Pénzéhes vagyok, ha olyan pasiról álmodozok aki a tenyerén hordoz? Elvisz étterembe, kirándulni, moziba stb.
20:44-s vagyok
köszi 04:44-s :D Majd még meglátom hogy tudom összehozni. De nálunk a munkaügyi most befagyasztotta az ilyen képzéseket úgyhogy nem indul egy ideig semmi :(
Amiket meg írtam természetesen nem arra értettem hogy mindent a pasinak kell fizetni, de nem baj ha meg tudja teremteni a családjának azt a biztonságot amire minden nő vágyik. És én tudok, főzni, mosni, takarítani, kedvesnek szépnek és aranyosnak mondanak, veszekedni és kötekedni meg kifejezetten utálok (otthon hallgattam ilyet eleget ahhoz h tudjam nem vezet semmi jóra).
Nem nagyok az igényeim csak szeretnék boldogan élni és ehhez a mai világban kell a pénz.
amikor összejöttem a párommal örültünk ha ketten egy sörre össze tudtunk dobni :) álmomban nem gondoltam volna, h úgy felviszi az isten a dolgát, hogy most minden, amit írtál megvalósul a hétköznapokban.
nem érzem magam se pénzéhesnek, se ribkónak. akkor is szerettem, amikor csóró volt, most is szeretem. az csak egy plusz feature, h már pénze is van, és nem fukarkodik, ha a minőségi dolgokról van szó.
számomra ebből az jön le, hogy majd a közös gyerekünknek is igyekszik megadni mindent.
szerintem egyáltalán nem szégyen, ha nem valami alkesz csövesre vágysz, aki az utolsó százasát is a nyerőgépbe dobálja.
vannak akik azt mondják, hogy nem minden a pénz, mégis sárgulnak az irigységtől, ha azt látják, hogy valamelyik ismerősüknek tehetősebb a párja.
lehet fikázni, meg utálkozni. ha valaki arra vágyik, amit én megkapok, akkor előtte is ott a lehetőség, hogy olyan párt találjon, aki ezt szintén megadja neki. és ennyi.
jah, és ez nem azt jelenti, hogy pénzt kunyerálok tőle. ruhát, sminket, stb-t magamnak veszek, nem is fogadnék el tőle ilyesmit. de ha felajánlja, hogy menjünk étterembe, vagy kirándulni, akkor nem fogok tiltakozni, hiszen nem én hisztiztem ki, hanem ő szeretne engem meghívni.
A válasz a kérdező kommentjére a következő :
- Ha a pénz körűl forgó dolgokról álmodozol,.akkor pénzéhes vagy.
- Ha arról álmodozol,hogy egyűtt legyél valakivel, akivel csókolózhattok,kirándulhattok, stb... akkor nem vagy pénzéhes,hanem szerelemre vágysz.
A pénzzel megvehető minden,csak az érzelmek nem.
Ha ezt tartod első helyen, és összejössz egy pénzes pasival, majd jól kihasznál, és ha megunt eldob :D
Meg is érdemled.
XDDD Made my day Bro!
Még hogy a mozihoz nem kell sok pénz...szerinted
kapásból egy film ami hétköznap van fejenként 2000 ft, plusz kóla+ropogtatni való , meg ha vonattal kell bemenni a városba...rögtön 9000ft-nál járunk két főre....sajnos a mozi nem a magyarországi fizetésekhez igazodik.
:D :D :D :D :D
Kérdező: Én ilyen srác voltam, és nekem ilyen volt a párom (csajom), a tenyeremen hordoztam, tudod mit csinált? - Azt mondta, mert sokat nevetgélek megnevettetem, ezért elhagyott. :D Na most ezt add össze. Privátba kifejtem, ha akarsz írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!