Felcseperedett gyerekek. Van még a szülői házhoz kulcsotok?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nyomán tenném fel a kérdésem megforditva.2011. szept. 7. 20:28
11/30 anonim válasza:
Szia! Persze hogy van és oda vissza működik a dolog, tehát a szülőknek is van. Szerencsére nem élnek vissza vele. Nekünk eszünkbe sem jutott, hogy ez ne így legyen.
12/30 anonim válasza:
Mindig is rossz volt a kapcsolatom apámmal,ő utált engem,és elüldözött a szülői házból. Mielőtt elköltöztem "elveszett" a kulcscsomóm,nem kell nagyon nagy észnek lenni,hogy az ember rájöjjön hova tűnhetett. Szóval nem,nekem nincsen kulcsom.
26/N
14/30 anonim válasza:
Van,de nem megyek ált. úgy haza,hogy anya ne tudjon róla,még ha nincs is otthon.Neki is van hozzánk,pedig 25 km-re lakunk egymástól.
15/30 anonim válasza:
nekem van oda, nekik van ide. de soha nem állít be senki a másikhoz bejelentés nélkül
16/30 anonim válasza:
Bátyám már rég nem lakik velünk, saját lakása is van, de jelenleg a barátnőjénél laknak. Megvan a kulcsa, szokott hazajönni, munkájából kifolyólag sokat jár erre, olyankor beugrik, mer vannak levelei is amik ide jönnek, azokat felveszi. Ő Pesten lakik (mi tőle 100 km-re), szüleimnek nincs kulcsuk hozzá, mert nekünk nincs miért mennünk abba a lakásba. Ha arra járunk, azért megyünk, hogy meglátogassuk, akkor egyértelműen otthon van, ő fogad minket. Szerintem ez logikus. 18/L
17/30 anonim válasza:
Persze, hogy van! És ez független attól, hogy pár utcányira, vagy többszáz kilométerre lakunk a szülői háztól!
Sőt, édesanyámnak is van kulcsa mihozzánk. De soha nem jutna eszébe egyikünknek sem bejelentés, szó nélkül beállítani a másikhoz, ez egyszerűen csak kulturáltság kérdése.
Az olyan családokban, ahol ez problémát jelent, ott valami komoly probléma van a felekkel...
18/30 anonim válasza:
19/30 anonim válasza:
van de megígérték hogy lecseréltetik a zárat.:D
20/30 anonim válasza:
Másik országban élek (Svájcban) de nálam van a kulcsom. Biztonságérzetet nyújt, hogy itt bármi történik van hova mennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!