Időpocsékolás, vagy rosszul állok hozzá?
Három kapcsolatom ment tönkre azért, mert siettettem. Ugyanis egy idő után azt éreztem, hogy csak vesztegetem az időmet. A következő kapcsolatomban elhatároztam, hogy semmit sem fogok siettetni, hagyom, hogy magától kialakuljon, hagyom, hogy a párom magától akarjon változtatni. De az elmúlt öt év alatt nem jutottunk egyről a kettőre. Még mindig ott tartunk, mintha még mindig csak randiznánk. Néha nálam vagyunk, néha nála. Aztán van, hogy hetekig nem is látom. Eljegyzés, vagy összeköltözés, ne adj isten házasság, gyerekek még fel sem merült. Egy másik hasonló kérdésre adott válaszban olvastam, hogy az ilyen ember meggondolt, és csak a meggondolatlanok ugranak bele azonnal valamibe. De nekem megint kezd az az érzésem lenni, hogy csak vesztegetem az időmet. És azt az időt soha nem fogom visszakapni. Most nem tudom, hogy tényleg csak pocsékolom az időmet, vagy én állok hozzá rosszul a dolgokhoz? Ha az utóbbi, akkor van valami ötletetek, hogy tudnám másként látni a dolgokat. Mert szerintem azért öt évig gondolkodni az nem elfogadható.
33/N
Hát ez nem semmi. Remélem, tényleg igaz, nem csak szórakozik veled.
Megmondom, hogy ÉN mit csinálnék (én vagyok a hosszan válaszolós):
Először is kérnék tőle valamilyen okiratot arról, hogy tényleg házas. Itt már lehet látni, hogy kitaláció vagy legalább a nő létezik. (A névházasságról is van, mert semmiben nem különbözik a normál házasságtól az adminisztrációt illetően. Az egyik ismerősöm, nő, Ausztráliában kötött névházasságot 15 évvel ezelőtt, őket még ellenőrizték is, hogy valóban együtt élnek, mert gyanús volt, hogy csak a letelepedés és a munka miatt ment hozzá egy Ausztrálhoz, azt meg nem csípik.)
Utána kérnék valamit arról, hogy tényleg kérte a házasság érvénytelenítését. Biztosan van valami másolat, határozat - ezek hivatalos papírok, kell, hogy legyen. Ha nincs, akkor kamu az egész.
Ezután döntenék, hogy akarom-e továbbra is ezt a pasit. Feltéve, hogy a igazat mondott (és tudja bizonyítani), mert ha nem igaz a sztori, akkor azonnal szakítanék.
Őszintén szólva nem tudom, hogy tudnék-e bízni benne, rá merném-e bízni magamat (mert a házasság kb. ezt jelenti, vagyonközösség van, rábízod az életedet) egy ilyen eltitkolt dolog után. Az, hogy a gyereke nem a gyereke, az mindegy. Nem tartozik rám. De egy folyamatban lévő névházasság igen...
Én valószínűleg nem sz*rakodnék tovább vele, nem szeretem a nem őszinte embereket. Ha az elején elmondja, van választásod, és ehhez jogod lett volna. De ő elvette a választási jogodat, hogy vállalod-e ezt az egészet vagy nem. Így meg gyakorlatilag elvett tőled 5 évet, ha most úgy döntesz, hogy vége.
Viszont: ha úgy döntesz, hogy adsz neki még egy esélyt, akkor viszont ne húzd az időt, költözzetek össze. Lakva ismerni meg az embert. De tedd világossá, hogy ahogy odaköltözni lehet, el is lehet költözni, tehát ne égessen fel minden maga mögött.
Tehát most nem azt kell eldöntened véleményem szerint, hogy akarsz-e összeköltözni, hanem azt, hogy akarod-e még ezt a kapcsolatot vagy nem. Ha igen, akkor összeköltözés van. Ha nem, akkor viszont szakítás.
Még az is lehet, hogy odaköltözik, és 2 hét múlva nem érted majd, mit keres ott.
De 33 éves vagy, nincs több idő várni. Dönteni kell, hogy vele vagy nélküle, mert ha nélküle kell boldogulnod, akkor előbb ki kell heverned a csalódást és utána koncentrálni a pártalálásra. Ez most nagyon durván hangzik, de ez az igazság.
"Még az is lehet, hogy odaköltözik, és 2 hét múlva nem érted majd, mit keres ott."
Teljesen igazad van.
A hivatalos papírokat láttam, léteznek. Találkoztam az ügyvédjével is. Az érvénytelenítés hivatalosan zajlik.
Én adok még egy esélyt neki, mert másban jól kijövünk egymással. Ha mégis úgy alakul,hogy együtt már nem megy, lesz hova mennie, mert a lakását nem adjuk el. Én meg a sajátomban lakom. Meglátjuk, hogy ha már egy fedél alatt lakunk, akkor hogyan jövünk ki egymással. Szerintem egy esélyt még megérdemel. De azt is világosan a tudtára adtam, hogy még egy ilyen amit nem mond el, vagy hazudik, akkor több esély nem lesz, mehet ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!