Eltűnt a lányom! A rendőrség nem segít, mit tudok tenni?
Én a facebookon kezdeném az egészet, megkérdezni a barátnőit ismerőseit, ki tud róla valamit. Iskolába nem volt? Ott nem tud senki semmit? Talán faggatni kéne az osztálytársait hátha mondott nekik valamit.
Család más tagjai? Nincs fiúja?
A helyi újságba is már rég küldtem volna egy e-mailt a kislány képével, ezeket általában berakják az újságba is.
Nem tudod pénzt vitt magával? Egy idő után szüksége lesz rá.
Volt valami összeveszés vagy más tiltás, konfliktus? Talán megbékél és hazajön. A rendőröket meg nyaggasd folyamatosan.
Hát nagyon sokat kell telefonálni...
1 összes rokon, ismerős.
2 iskola, és osztálytársak, beszélj az osztályfőnökkel.
3 Környékbeli orvosok, nőgyógyászok, kórházak, szülészeti osztályok.
Van egy tippem, de nem akarom hogy a hajad égnek álljon.
Szerintem abortuszra ment,.
A google jó barátod, a GYAK nem. rákerestem hogy magándetektív, ez volt az első találat: [link]
Hívd fel, kérdezd meg tőle, ne tőlünk mi nem értünk hozzá. Gondolom a tanácsadás még nem kerül pénzbe :S
Kizárt dolognak tartom, hogy a barátnői ne tudnának semmit! Ha neked nem akarják elárulni, akkor talán kérd meg a barátnők szüleit, hogy segítsenek meggyőzni a gyerekeiket, mert vészhelyzet van!
Én átnézném a szobáját, hátha valami nyomra bukkansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!