Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem éltem ki magam? Hagyjam...

Nem éltem ki magam? Hagyjam el emiatt Őt?

Figyelt kérdés
Helyzet: van egy harmonikusan működő párkapcsolatom, boldogok vagyunk, és Ő nagyon-nagyon szeret engem. Én most kezdtem az egyetemet, Ő már dolgozik (3 évvel idősebb, mint én). Eddig minden rendben ment, de most, az egyetem kezdetén úgy érzem, élnem kell! Szabad akarok lenni, haverkodni, ismerkedni. Világos, hogy jobban szeret Ő engem, mint én Őt... már házasságról, közös jövőről beszél, gyerekeket akar tőlem diplomázás után... én meg még egy csomó dolgot ki akarok próbálni és kötetlenül bulizni. Majdnem 14 hónapja vagyunk együtt. Mit válasszak? Felvetettem neki a szakítást de hallani se akar róla. Önző k.rvának érzem magamat, de mégis azt hiszem, boldogabban élnék az egyetem mellett, ha nem lenne ilyen komoly kapcsolatom. Segítsetek!!!!! 19L, 22F
2011. szept. 4. 23:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Úgy éld az életed ahogy szeretnéd....Nehogy később megbánd és keseregj .
2011. szept. 4. 23:25
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem szereted eléggé, akkor hagyd ott. Fiatal vagy még, hogy lekösd magad olyasvalaki mellett, aki nem elégít ki százszázalékosan. Kompromisszumokat kötni ráérsz negyvenévesen is.
2011. szept. 4. 23:29
 3/34 anonim ***** válasza:
97%
Mind2-en nagyon fiatalok vagytok még, ki tudja a baràtodnak is mi lesz a véleménye a diploma utàn. Viszont ismerkedhetsz, baràtkozhatsz attól még maradhatsz hûséges. vagy baràtot is akarsz, akkor valóban jobb,ha elenged,ezekszerint langyos a szerelem màr nàlad.
2011. szept. 4. 23:29
 4/34 anonim ***** válasza:
89%

kötetelnül bulizni- nem olyan nagy boldogság

- és könnyen kiégnek, elk urvulnak benne az emberek

"van egy harmonikusan működő párkapcsolatom, boldogok vagyunk"

- vigyázz erre, mint a világ legnagyobb kincsére.

2011. szept. 4. 23:31
 5/34 anonim ***** válasza:
62%
egyértelmű... járj bulizni, az egyetemes éveket bulijait semmi nem pótolja... ne tartsd magad ezért "Önző k.rvának" ... nekem is volt akkor egy párkapcsolatom ami 3 évig tartott, de az egyetemes bulikra eljártam, és örülök neki, nem bántam meg, hogy néha veszekedés volt miatta esetleg, hogy miért megyek bulizni... 24F
2011. szept. 4. 23:31
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha tényleg szereted és boldogok vagytok, akkor nem is értem, hogy hogy merül fel benned a szakítás gondolata...Én is 19 éves vagyok(a barátom is) most fogok főiskolára járni, de eszembe se jutna, hogy otthagyjam a barátom, mert imádom és már lassan 3 éve együtt vagyunk!
2011. szept. 4. 23:33
 7/34 anonim ***** válasza:
89%

mi 4 éve vagyunk együtt (gimi harmadik óta)...

Együtt kezdtük az egyetemet, én idén végzek, neki még van ezen kívül 3 év, plusz szakosodás.

Néha nekünk is úgy tűnik "túl korán" találkoztunk, de valahogy mi annyira szeretjük egymást, hogy nekünk nem hiányzik semmi. Egyikünk se nagy bulizós, egyikünk se az a nagy kalandor. Vannak barátaink (általában közös barátok) akikkel járunk szórakozni, kirándulni, nyaralni...mi úgy érezzük nekünk ez jó és elég. Mi egymással "éltük ki" (bár ezt a kifejezést utálom) magunkat...

Ha úgy érzed neked korai ennyire lekötnöd magad akkor szakítsatok...ne kínozd a barátodat...

Nem vagy "könyörtelen" csak fiatal:)

2011. szept. 4. 23:35
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
utolsó vagyok: jól írta valaki, hogy a harmonikus boldog párkapcsolatra vigyázni KELL....ritka mint a fehér holló
2011. szept. 4. 23:36
 9/34 anonim ***** válasza:
98%

"van egy harmonikusan működő párkapcsolatom, boldogok vagyunk"

Ebben az esetben erről szó sincs,csak jól tudtok hallgatni.Ő szeret és veled képzeli el a jövőjét és a gyerekei anyját látja benned.

Te semmi ilyet nem akarsz,sőt mostmár keresed a kiutat.Ismered te egyáltalán a a "harmónia" fogalmát?Teljes ellentétei vagytok egymásnak,ellentétes célokkal,csak épp 14 hónapja próbáljátok a másikra rásütni,hogy ő az Igazi és minden rendben.

Neked ő már nem kell.Ez teljesen világos.Neki pedig kellesz,mert beleillesz a terveibe.

Ha nem most,akkor pár hónap múlva lesz vége,mikor megcsaltad.Szerintem menj elébe a dolgoknak és végre hagyjátok abba az önámítást!

2011. szept. 4. 23:44
 10/34 anonim ***** válasza:
91%

Légy őszinte hozzá, mondd el, mire vágysz most! Ha ennek tudatában veled marad, már az ő gondja lesz. Ha viszont inkább talál valaki mást, aki beleillik az álmaiba, akkor legalább hamarabb megkapjátok, amit akartok, mindketten.

Ne pazarold az ő és a saját idődet, később úgyis megbánnád, ha túl korán lekötnéd magad. (Vélt vagy valós "elfecsérelt álmaid" miatt.)

A dolog másik oldala: mire rájössz, hogy már nem akarsz bulizni, lehet, hogy nem találsz magadnak ugyanilyen embert és be kell érned mással. De ha már most tudod, hogy nem szereted, akkor ez már ne fog számítani.

2011. szept. 4. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!