Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt a lányom! A rendőrség...

Eltűnt a lányom! A rendőrség nem segít, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt a 15 éves lányom reggel elment itthonról iskolába, és azóta teljesen nyomaveszett. A telefonját itthon hagyta, papírok nincsenek nála. A rendőrségen tettünk feljelentést de nem bízom bennük. Kiplakátoltuk a fél várost, de idáig senki nem jelentkezett.
2011. szept. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
100%

Én a facebookon kezdeném az egészet, megkérdezni a barátnőit ismerőseit, ki tud róla valamit. Iskolába nem volt? Ott nem tud senki semmit? Talán faggatni kéne az osztálytársait hátha mondott nekik valamit.

Család más tagjai? Nincs fiúja?

A helyi újságba is már rég küldtem volna egy e-mailt a kislány képével, ezeket általában berakják az újságba is.

Nem tudod pénzt vitt magával? Egy idő után szüksége lesz rá.

Volt valami összeveszés vagy más tiltás, konfliktus? Talán megbékél és hazajön. A rendőröket meg nyaggasd folyamatosan.

2011. szept. 8. 19:00
 12/86 anonim ***** válasza:
14%

Hát nagyon sokat kell telefonálni...

1 összes rokon, ismerős.

2 iskola, és osztálytársak, beszélj az osztályfőnökkel.

3 Környékbeli orvosok, nőgyógyászok, kórházak, szülészeti osztályok.

Van egy tippem, de nem akarom hogy a hajad égnek álljon.

Szerintem abortuszra ment,.

2011. szept. 8. 19:00
 13/86 A kérdező kommentje:
Azért nem bízom a rendőrökben mert idáig az ég világon semmit nem tettek és ezután sem fognak. Gyakorlatilag szemtől szembe megmondták.
2011. szept. 8. 19:01
 14/86 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőit kérd meg, hogy FB-n próbálják megosztani a fényképét.
2011. szept. 8. 19:01
 15/86 anonim ***** válasza:
93%
Az abortuszhoz kell a szülői beleegyezés 18 év alatt, legalább is régen így volt!!! Meg az már 1 napos műtét!!!
2011. szept. 8. 19:03
 16/86 anonim ***** válasza:
61%
jaj, ne viccelj már, hogy egy 15 évest nem keres a rendőrség---a rendőrségen meg milyen feljelentést tettél? max bejelentést....
 17/86 anonim ***** válasza:
79%
Ilyenkor nagyon jó értesíteni a területi értékesítőket, mert azok láncban dolgoznak, pl., aloe vera, avon, gyorskölcsönösök, postások, mindenki, aki területen dolgozik, és bejut az emberek lakásaiba. Valahol van ez a lány, és kell hogy legyen nyoma, valaki látta az utcában, stb. Ezeket a direkt értékesítőket mindenki utálja, mert mindenütt ott vannak, de neked most a lényeg, hogy mindenütt ott vannak.
 18/86 anonim válasza:
73%

A google jó barátod, a GYAK nem. rákerestem hogy magándetektív, ez volt az első találat: [link]

Hívd fel, kérdezd meg tőle, ne tőlünk mi nem értünk hozzá. Gondolom a tanácsadás még nem kerül pénzbe :S

2011. szept. 8. 19:04
 19/86 tetris ***** válasza:
100%

Kizárt dolognak tartom, hogy a barátnői ne tudnának semmit! Ha neked nem akarják elárulni, akkor talán kérd meg a barátnők szüleit, hogy segítsenek meggyőzni a gyerekeiket, mert vészhelyzet van!

Én átnézném a szobáját, hátha valami nyomra bukkansz.

2011. szept. 8. 19:05
 20/86 anonim ***** válasza:
100%
melyik városba laktok?
2011. szept. 8. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!