Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan beleőrülök. Mit tegyek?

Lassan beleőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan teljesen reménytelennek érzem magamat,meg a kapcsolatomat a barátommal...

Nem veti meg az alkoholt,aminek régi lelki okai vannak. Én elfogadtam,ezzel együtt szeretem,szeretjük egymást nagyon.

Viszont pl. ma teljesen kikészültem.

Kicsit rosszul lettem,vérzett az orrom,hányingerem volt,fájt a fejem. Érthetően megijedtem...

Ő lakótársammal csak sörözgetett és igencsak becsíptek már.

Ilyenkor mintha nem is ő lenne...

Ledőltünk kicsit aludni,de én nem tudtam. Aztán kijelentett,menjek neki kávét főzni,kicsit kiborultam,megmondtam neki,hogy tulajdonképpen itt haldoklom mellette,menjen és csináljon magának ha akar...

Azóta teljesen kifordult magából.

Nem lehet vele beszélni,az összes megbeszélendő problémát hisztinek fogja fel,pedig nem hisztizem,csak nem esett jól,hogy rosszul voltam,megijedtem,erre ő pedig magasról tojt. Néha úgy érzem semmi mással nem törődik csak magával ,de ha kicsit ittas beszélni már nem lehet vele,ha józan,akkor meg minden tökéletes ,de tényleg,olyankor eszembe se jutnak a problémák.

A másik meg hogy rengeteget vagyunk együtt,és ő most haza akar menni. Pedig végre egy buli nélküli,kicsit lazulós estét tartottunk volna,szerettem volna,meg nem is vagyok olyan lelkiállapotban,hogy egyedül legyek. A barátnők meg úgysem tudják kettőnk problémáját megoldani,így az felejtős,hogy most őket traktáljam.

Mit kezdjek vele?

2011. szept. 4. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

(fili)

Szegény vagy és bárcsak olvasnád amit most írok néhány év múlva.

17 éves voltam 3 évig ezt csináltam én hülye mint te. Szerencsére a környezetem mellettem állt és már eljegyzett menyasszonyként kirúgtam. Láttam szerencsétlen gyerekkel menekülő, szenvedő asszonyokat akik ugyanígy jártak mint te fogsz később. Eldöntöttem én nem alázom tovább magam,és nem akarok így élni. Pedig ő tényleg megpróbálta letenni a piát. Mindent elkövetett, hogy megtartson nem így mint a te „párod”.

A tenyerén hordott, de ha a haverok hívták már nem ért el hozzám csak sörszagúan. Undorodtam és azóta is gyűlölöm a piásokat. Családomban sem volt soha iszákos senki. Rengeteg nehézségen átmentem az életemben és soha nem volt indok, hogy ezért igyak. Tudtam bulizni, szórakozni „csak” colával is. Egy évig járt utánam térdelve kérlelt,hogy megváltozik, csak fogadjam vissza. Hamarosan rátaláltam a férjemre akivel azóta is boldogan élek és neveljük a gyerekeinket nem ismerjük a piálást. Sokszor elgondolom Jézusom ha hozzá megyek akkor ahhoz az iszákoshoz milyen életem lett volna.

Neked ez a sz@rzsák a szavaival simán tudtodra adja, hogy semmit nem jelentesz neki. Már ne is haragudj, hol van a magaddal szembeni tartás, igényesség. Lealázod ezzel az alakkal a sárga földig mint NŐ. Ja és csak úgy mellékesen aki elvett a jelenlegi férjem igazán lehetne egy piás ha már indokokat keresünk. NÉGY ÉVES volt amikor ELHAGYTA AZ anyja. Nem iszik példásan nevelte velem a gyerekeinket, és 25 éve vagyunk együtt szeretetben.

De ez a te sorsod úgysem lépsz szerintem. Aztán majd menekülsz egy anya otthonba.

2011. szept. 4. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!Jó dolog,hogy a te történeted jól végződött:)

Kedves kérdező!

Az ő sorsa nem a te lelkeden szárad,te figyelmeztetted és ő nem hallgat rád.Addig hagyd ott amíg lehet,mint ahogy az egyik hozzászóló írta,a szeretet ilyen helyzetben nem segít.Most gondold tovább a dolgot:mondjuk egy év múlva hozzámész anélkül,hogy a párod változtatott volna az életén.Egyszer lesz gyereketek is,esetleg több.Hazajön a férjed a kocsmából és csak mert olyan kedve van,végigveri a családot a gyerekeket sem kímélve.Most komolyan,ezt akarod?Ha magadra nem is gondolsz,akkor legalább arra,hogy ha ez megtörténne akkor a gyerekeiddel mi történne?Arról nem is beszélve,hogy te mint ember és mint Nő többet érdemelsz,nem egy ilyen senkiházit.Ha már most nem törődik veled úgy ahogy azt te szeretnéd,akkor mi lesz később.Ne csak az "itt és most" lebegjen a szemed előtt hanem a holnap is,hogy ebből X év múlva milyen durva dolgok lesznek.Sok sikert,légy erős!

2011. szept. 4. 19:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom elhagyni :("

MEnj el 2 önsegito csoportba, olvasd el a neten, mirol szolnak, es menj el, ott dontsd el, melyik a jobb Neked:

alkoholistak hozaztartozoinak önsegítő csoportja, kodependens csoport.

Ezek is 12 lepeses programok, mint az anonim alkoholistáké. Meg fogod talalni a keresoben.

2011. szept. 4. 19:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább olyanok társaságába vagy,akik lesz*rnak,csak azért, hogy ne legyél egyedül? Hú elég nagy a baj a veled...
2011. szept. 4. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem emel rád kezet? Most még!Élj vele szépen 10-15 évig, majd lesz kézemelés is, hidd el!Ugyanebben a cipőben jártam , csak én 20 évig voltam vak a problémára.Először csak az fájt, hogy ha iszik, nem törődik velem.Ha józan volt, akkor kenyérre lehetett kenni.Aztán jött a kiabálás, parancsolgatás, pár év múlva az ütés, ha nem ugrottam azonnal.Na, én akkor hagytam ott.Hülye voltam, vak.Most kell lépned, ne várj, nincs értelme!
2011. szept. 4. 20:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

elki okokra mindenképp tudom fogni,ugyanis anya nélkül nőtt fel, focikarrierjét keresztbetörték,pedig a Fiorentinában focizhatott volna stbstb.

Verni nem fog,sosem emelne rám kezet és ezt biztosra tudom,nem bántana,nem az a típus,tényleg,ez így van!

Tipikusan az a nő vagy, akinek semmi önbecsülése és józan kritikai érzéke nincs. Ha egyszer részegen jól agyoncsap téged meg a gyereket, majd akkor is azzal jössz, hogy jaj de hát szegénynél ez lelki okokra vezethető vissza. Mindenki hordoz sérüléseket gyerekkorból, de érdekes módon valahogy nem mind lesz iszákos. Azért iszik, mert alkoholista és akaratgyenge, ilyen marha egyszerű. Ezen gondolkozz el.

2011. szept. 4. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenki inna,akinek gondja van vagy volt az életében,akkor nem lenne egy józan ember sem.Inni könnyű,tovább élni és küzdeni már nem.

Az erőszakot most még nem tudod elképzelni,de mint írták neked,ez csak idő kérdése.Az alkoholista pedig nem csak akkor átok,ha verekszik.Kellemetlen helyzetbe tudja hozni az egész családját.A gyerekeitek nem mernek majd egy barátot sem hívni magatokhoz,mert nem tudják majd szegények,hogy milyen állapotban lesz épp délután az apjuk.A részegen beállít az évnyitóra tipusú hatalmas égésekről nem is beszélve.

Egy ilyen emberre hogy tudsz jövőt alapozni?

Normális,ha nem iszik.Mivel sokat iszik így sokszor hülye.Nagyszerű.Ennek szülj gyereket,hogy utána a még nagyobb szarból már ne tudj kijönni egyedül.

"szeretjük egymást nagyon"

NEM! Te szereted őt (legalábbis ezzel mentegeteg magad a gyávaságod miatt,amiért eddig még nem mertél lelépni), ő viszont magasan tojik rád!

Mégis miből szűrted le,hogy szeret? -szeret,mivel a betegséged idején nem hogy ápolt,de még ugráltatott is?

-szeret,mivel most,hogy beteg vagy hazamegy és figyelembe sem veszi,hogy szükséged van rá

-szeret,mivel a panaszaidat meg sem hallgatja és hisztinek tekinti vagyis megbecsül és tisztel :P

Tudod mit szeret ő,de azt nagyon? Inni!

Kár mondanom,hogy hagyd el?

2011. szept. 4. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Valaki felpontozott minket!:)

Köszönjük.

2011. szept. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!