Miből veszed észre ha hazudik a párod? Észre vennéd, ha félre lépne?
egy profinak mindenre vagy fedősztorija vagy egy jó mondata. az amatőrök ott találják ki, mikor feljön a kérdés.
na, erről ennyit. okosan kell csinálni, és akkor ilyesmi fel sem merül :)
haláli nyugalom, ugyanolyan viselkedés mint eddig. a nagy játékosok már értik hogy működik a világ, az amatőrök meg bebuknak.
b.adrienn:
Köszi a válaszodat, segített persze. Igazából nem nagyon tudok nyomozgatni külföldön van a párom, de azt sejtem hogy vannak dolgok amiket nem mond el és nem konkrétan arra gyanakszom hogy lefekszik valakivel. Amiket észre vettem: Többet foglalkozik a megjelenésével, kevesebbet beszél a napi rutinjáról hogy mik történnek vele, volt konkrét dolog amire ha nem kérdezek rá nem mondja el, és még csak nem is mesélt róla semmit. Ajándékot kapok, de ez régi szokása... Észre vettem furcsa dolgokat, másabb mint eddig, de ezek mellett folyton mondja hogy szeret, foglalkozik velem eleget ha itthon van, és babát is szeretne már tőlem... de ez nem zárja ki, hogy a sok különlét miatt félrejárna... nem tudom... eddig bíztam benne, de ezek az apró jelek, és fel is háborodik...nagyon... nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!