Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt a lányom! A rendőrség...

Eltűnt a lányom! A rendőrség nem segít, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt a 15 éves lányom reggel elment itthonról iskolába, és azóta teljesen nyomaveszett. A telefonját itthon hagyta, papírok nincsenek nála. A rendőrségen tettünk feljelentést de nem bízom bennük. Kiplakátoltuk a fél várost, de idáig senki nem jelentkezett.
2011. szept. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
100%

A rendorseg hogyan nyilatkozott igy, amikor egy k.koru eltuneserol van szo?

Fovarosi REndorkapitanysagot hivd fel, es tegy panaszt!

2011. szept. 8. 19:05
 22/86 A kérdező kommentje:
Budapestiek vagyunk. És annak aki azt üzente hogy "a rendőrség miért ne keresne egy 15 évest" annak javaslom hogy nézze meg a police.hu-n az eltűnt kiskorúak rovatot. Dugig van eltűnt tizenévesekkel és van olyan aki már 2-3 éve tűnt el!!!
2011. szept. 8. 19:06
 23/86 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzaton szólni, kérj időpontot, postásnak ha jön szólni, tudjanak róla a kerületben, szemetet átkutatni, meg a szobáját nyom után, alkossatok szülői láncot, stb. Minden szálat ragadj meg!
2011. szept. 8. 19:10
 24/86 tetris ***** válasza:
100%
A rendőrség nyilvántartásba veszi mint eltűnt személyt, és körözést adnak ki rá. Ennyi.
2011. szept. 8. 19:10
 25/86 anonim ***** válasza:
93%

lehet hogy a barátnői azért nem mondanak semmit mert pont a lányod kérte hogy ne mondják el

nem volt veszekedés?

kehet hogy lelépett otthonról

de azért remélem nincs semmi baja :S

2011. szept. 8. 19:11
 26/86 anonim ***** válasza:
67%
A barátnőknél próbáltátok, de az iskolában? Lehet h nem jutott el odáig, viszont a tanárok tudnak bizonyos infókat mondani - volt-e vmi zavaros a viselkedésében az elmúlt napok alatt és a többi. Aztán barátnőit, facebook-os ismerőseit megkérdezni még egyszer, bejelenteni a híradónak (ők készítenek egy riportot és azt mindenki láthatja, nyomravezetői díjat ajánlani annak, aki megtalálja. Ennyit tudtam mondani... egyébként egyszer láttam a Gyilkos számokba, h fekete furgonból raboltak el az út szélén menő lányokat. Meg a Cobra 11-be is volt ilyen. Melyik város? Melyik iskolába járt amúgy, h néz ki?
2011. szept. 8. 19:11
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola mit mondott? Osztálytársak? bent volt egyáltalán?
2011. szept. 8. 19:12
 28/86 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a lányod? Elszökhetett, esetleg fiú lehet a dologban, akkor szállj rá a barátnőire, ha nem akkor magánnyomozó, de gyorsan.
2011. szept. 8. 19:12
 29/86 A kérdező kommentje:

A férjem már gyakorlatilag meg is fenyegette a barátnőit, elmondanák ha tudnának valamit.

Nem tudom ezek után hogy lehet-e fiú a dologban, eddig azt hittem ismerem a lányom és hogy ő sosem lenne képes ilyesmire, már nem tudom mit higgyek.

2011. szept. 8. 19:15
 30/86 anonim ***** válasza:
100%
Tölts fel képet. Gondolom vagyunk itt páran budapestről, nyitott szemmel járunk holnaptól mi is.!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 8. 19:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!