Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felcseperedett gyerekek. Van...

Felcseperedett gyerekek. Van még a szülői házhoz kulcsotok?

Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nyomán tenném fel a kérdésem megforditva.
2011. szept. 7. 20:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Van, de nem szoktam úgy beállítani, hogy nem szólok előre. Már nekem is családom van és nagyon praktikus a kulcs. Sokszor van, hogy apa csak később ér haza, ilyenkor be tudunk menni a gyerekekkel, nem kell kint szobrozni.
2011. szept. 7. 21:01
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapámhoz van kulcsom, én vele nőttem fel. Szüleimhez nincs, de nem is mennék hozzájuk úgy, hogy nincsenek otthon, tehát nincs is rá szükségem. Nekik sincs kulcsuk hozzám, de pontosan nem is tudják hol lakom, még sosem voltak nálunk. Egy barátnőmnek van kulcsa, ha elutazunk néhány napra ő eteti a cicákat.
2011. szept. 7. 21:03
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
van,de bejelentés nélkül soha nem megyek,és ők se jönnek
2011. szept. 7. 21:19
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mint a kérdésben is irtam, egy másik kérdésre tettem fel megforditva a kérdésem, Mert érdekesnek találtam. Mert ugye a gyermek házához nem minden esetben kap automatikusan a szülő is kulcsot. Viszont a gyermeknek minden esetben van kulcsa a szülő házhoz. Csupán az érdekelt, hogy van-e olyan gyermek, aki meg is tartotta. Esetleg használja is.
2011. szept. 7. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem le kellett adni, elegge ledobbentem amikor ezt anyam kijelentette, habar sejthettem volna, hiszen sosem volt jo a viszonyunk, csak en nem igazan gondolkodtam el a ketto kozotti osszefuggesen
2011. szept. 7. 22:37
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, még régről megmaradt.. :) Szinte soha nem használom. Mindig akkor megyek anyuhoz, ha otthon van. Viszont a szülőknek nincs kulcsuk a mi házunkhoz.
2011. szept. 7. 23:55
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Van kulcsom, de nem szoktam magamnál hordani. Ha megyünk hozzájuk csengetünk.
2011. szept. 8. 10:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg van,gyakorltilag nincs.

6.éve hogy külön élek,eleinte gyakran jártam,hetente,kéthetente,használtam is.

Aztán már csak havonta,párommal együtt,anyáék mindig otthon voltak,igy nem vittünk sosem kulcsot.

Költözésnél elhagytam valahogy.

Lecserélték a zárat,nehogy olyan találja meg.akartak adni kulcsot,de én nem kértem,hisz ugyis otthon vannak ha megyek (anya boltja egybe van a lakással,igy majdnem mindig otthon van)

Nekik sincs kulcsuk,minek lenne.

Párom szüleinke van,ők közel laknak,de csak akkor használják,ha elmegyünk napokra és viárgot locsolni jönnek meg macskát etetni.

2011. szept. 8. 20:29
 29/30 anonim válasza:
100%

Látom, régi a kérdés, de leírom, mert 2 véglet van. 30 éves, családos anyuka vagyok. A szüleimhez mai napig van kulcsom, de természetesen mindig felhívom őket, mielőtt használnám!

Ezzel szemben: laktunk anyósoméknál egy darabig (hülye ötlet, tudom, de ez van..). Szóval amikor úgy döntöttünk, hogy saját házba megyünk, pont az utolsó kör cuccal indult a kocsi, anyósom mindkettőnktől elvette a kulcsot!! Nem tudom, mitől félt, hogy éjszaka mellé bújok, vagy mi a szösz? :D hát na... Nem mindenkit áldott meg a sors családcentrikus gondolkodással ;)

2019. ápr. 24. 09:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, régi kérdés! A szüleimhez van kulcsunk, nekik még! nincs hozzánk, de ha átköltözünk lesz kulcsuk hozzánk, főként, ha közelebb fognak végre lakni! Bármi történhet! Anyósomnak is szeretnék kulcsot adni, hogyha bármi történne, be tudjon jönni, de biztos vagyok benne, hogy egyikük sem fog visszaélni ezzel, viszont megnyugtató lesz, hogyha esetleg én szólok bármelyiküknek, hogy rosszul vagyok (egészségiállapotom nem az igazi), akkor át tudnak jönni, adott esetben, van, aki beengedje hozzám az orvost, elvigye a két gyereket magához, ha a férjem akár messzebb is dolgozik! Meg amúgyis, jó, ha van a családnak kulcsa hozzánk!
2021. máj. 16. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!