Eltűnt a lányom! A rendőrség nem segít, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt a 15 éves lányom reggel elment itthonról iskolába, és azóta teljesen nyomaveszett. A telefonját itthon hagyta, papírok nincsenek nála. A rendőrségen tettünk feljelentést de nem bízom bennük. Kiplakátoltuk a fél várost, de idáig senki nem jelentkezett.2011. szept. 8. 18:54
41/86 tetris válasza:
Én is azt hittem, hogy ő a Sass Alexandra.Segítünk neked, tedd fel a képét, és amit tudatni akarsz róla!
42/86 anonim válasza:
szerintem minden ismerösét /ismerösödet hivd fel és mondd meg nekik,a látjál szoljanak neked!
43/86 anonim válasza:
Megnéztem én is az oldalt. Nagyon sok tizenéves lány van felsorolva... nem hiszem el, hogy ez nem egy szervezett bűnözés eredménye
44/86 anonim válasza:
Csak nehogy az legyen mint minden más körlevéllel. Mint a vér kell a babának! Ja és iwiwen is mehet a körlevél! Meg twitteren...
45/86 anonim válasza:
Iwiwen is fent vagyok oda is kirakhatom, meg a barátom a Hotdogon!!!
46/86 anonim válasza:
Miért nem teszel fel ide is egy képet?? Linkelj egyet.
47/86 anonim válasza:
Szurkolok, hogy csak csavarogjon, írj majd mi történt.Addig is, az iskola útvonalon kérdezősködjél, mivel ismerős lehetett pár embernek, abban az időben kérdezősködj, mikor ment suliba, mert sokan mennek munkába stb., akik látásból ismerik és láthattak valamit.
48/86 anonim válasza:
Én is szívesen segítek..én is kérek képet meg adatot..körbe küldöm fészbukon.
49/86 anonim válasza:
Donornak , vagy prostinak viszik az elrabolt fiúkat, lányokat. Bár este jellemzőek ezek a rabások pl részegen.
Csak elmondta volna vmelyik barátnője az igazat ha pl pasi van a dologban vagy a rossz tanulmányai.
Arra válaszolhatnál, hogy mennyire laktok a sulitól és mivel megy odáig, meg milyen környéken/környékeke jár?
50/86 anonim válasza:
Még nem kaptam semmit, mikor küldöd??? Vagy még nem állítottad össze a képet meg az adatokat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!