Mivel vetted le/ vennéd le a lábáról azt a fiút/lányt, akivel tetszetek egymásnak?
Ha tud kosarazni, és te is, akkor hívd ki egy meccsre! Nem fog ellenállni. És az seb baj, ha te nem tudsz, akkor majd megtanít! :)
Kosár helyett lehet bármi más sport vagy szabadidős foglalkozás.
Mi horrort néztünk és beleugrottam az ölébe :D
De volt olyan, akivel összefutottunk egy fesztiválon, és igyekeztem úgy dumálni, hogy szimpi legyek neki, rengeteg hülyeséget összehordtam :D
Mást meg, akit nem érdekeltem, néhány ügyesen elejtett mondattal, amik érdekessé tettek a szemében (ezt nem ajánlom, baromi melós utánajárni, mit mondhatsz neki, és főleg ha keveset beszéltek, akkor nagyon pontosan akkor és úgy kell mondani, amikor vevő rá)
Non verbálisan. A legeredményesebb, legkifejezőbb kommunikáció a világon. És persze a legegyértelműbb is,attól függetlenül, hogy szavak nélkül történik.
Eddig mindig így alkottam, és mindig bejött :)
Mosolyogtam,csak mosolyogtam az én drága (mostmár)
férjecskémre:-))
Meg küldtem neki egy szép versikét sms-ben:-)
Csak nem hitte,hogy tényleg tőlem van,és utánna találkoztunk véletlenül és rám írt,repültem,már szerelmes voltam...utánna jött a mosolygás majd a járás,esküvő,gyerekek :-)))
Úgy viselkedtem ahogy máskor.
Nem trükkökkel vettem le a lábamról hanem a hétköznapi énembe szeretett bele (és szerintem a tartós kapcsolatoknak ez a titka)
9hónapja és remélem örökké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!