Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből veszed észre ha hazudik...

Miből veszed észre ha hazudik a párod? Észre vennéd, ha félre lépne?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a párom hazudik, de nem tudom biztosan. Kíváncsi lennék ti milyen jeleket vesztek észre párotokon, ha hazudik?
2011. szept. 8. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

egy profinak mindenre vagy fedősztorija vagy egy jó mondata. az amatőrök ott találják ki, mikor feljön a kérdés.

na, erről ennyit. okosan kell csinálni, és akkor ilyesmi fel sem merül :)

haláli nyugalom, ugyanolyan viselkedés mint eddig. a nagy játékosok már értik hogy működik a világ, az amatőrök meg bebuknak.

2011. szept. 8. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt a szemfelhúzást én pl. akkor szoktam csinálni, amikor igen nagy hülyeséget kérdeznek tőlem...
2011. szept. 8. 20:37
 13/18 A kérdező kommentje:

b.adrienn:

Köszi a válaszodat, segített persze. Igazából nem nagyon tudok nyomozgatni külföldön van a párom, de azt sejtem hogy vannak dolgok amiket nem mond el és nem konkrétan arra gyanakszom hogy lefekszik valakivel. Amiket észre vettem: Többet foglalkozik a megjelenésével, kevesebbet beszél a napi rutinjáról hogy mik történnek vele, volt konkrét dolog amire ha nem kérdezek rá nem mondja el, és még csak nem is mesélt róla semmit. Ajándékot kapok, de ez régi szokása... Észre vettem furcsa dolgokat, másabb mint eddig, de ezek mellett folyton mondja hogy szeret, foglalkozik velem eleget ha itthon van, és babát is szeretne már tőlem... de ez nem zárja ki, hogy a sok különlét miatt félrejárna... nem tudom... eddig bíztam benne, de ezek az apró jelek, és fel is háborodik...nagyon... nem tudom...

2011. szept. 8. 23:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki erre tevedne gondoltam megosztom ennyi ev utan, hogy a kerdesem utan szerintem nem sokkal szetmentunk, en biztos voltam benne hogy megcsalt, amit mindig tagadott, de mivel egy ideje neha beszelunk barati szinten elarulta, hogy akkor a kapcsolatunk vegen jol ereztem es megcsalt! Szoval ha jeleket lattok, hogy megvaltozott a parotok akkor mindenkeppen jarjatok utana! :)
2018. márc. 5. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Az ember akkor is felhaborodhat, ha artatlanul megvadoljak. Plane ha ez mar rendszeres valaki reszerol.
2018. márc. 13. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Az exem osszevissza hazudott és mindent benyaltam. Aztán jól pofára estem. A férjemnel meg csak akkor tud sikeres lenni egy fullentes egy egy meglepetesrol ha épp annyira fáradt munka után hogy fél mondanál bealszik. De azt mondja hogy erzodne rajtam ha rosszat titkolnek es ezért nem csinál ügyet belőle
2018. márc. 13. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
.
2018. márc. 13. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyitott házasságban élünk, igy nem kell hazudni.
2018. márc. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!