Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy nő teljesen...

Mit tegyek? Egy nő teljesen megbolondította a volt páromat, nekünk van egy közös gyerekünk, de most már vele sem foglalkozik.

Figyelt kérdés
Ez a nő már többször kidobta,mert vannak még kapcsolatai és nem tud egy embernél leragadni.Mit tegyek most?Hiába mondtam neki,hogy mi szeretjük,de most már csak ránk se néz?Hogyan térítsem vissza hozzánk?Segítsetek,köszönöm
2009. ápr. 20. 13:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Ez a dolog történt velem is sajnos, csak nekünk már két gyerekünk van, picik: egy 20 hónapos és egy 2 hónapos. Már a második babával való terhességem alatt szétmentünk negyed évre, aztán sok rábeszéléssel és lelkizéssel visszahívattam magunkat. De hiba volt. Most ott tartok én is, hogy valahogyan külön menni tőle, de gyesből, semmi rokoni háttérrel nehéz, és nem is tudok.

Megértelek teljesen, és ahogy előttem mindenki tanácsolta próbálj tőle elszakadni, mert ebben a kapcsolatban ő nem épít. Te tönkre mész idegileg, a babának sem lesz boldog élete, ha azt látja ami most megy. Apa itt-ott, anya feszült. Ha megteheted menj el, vagy ha a te lakásod dobd ki, és mond meg neki, hogy boldogok vagytok ti nélküle is. És majd sok év múlva, mikor látja a gyereketeket csak nőni-nőni, fog rájönni, hogy mennyi időt vesztegetett el. Nem érdemel meg téged! Ne akarj mellette kitartani, mert hiába. Szomorú, hogy ezt kell mondjam, mert sajnálom az én gyerekeimet is, hisz családban akartam nevelni őket, nem úgy, mint amilyen az enyém volt. De jobb így. Meg fogják érteni, ha nagyok lesznek, hogy ez így volt helyes.

Lépj! Magabiztosan! Légy határozott! Az a kép legyen előtted, hogy a babátoknak így csak jót teszel. Mert őt sem érdemli ám meg. Így biztosan nem.

Sok sikert!

2009. ápr. 20. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem se a not kell hibaztatnod, hanem a volt parod, mert o maga dont ugy,h utana szalad, nem hiszem, h kenyszeritik ra es akit `vinni lehet` azt vigyek is!!!

Tudom,h nem egyszeru, de probald meg elfelejteni, mert kutyabol nem lesz szalonna, ha vissza is megy hozzad, ha talalkozik egy kedvere valo novel, megint le fog lepni.

Minnel jobban vissza akarod kapni, annal jobban eltavolitod magadtol, mert a pasik szeretnek kuzdeni es altalaban az kell nekik, akit nem kaphatnak meg, vagy csak nagy harc aran!

2009. ápr. 20. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinálj,ha legközelebb becsönget?Nyomd a kezébe a gyereket,meg agy listát,hogy mit kell venni ,Te meg szépen menj el kikapcsolódni egyet!Csak azt lehet palira venni,aki hagyja magát!Miért ne ingázna kettőtök között,amikor mindketten hagyjátok?
2009. ápr. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!