23. 09:09
 40/59 A kérdező kommentje:

Hiába cserélek zárat, ismerem. Legfeljebb berúgja az ajtót.

Egyébként már békülni akar. Már küldte az e-mailt, amiben persze csupa mézes-mázas.

2009. ápr. 23. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!