Nem éltem ki magam? Hagyjam el emiatt Őt?
Ja hagyd ott. Azért is mert fiatal vagy, meg igazad is van, meg az is hogy ugye ez a kérdés már arra utal hogy te nem szeretnéd ezt. Akkor meg felesleges erőltetni, csak rossz vége lesz. Tapasztalat.
Persze bemagyarázhatsz magadnak minden hülyeséget, de attól se lesz jobb.
Elég rosszul fogalmaztad meg, mert ez nem kiélés, vagyis a szó maga ostobaság, inkább a lényeg az, hogy nem vagy szerelmes ebbe a fiúba. Ezen is mindenki átesik. Nekem is volt "harmonikus" kapcsolatom, ahol is rájöttem hogy nem vagyok szerelmes. Ott is hagytam. azóta barátok vagyunk. Nagyon jól döntöttem. Ő is talált azóta más valakit. Én most egyedül vagyok, de így is sokkal jobb mint olyan kapcsolatban élni amit nem érzel az igazinak.
Na és miért baj az ha független leszel és eljársz bulizgatni? azt is kell. Maximum párszor pofára esel. nagy ügy :) De mindig is úgy fogod gondolni, ahogy én, hogy jól döntöttél.
Ha meg netán mégis lelkiismeret furdalásból vele maradnál, akkor később találkoznál valakivel akibe beleszeretsz, na akkor aztán lenne a baj.
33/N
Ha csak bulizni akarsz, nem másik pasit szerezni, azért nem kell szakítani. Valamelyest ésszel persze, de miért ne ihatnál-ehetnél, haverkodhatnál, hallgathatnál zenét, nevetgélhetnél, táncolhatnál mással akkor is, ha van párkapcsolatod? 10 éve vagyok házas (21 éves voltam megismerkedésünkkor, és az első fiúm volt), néha eljárunk külön is bulizni a férjemmel a saját baráti társaságunkkal, néha meg együtt. Bízunk egymásban.
Ha viszont mást szeretnél kipróbálni vagy nem érzed szabadnak magad mellette, akkor nem vagy szerelmes - mindketten jobban jártok, ha elengeditek egymást.
ma 00:49 vagyok. Még annyi: Nem kell csak azért leragadni valaki mellett, mert végre egy rendes pasi. Közben meg nem érzed mellette szabadnak magad, nem is igazán vágysz erre a kapcsolatra, nem is annyira szereted, ebben az egész helyzetben csak fél szívvel tudsz benne lenni.
19 éves vagy, korai még a kapuzárási pánik!
Ha már fel is vetetted a szakítást, egyértelműen látszik, hogy érzelmileg nem elég neked ez a kapcsolat.
Ha látsz valami esélyt, hogy boldoggá tudjátok egymást tenni, akkor beszéljétek meg, próbáljátok meg, de ha nem, akkor felesleges rabolni egymás idejét.
Ha meg boldogabb lennél nélküle, mint vele, az konkrétan azt jelenti: vele nem vagy elég boldog.
De tényleg nagyon át kell gondolnod, mert ha nem erről van szó, csak kicsit megijedtél az elkötelezettségtől, és ez csak múló fellángolás, akkor nem érdemes szakítani.
Az biztos, hogy ha én leragadtam volna valaki mellett, csak azért, mert rendes és mert ő szeret (én meg nem annyira őt), akkor nem találtam volna meg életem nagy szerelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!