Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem éltem ki magam? Hagyjam...

Nem éltem ki magam? Hagyjam el emiatt Őt?

Figyelt kérdés
Helyzet: van egy harmonikusan működő párkapcsolatom, boldogok vagyunk, és Ő nagyon-nagyon szeret engem. Én most kezdtem az egyetemet, Ő már dolgozik (3 évvel idősebb, mint én). Eddig minden rendben ment, de most, az egyetem kezdetén úgy érzem, élnem kell! Szabad akarok lenni, haverkodni, ismerkedni. Világos, hogy jobban szeret Ő engem, mint én Őt... már házasságról, közös jövőről beszél, gyerekeket akar tőlem diplomázás után... én meg még egy csomó dolgot ki akarok próbálni és kötetlenül bulizni. Majdnem 14 hónapja vagyunk együtt. Mit válasszak? Felvetettem neki a szakítást de hallani se akar róla. Önző k.rvának érzem magamat, de mégis azt hiszem, boldogabban élnék az egyetem mellett, ha nem lenne ilyen komoly kapcsolatom. Segítsetek!!!!! 19L, 22F
2011. szept. 4. 23:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most végeztem el az egyetemet, az elején velem is ugyanez történt. 2 éve voltunk már együtt, mikor elkezdtem. Az egyetem nagyon sok mindent megváltoztatott. Köztük a párkapcsolatomat is. Én akkor jöttem rá, hogy már nem szeretem, mikor új fiúkkal ismerkedtem meg. (Félreértés ne essék, nem voltam minden éjszaka más fiú ágyában, egy párkapcsolatom volt, egy olyan fiúval, aki szintén oda járt.) Később tudtam meg, hogy már a gyűrűt is megvette, mert így akart "bebiztosítani." De ez a dolgokon amúgy sem változtatott volna.

Aztán megismerkedtem - még az egyetem alatt - a mostani párommal. Nem ott tanult, messze voltunk egymástól, nehéz volt, míg nem fejeztem be a sulit. De vége lett, eljegyzés is megtörtént már, jövőre esküvő. Boldogabb vagyok, mint valaha is képzeltem volna.

Szóval, ha akkor nem döntök úgy, akkor nem alakult volna ilyen jól az élet, nem ismerkedem meg a nagy Ő-vel.

És amit én harmonikus és boldog párkapcsolatnak hittem, az csak a megszokás volt.

Lényeg a lényeg, ha ezt érzed, ezt kell tenned. Akárhogy is dönts, azt kívánom, teljenek szépen az egyetemi éveid, mert ezek erről szólnak.

Sok sikert!

24/L

2011. szept. 5. 12:24
 32/34 anonim ***** válasza:
69%

BEGYÖPÖSÖDÖTT barátaimnak!

A kiélés nem egyenlő fűvel-fával dugással!!!!

A kiélés ismerkedés, flörtölés- igen fiúkkal is, bulizás stb. És itt írhatják egyesek, h bulizni párral is lehet. De őszintén melyik pasi viseli ezt el???? Buliban van a szeretett lány, a pasikra az ilyen jellegű tolerancia nem jellemző.

Plusz egyáltalán nem fair a pasival szemben a buliban való flörtölés- és nem dugás!!!

Most egy 19 éves lányról van szó, ne akarjátok már, h jövőre gyereket szüljön, ez az az életkor, amikor lesz 3-4 pasija, h megtudja, melyik jellemű stb. emberekkel kompatibilis.

Plusz: elég egyértelmű h nem szereti ezt a fiút eléggé, akkor minek maradjon vele? H bulizzon és megcsalja? Egyikükkel szemben sem fair. Tisztább most szakítani.

Mondom én, aki egész egyetem alatt és azóta is egy pasival vagyok, DE én a gimiben váltogattam a hapsikat, akkor buliztam orrba-szájba, a kérdezőnek most jött el ez az időszak az életében, és ennek meg kell történnie! És hangsúlyozom ez nem azt jelenti, h mindenkivel megdugatja magát. Ám ha mégis, ahhoz sincs senkinek semmi köze, és attól még majd lehet a világ legjobb anyja és felesége!!! MErt nem ebben mérik! Sőt valószínűleg még jobb is lesz, mint aki leragad az első pasija mellett mert az jó ember...az élet nem így működik! Anyámék idejében persze így volt, első hapsi egyenlő házasság. 3x házasodott, úgy tűnik 3.x találta meg azt az embert aki kell neki.

Tehát kérdező: menj és vadássz, meglesz az az ember aki mellett nem merül fel, h vele szeretnél-e lenni.

2011. szept. 5. 15:16
 33/34 anonim ***** válasza:
Te tudod.
2011. szept. 5. 16:26
 34/34 anonim ***** válasza:

15:16 Azért nem kell általánosítani, se ismeretlenül minősíteni az többi válaszadót.

Persze, ha a kérdező a "harmonikus párkapcsolatából" hiányolja, hogy nem élte ki magát, akkor nagyon nem harmonikus az a párkapcsolat. Ha szeretné a párját - még ha sunyi hátsó gondolatként fel is merül, mert a szobatársai minden héten más fiúval kavarnak (nem dugnak) - nem dobná el csak a próba kedvéért.

És - saját tapasztalat - létezik olyan, hogy valaki a párjával vagy akár "elengedve" egyedül menjen és elég, hogy jót röhögött a barátnőivel. Minden ember más, minden párkapcsolat más.

2011. szept. 5. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!