Melyik név tetszene jobban, Naomi vagy Noémi?
te jó ég mennyi barom ember van miért kell belekötni?
Legalább becézi a gyerekét. Én örülnék neki ha az én ismerőseim Lilla helyett Endzsinek hívnának. Annyi embernek ugyanaz a neve. Beszélgetéskor azt se tudom kiről van szó:D Ezért jó ha vannak becenevek nem tom mit kell fikázni:D Nekem a Naomi jobban tetszik :D
Ha kiírja egy nyilvános fórumon, hogy így hívják a gyerekét, onnantól akár már lehet is közöm hozzá nem?ű
Akkor én meg Krisztián helyett átkeresztelkedem Krésztoün-re.
Nem f@szság szerintetek?
Kedves Moderátorok. Kérem azonnal töröljék 14:36-os válaszát. Hallatlan, hogy így sértegetheti büntetlenül a normális válaszolókat. Az ilyen embert ki kellene tiltani az oldalról, mert nagyon destruktív (bármit jelentsen is ez a szó).
Bizonyára csak a polgárpukkasztás a célja.
Tegyenek már valamit ez ellen.
Üdv
A 14:36-os válaszoló
én Noémi vagyok, és imádom a nevem.
ha Naómi lennék, sztem már felnégyeltem volna magam, annyira nyakatekert, erőltetett hangzása van.
jujj látom az idegbetegek betévedtek ide, pedig csak egy névről van szó :DD
a Naomi sokkal jobb név, ritkább és különlegesebb. A Noémi az olyan átlagos. A Naomi az jó mert azt ejtheted 'Náomi'-nak, az meg sztem tök szép :) Amúgy igen, lehet így anyakönyvezni! Csak az olyat nem lehet amiben pl az utolsó betű az 'y' meg ilyen külföldi neveket magyarosítani kell. De a Naomi az teljesen jó.
Náomi tényleg jól hangzik.
Pl ilyen környezetben: Kolompár Námoi, vagy Lakatos Námoi, vagy Orsós Hozéármándóné született Oláh Náomi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!