Felcseperedett gyerekek. Van még a szülői házhoz kulcsotok?
Elvileg van,gyakorltilag nincs.
6.éve hogy külön élek,eleinte gyakran jártam,hetente,kéthetente,használtam is.
Aztán már csak havonta,párommal együtt,anyáék mindig otthon voltak,igy nem vittünk sosem kulcsot.
Költözésnél elhagytam valahogy.
Lecserélték a zárat,nehogy olyan találja meg.akartak adni kulcsot,de én nem kértem,hisz ugyis otthon vannak ha megyek (anya boltja egybe van a lakással,igy majdnem mindig otthon van)
Nekik sincs kulcsuk,minek lenne.
Párom szüleinke van,ők közel laknak,de csak akkor használják,ha elmegyünk napokra és viárgot locsolni jönnek meg macskát etetni.
Látom, régi a kérdés, de leírom, mert 2 véglet van. 30 éves, családos anyuka vagyok. A szüleimhez mai napig van kulcsom, de természetesen mindig felhívom őket, mielőtt használnám!
Ezzel szemben: laktunk anyósoméknál egy darabig (hülye ötlet, tudom, de ez van..). Szóval amikor úgy döntöttünk, hogy saját házba megyünk, pont az utolsó kör cuccal indult a kocsi, anyósom mindkettőnktől elvette a kulcsot!! Nem tudom, mitől félt, hogy éjszaka mellé bújok, vagy mi a szösz? :D hát na... Nem mindenkit áldott meg a sors családcentrikus gondolkodással ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!