Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időpocsékolás, vagy rosszul...

Időpocsékolás, vagy rosszul állok hozzá?

Figyelt kérdés

Három kapcsolatom ment tönkre azért, mert siettettem. Ugyanis egy idő után azt éreztem, hogy csak vesztegetem az időmet. A következő kapcsolatomban elhatároztam, hogy semmit sem fogok siettetni, hagyom, hogy magától kialakuljon, hagyom, hogy a párom magától akarjon változtatni. De az elmúlt öt év alatt nem jutottunk egyről a kettőre. Még mindig ott tartunk, mintha még mindig csak randiznánk. Néha nálam vagyunk, néha nála. Aztán van, hogy hetekig nem is látom. Eljegyzés, vagy összeköltözés, ne adj isten házasság, gyerekek még fel sem merült. Egy másik hasonló kérdésre adott válaszban olvastam, hogy az ilyen ember meggondolt, és csak a meggondolatlanok ugranak bele azonnal valamibe. De nekem megint kezd az az érzésem lenni, hogy csak vesztegetem az időmet. És azt az időt soha nem fogom visszakapni. Most nem tudom, hogy tényleg csak pocsékolom az időmet, vagy én állok hozzá rosszul a dolgokhoz? Ha az utóbbi, akkor van valami ötletetek, hogy tudnám másként látni a dolgokat. Mert szerintem azért öt évig gondolkodni az nem elfogadható.

33/N

2011. szept. 5. 08:06
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Már bocsi, hogy beleszólok. De igenis úgy választunk mi nők, még 30 felett is, hogy ki mennyire tetszik. Első körben. Aztán jöhet a többi. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hátralévő életünkben kit fogunk nézegetni.
2011. szept. 5. 14:27
 32/42 anonim ***** válasza:
Azt mindenképp rosszul teszed, hogy nem mered felhozni a témát neki! Lehet, hogy ő pedig azt gondolja, neked a házasság és a család nem fontos. Tudom, nehéz, mert biztosan szereted, de ha azért otthagy, mert 5 évnyi együttjárás után te többet szeretnél, össze szeretnél költözni vele, gyereket szeretnél tőle, akkor bizony nem is szeretett igazán, mint ahogy ezek szerint azok sem, akik emiatt elhagytak. 5 év rengeteg idő, akkor a kapcsolatnak már nem szabadna abban a mederben folynia, hogy időnként hol egyiknél, hol másiknál töltitek az éjszakát, van olyan nap, amikor nem találkoztok (nem kényszerből nem találkozásra gondolok), valahol mindig randiztok. Abban az esetben mehet így egy 5 éves kapcsolat, ha mindketten ezt akarják, de itt nem erről van szó, mert legalább te nem ezt szeretnéd. Beszélj vele erről, még akkor is, ha nehéz és félsz.
2011. szept. 5. 14:56
 33/42 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok (88%-os). Ja és én pontosan 33 éves voltam, amikor megismerkedtem a második férjemmel, akivel egyébként le szeretném élni az életemet. Mindezt egy 10 éves rossz házasság után, gyakorlatilag az elköltözésem után 1 hónappal! Szóval ha nem megy, akkor ne félj megtenni a lépést! A boldogságod a tét!
2011. szept. 5. 15:00
 34/42 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy én is beleszólok (újra - én írtam a 2 hosszú választ), de ha már tetszés alapján választasz (ami egyébként normális, aki nem így tesz, az mazohista vagy hazudik), akkor is úgy kell választani, hogy csak azokat szórod ki első körben, akitől kimondottan írtózol. Aki ugyan nem tetszik, de nem is unodorodsz tőle, annak érdemes egy esélyt adni (nem hónapokig kínlódni és hitegetni bármelyikőtöket is!), különben lehet, hogy valami nagyon jó dologról maradsz le.

Sok sikert!

2011. szept. 5. 15:58
 35/42 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazad van.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Amint lehet, megejtem azt a bizonyos beszélgetést a kedves párommal. Aztán eldöntjük, hogy mi legyen. Annyira most már nem tartok az esetleges újrakezdéstől, adtatok hozzá némi erőt. Aki írta, hogy menjünk együtt pasizni, neki üzenném, hogy ha úgy alakul még lehet, hogy jelentkezem.

Üdv mindenkinek.

2011. szept. 5. 16:08
 36/42 anonim ***** válasza:
Esetleg megírhatnád, hogy végződött a beszélgetés, ha van kedved. Szerintem sokakat érdekelné.
2011. szept. 6. 10:16
 37/42 A kérdező kommentje:
Még nem tudtam vele beszélni, de ha túl leszek rajta jelentkezem.
2011. szept. 6. 13:01
 38/42 A kérdező kommentje:

Sokat írtátok, hogy ha beszéltem vele, írja. Nos megvolt a nagy beszélgetés.

Azzal kezdődött, hogy azt mondta, hogy 4 éve attól retteg, hogy ezt mikor fogom felhozni, ezután elmondta, azokat a dolgokat a múltjából, amit nem mondott még el, és amiért nem tudta megmondani, hogy mit akart.

Azt elmondta, hogy már régen, hogy 2003-ban elvált, és van egy gyereke. De azt már nem, hogy azért vált el, mert kiderült, hogy a gyerek nem az övé. Úgyhogy, aki írta, hogy ő már letudta a gyereket az előző házasságában, annak írom, hogy nem. De azt már nem mondta el, hogy 2004-ben elvett egy külföldi nőt azért, hogy letelepedési engedélyt kapjon. Ez a nő fél év után eltűnt, egyik napról a másikra. Nem igazán kereste, mert azt gondolta, hogy úgysem fog ő már többször házasodni. 2006-ban ismerkedett meg velem. Mint elmondta, már az első év végén tudta, hogy velem komolyan tervezi a jövőjét, de mivel tudta, hogy hogy vélekedek azokról, akik még nősen ismerkednek, nem akarta elmondani. Megpróbálta megkeresni a nőt, nyomozót fogadott, illetve kérte a házasság érvénytelenítését. Azért nem akart velem még csak összeköltözni sem mert, rendszeresen keresték az ügyvéd meg a nyomozó, és ha együtt éltünk volna, akkor biztos előbb utóbb rájövök, hogy mit csinál. Most úgy néz ki, hogy megvan a nő, az érvénytelenítés pedig folyamatban van.

Én ezek után kértem tőle némi gondolkodási időt. Szeretnék végre vele élni. De abban nem vagyok biztos, hogy nem fog-e később is valamiben hazudni. Szerintetek, mi a jó döntés?

2011. szept. 12. 08:23
 39/42 anonim ***** válasza:

Mondjuk elég süket dumának hangzik az, hogy arra fogja nem merte elmondani, hogy nős, mert tudta hogy hogyan vélekedsz a nős pasikról... :) a nős pasi nem kell szöveg arra vonatkozik, hogy együtt él a feleségével, és hazudozik otthon hogy szeretője van. Nem egy névházasságra amikor a nő eltűnik és ezért nem lehet elválni... szóval ez a szöveg itt sántít nekem.

A másik meg, hogy ezt most így előadta, szóval tudod, és ahogy látom végül is elfogadtad. Viszont mondott olyasmit hogy ha már tudod, nincs akadálya hogy összeköltözzetek? mert ugye akkor attól még összeköltözni lehet... És azt elmondta, hogy végül miért nem ment ki? és hová lett volna ez a külföld?

33/N

2011. szept. 12. 08:50
 40/42 A kérdező kommentje:
Mint írtam, kértem némi gondolkodási időt. De azt mondta, hogyha el tudom fogadni, akkor már akár a hétvégén ideköltözik. Panelban lakik én meg kertes házban. Hogy hol van a külföld, Koreában. Azért nem ment utána.
2011. szept. 12. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!