Időpocsékolás, vagy rosszul állok hozzá?
Három kapcsolatom ment tönkre azért, mert siettettem. Ugyanis egy idő után azt éreztem, hogy csak vesztegetem az időmet. A következő kapcsolatomban elhatároztam, hogy semmit sem fogok siettetni, hagyom, hogy magától kialakuljon, hagyom, hogy a párom magától akarjon változtatni. De az elmúlt öt év alatt nem jutottunk egyről a kettőre. Még mindig ott tartunk, mintha még mindig csak randiznánk. Néha nálam vagyunk, néha nála. Aztán van, hogy hetekig nem is látom. Eljegyzés, vagy összeköltözés, ne adj isten házasság, gyerekek még fel sem merült. Egy másik hasonló kérdésre adott válaszban olvastam, hogy az ilyen ember meggondolt, és csak a meggondolatlanok ugranak bele azonnal valamibe. De nekem megint kezd az az érzésem lenni, hogy csak vesztegetem az időmet. És azt az időt soha nem fogom visszakapni. Most nem tudom, hogy tényleg csak pocsékolom az időmet, vagy én állok hozzá rosszul a dolgokhoz? Ha az utóbbi, akkor van valami ötletetek, hogy tudnám másként látni a dolgokat. Mert szerintem azért öt évig gondolkodni az nem elfogadható.
33/N
Pedig rá kellene kérdezned hogy mi lessz a jővőtőkkel.
Inkább most egy szakitás mint 40éves fejjel döbbenj rá hogy elcseszted az életed,se férj se gyerek csak ugy vagy a világban.
Szerintem: Az eddigi kapcsolataidnak sem azért lett vége, mert siettetted a szorosabbra füzését. Ebben és a többiben is ennyi van, volt. Egyik sem szeretett annyira, hogy melletted képzelje el az életét. Egy kéznél lévö ...gép voltál. Amikor ki akartál lépni ebböl a szerepböl, arra már nem kellettél.Biztosan nem vagy bányarém, ezért csak az hiányzik, hogy nyitottabb legyél és aktivan keresgess. ( Föleg, ha még gyerekre is gondolsz igyekezned kell.)
Ne haragudj, ha brutálisnak érzed amit irtam, de én ezt látom az általad leirtakbol. ( Ha finomitani akarod a képet esetleg, irhatsz nekem is.)
"vártam, hátha meggondolja magát"
de miért nem beszélsz? És ha ő is arra vár, hogy te meggondold magad? Nem értem az ilyen kapcsolatokat a legfontosabb dolgokról nem beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!