Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem éltem ki magam? Hagyjam...

Nem éltem ki magam? Hagyjam el emiatt Őt?

Figyelt kérdés
Helyzet: van egy harmonikusan működő párkapcsolatom, boldogok vagyunk, és Ő nagyon-nagyon szeret engem. Én most kezdtem az egyetemet, Ő már dolgozik (3 évvel idősebb, mint én). Eddig minden rendben ment, de most, az egyetem kezdetén úgy érzem, élnem kell! Szabad akarok lenni, haverkodni, ismerkedni. Világos, hogy jobban szeret Ő engem, mint én Őt... már házasságról, közös jövőről beszél, gyerekeket akar tőlem diplomázás után... én meg még egy csomó dolgot ki akarok próbálni és kötetlenül bulizni. Majdnem 14 hónapja vagyunk együtt. Mit válasszak? Felvetettem neki a szakítást de hallani se akar róla. Önző k.rvának érzem magamat, de mégis azt hiszem, boldogabban élnék az egyetem mellett, ha nem lenne ilyen komoly kapcsolatom. Segítsetek!!!!! 19L, 22F
2011. szept. 4. 23:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Nem értem,hogy a mai fiatal nők miért akarják "kiélni" magukat? Miért a buli, a szex a legfontosabb nekik? Az ilyen nőkből soha nem lesz jó feleség és anya! Legfeljebb,sok év múlva,ha már a félvilág a szeretőjük volt!
2011. szept. 5. 06:48
 22/34 anonim válasza:
89%
Sajnos más a mai morál mint régen. Bár én is még csak 25 vagyok de nekem a legfontosabb mindig az volt hogy megtaláljam azt akivel szerethetjük egymást, és akkor kit érdekel a buli?Egyértelmű hogy nem szereted őt már annyira, hiszen akkor még csak fel sem merülne benned ilyen kérdés. Itt nem az a kérdés hogy kiélted- e magad vagy nem , hanem hogy szereted-e vagy sem?
2011. szept. 5. 07:00
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Ja hagyd ott. Azért is mert fiatal vagy, meg igazad is van, meg az is hogy ugye ez a kérdés már arra utal hogy te nem szeretnéd ezt. Akkor meg felesleges erőltetni, csak rossz vége lesz. Tapasztalat.

Persze bemagyarázhatsz magadnak minden hülyeséget, de attól se lesz jobb.

2011. szept. 5. 07:21
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit értenek pontosan kiélés alatt. Minél több ismeretlen emberrel d*gni, tényleg ez kell? A szex igazán szerintem csak azzal jó akit szeretsz is. Bulizni elmehetsz még attól, hogy van valakid és érezheted magad jól. Ha szeretnéd a párod, meg sem fordulna a fejedben, hogy elcseréld néhány könnyű flörte. 23 éves vagyok 6 éve vagyok párkapcsolatban és attól még eljárok szórakozni, semmiről sem maradtam le.
2011. szept. 5. 07:27
 25/34 anonim ***** válasza:
88%

Elég rosszul fogalmaztad meg, mert ez nem kiélés, vagyis a szó maga ostobaság, inkább a lényeg az, hogy nem vagy szerelmes ebbe a fiúba. Ezen is mindenki átesik. Nekem is volt "harmonikus" kapcsolatom, ahol is rájöttem hogy nem vagyok szerelmes. Ott is hagytam. azóta barátok vagyunk. Nagyon jól döntöttem. Ő is talált azóta más valakit. Én most egyedül vagyok, de így is sokkal jobb mint olyan kapcsolatban élni amit nem érzel az igazinak.

Na és miért baj az ha független leszel és eljársz bulizgatni? azt is kell. Maximum párszor pofára esel. nagy ügy :) De mindig is úgy fogod gondolni, ahogy én, hogy jól döntöttél.

Ha meg netán mégis lelkiismeret furdalásból vele maradnál, akkor később találkoznál valakivel akibe beleszeretsz, na akkor aztán lenne a baj.

33/N

2011. szept. 5. 07:31
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha csak bulizni akarsz, nem másik pasit szerezni, azért nem kell szakítani. Valamelyest ésszel persze, de miért ne ihatnál-ehetnél, haverkodhatnál, hallgathatnál zenét, nevetgélhetnél, táncolhatnál mással akkor is, ha van párkapcsolatod? 10 éve vagyok házas (21 éves voltam megismerkedésünkkor, és az első fiúm volt), néha eljárunk külön is bulizni a férjemmel a saját baráti társaságunkkal, néha meg együtt. Bízunk egymásban.

Ha viszont mást szeretnél kipróbálni vagy nem érzed szabadnak magad mellette, akkor nem vagy szerelmes - mindketten jobban jártok, ha elengeditek egymást.

2011. szept. 5. 11:08
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:49 vagyok. Még annyi: Nem kell csak azért leragadni valaki mellett, mert végre egy rendes pasi. Közben meg nem érzed mellette szabadnak magad, nem is igazán vágysz erre a kapcsolatra, nem is annyira szereted, ebben az egész helyzetben csak fél szívvel tudsz benne lenni.

19 éves vagy, korai még a kapuzárási pánik!

Ha már fel is vetetted a szakítást, egyértelműen látszik, hogy érzelmileg nem elég neked ez a kapcsolat.

Ha látsz valami esélyt, hogy boldoggá tudjátok egymást tenni, akkor beszéljétek meg, próbáljátok meg, de ha nem, akkor felesleges rabolni egymás idejét.

Ha meg boldogabb lennél nélküle, mint vele, az konkrétan azt jelenti: vele nem vagy elég boldog.

De tényleg nagyon át kell gondolnod, mert ha nem erről van szó, csak kicsit megijedtél az elkötelezettségtől, és ez csak múló fellángolás, akkor nem érdemes szakítani.

Az biztos, hogy ha én leragadtam volna valaki mellett, csak azért, mert rendes és mert ő szeret (én meg nem annyira őt), akkor nem találtam volna meg életem nagy szerelmét.

2011. szept. 5. 11:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Először is nagy marhaság ez a kiélés dolog,csak kifogás,mert hidd el attól,hogy több pasid volt,több pasival feküdtél le attól később nem leszel boldogabb,több,csupán annyi,hogy később hiányolni fogod a pörgést semmi újat nem tapasztalsz meg a pároddal,unalmas lesz ha akkor állapodsz meg.Ismerkedni,haverkodni,bulizni lehet kapcsolatban is ha nem azt akarod,hogy minden bulin mással jössz össze,smárolsz,lefekszel,mellesleg komoly kapcsolatban is ki lehet csomó dolgot próbálni,megjegyzem nem való neked még komoly kapcsolat,szakíts vele,ha nem ugyanaz a célotok csak hazudnál magadnak,szenvednél,legyél fair,szakíts vele mond el te mást akarsz 14 hónap nem olyan nagy idő.Ha meg igazán szeretnéd,boldog lennél a kapcsolatban,nem vágynál szabadságra,más pasikra,kötetlenségre.Egyszerű a dolog ha belegondolsz,csak túl bonyolítod!
2011. szept. 5. 12:00
 29/34 anonim ***** válasza:
12.00 vagyok hozzátenném,gólyatáborban jöttem össze a párommal egész fősuli alatt együtt voltunk,így is rengeteget hülyültünk,buliztunk barátkoztunk,nem csaltuk meg egymást egyszer sem most sem vágyunk rá,mi egymás mellett próbáltunk ki dolgokat,még mindig tudunk egymásnak újat mutatni azóta a férjem és van egy 5 hónapos kisfiunk is
2011. szept. 5. 12:05
 30/34 anonim ***** válasza:
még mindig 12.00,kiélni kiélheted magad művészetben sportban tanulásban,ez csak mostani társadalmi "elvárás"hogy kiélés=szex rengeteg emberrel,folyton részegség,éjjel nappal buli,hidd el nem vezet sehova,sokan csinálják,és 30 éves korukra,kiégett unatkozó,befásult emberek lesznek,persze ha már 12-15 évesen kezdik még hamarabb beleunnak,és nem találnak már semmi izgalmasat érdekeset,örömöt az életben,persze bulizni jó meg iszogatni,barátkozni,flörtölgetni messziről speciel jó érzés ha tetszel másnak,de nem kell mindjárt le is feküdni(bocs hogy 3 részben írtam le,csak nem akartam hogy hosszú legyen)
2011. szept. 5. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!