Pénzéhes vagyok, ha olyan pasiról álmodozok aki a tenyerén hordoz? Elvisz étterembe, kirándulni, moziba stb.
Igen tényleg vannak. De akkor ezzel az erővel sose legyen ilyen? Ne vigyen drága helyre ne legyen jó kocsija??
Érthetően vonzódunk a pénzes pasikhoz mivel boldog élettel kecsegtetnek, mivel pénzel meg tudja teremteni azt a környezetet amiben biztonságban tudnak élni mindketten és később a gyerekeik is. Olyan izgalmas dolgokat próbálhatnak ki amikről mások csak álmodoznak. Nagyobb valószínűséggel tudják megvalósítani magukat.
Pl: minden álmom lenne most egy főző tanfolyam, de nincs rá pénzem és tudom hogy mire lesz már nem is fog annyira érdekelni. Érted? Hatalmas boldogságot tud adni az ha akkor tudja az ember azt csinálni amikor tényleg akarja és nem akkor amikor van rá pénze.
jellemző...
Én meg olyan nőt keresek, aki tud mosni, főzni, takarítani, kedves, aranyos, szép, csinos, nagyon jó vele szexelni, három gyereket szeretne mint én, fiatal, van rendes munkája-jövedelme és... nem rinyál, nem hisztizik, nem nyávog, és létezik is :)
Csak azt "várom el" a másiktól,amit magamtól is. Vagyis nem kell tökéletesnek lennie sem kívül sem belül,de legyenek céljai,ambiciója,törekedjen az önállóságra,legyen határozott és intelligens.Az anyagiakban pedig legalább az legyen meg neki is,ami nekem.Vagyis nem várok milliomosra,de legyen munkája és ne másokon élősködjön.
Egy komoly kapcsolatban szerintem nem várható el hosszú távon egy férfitól sem,hogy mindig ő fizessen.Az első 1-2 randin igen és ne is hagyja,hogy megpróbáljak fizetni,de utána felesleges és butaság.
A párkapcsolatom a kölcsönösségen alapszik.Nem kell,hogy minden anyagi gond csak az ő vállát nyomja, én pedig kihasználva,hogy nőnek születtem,csak hátradőlök és hagyom,hogy oldja meg miből,mennyiért és hogyan fog engem kényeztetni életem végéig.
Ez a filmekben lehet,hogy működik,de ez Magyarország a válság közepén.Nem lehet egy emberre ekkora terhet tenni.
A mozi és kirándulás is lehet drága,ha az rendszeres és mondjuk minimálbérből próbálja valaki kinyögni a saját és még a párja költségeit is.Az étterem pedig lassan már a luxus kategóriát veri sajnos.
A tenyerén hordozás pedig nem kerül pénzbe,ha őszinte a szerelem és kreatív az illető.Az ágyba hozott reggeli,a házimunka terhének megosztása vagy átvállalása,a humoros és romantikus üzenetek,a figyelmesség,ha új a hajad vagy másképp sminkeltél.Ápolás,ha beteg vagy és tolerancia,ha ingerülten vagy fáradtan érsz haza.
Sok minden van az életben a külsőségeken kívül és nem egy megvett mozijegytől fognak jobban szeretni.
Nem vagy pénzéhes szerintem, előre leszögezem, de azért mégis leírom: nekem édesapám mindig azt tanította, hogy amennyiből 2 ember egy étteremben jól lakik, abból otthon 5-en lakunk jól egy hétig. Ennek ellenére mi is járunk étterembe és mindenhova máshova, mert megengedhetjük magunknak. Csak a ló túloldalára nem kell átesni.
20/F
Mivel nem szarom a pénzt így eszem ágába se lenne fizetni más helyett. Az kivétel ha nincs valakinek pénze és emiatt nem akar és nem is tud sehova se menni mert nincs miből. Ha egy ilyen lánnyal jönnék össze akkor erőn felül is próbálkoznék hogy egy csomó jó dologba részt vehessen.
Volt is már rá példa, igaz nem volt elég pénzem hogy kettőnknek megvegyem a bérletet soundra tavaly és maradjon is költeni, de megoldottam a bejutást benti költekezést meg vállaltam. Nagyon jó érzés volt, mert az életbe nem jutott volna el nélkülem ilyen helyre. Viszont ha egy olyan csajt kéne meghívnom akinek lenne pénze az adott dologra, és még érezném is hogy élvezi a helyzetet a belem fordulna ki az undortól. Akkor már inkább kúrvázás ott legalább kapsz is valamit a pénzedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!