Melyik név tetszene jobban, Naomi vagy Noémi?
1vagyok.
Első. Miért é nélkül???? Miért e-vel?
Mert ez így jó sznobos? Fasza fellengzős? Megváltoztatunk itt ott egy betűt, hogy egzotikusabbnak hangozzék?
Ne idegeld magad nem éri meg.Leirtam hogy van egy ilyen változata is,nem kell mindjárt pattognod,ez egy harmadik variácio.
Nagyon gáz a "Naomi". :S
Olyan, mintha azt mondanád, "nyomi". :DDD
Gagyi és ciki.
Ja, és az a poén, hogy sok szülő azt hiszi, akkor lesz jó a gyereknek, ha ilyen gagyi külföldi nevet ad neki, mert hú de menő, és közben meg így pont azt a személyt alázza meg, akinek a legjobbat akarja majd.
Ő fog égni ilyen névvel, nem te! Ne azt nézd, hogy neked tetszik, hanem azt, hogy ne röhögjék ki majd a gyereket, mert nem neked kell majd viselned!
Egyértelműen a Noémi!
elég vicces, hogy egyesek szerint a Naomi név egyenlő a kolompár dzsesszikával meg hasonlókkal -.- értelmi szint..
sajnálni tudom aki azon problémázik, hogy egy gyereknek 'külföldi' neve van, ennyi erővel bernadett, viktória, éva, ádám, barbara, stb nevek sem kellenének mivel ezek a nevek sem magyar eredetűek (victoria, eva, adam).
61%-ossal értek egyet. Sehol máshol nincsenek ennyire kiakadva a neveken, csak itt. Amerikában ha akarom hívhatom akár Bitchassfucking-nak is a gyerekem.
Amúgy meg szerintem az a ciki, amikor valaki régi neveket ad a gyerekének. A Bözsikre, Margókra, Magdikra kihatással van a név, valahogy vesztenek a kisugárzásukból. De ez csak az én véleményem.
Azt se igazán értem, hogy a Naomival mi baja van az embereknek, nem túl cicomás, rövid, egyszerű, mégis elég egyedi. És gúnyolni se igazán lehet. (Írta valaki a "nyomit", próbáld meg hosszabb, nyitottabb a-val ejteni, úgy a helyes... Ugye hogy nem is lesz belőle nyomi? :D)
Jár egy Naomi egy Seron, és több Amanda egy budai magánjátszóházba.
Se nem cigók a szülők, se nem szegények. Diplomájuk van is van.
Ízlés kérdése kinek milyen név tetszik és sok külföldi hangzású vezetéknév van ma Magyarországon, amihez nagyon is illik.
Nekem a Naomi jobban tetszik mert lányos, vagány és egzotikus név.
A Noémi elkoptatott tucat név, szerintem.
A turbómagyarkodás az nagyon jó!! :D 10/10
Én pl nem adnék Árpád, vagy László, vagy Károly nevet a fiamnak.
Az enyém Liam lett. Ír katolikus név, a William rövid változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!