Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy nő teljesen...

Mit tegyek? Egy nő teljesen megbolondította a volt páromat, nekünk van egy közös gyerekünk, de most már vele sem foglalkozik.

Figyelt kérdés
Ez a nő már többször kidobta,mert vannak még kapcsolatai és nem tud egy embernél leragadni.Mit tegyek most?Hiába mondtam neki,hogy mi szeretjük,de most már csak ránk se néz?Hogyan térítsem vissza hozzánk?Segítsetek,köszönöm
2009. ápr. 20. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

Beszelj vele, mondd meg neki hogy ertetek a felelos o, senki masert! Csak erted es a gyereketekert.

Mennyi idos, nem elte meg ki magat elegge?

2009. ápr. 20. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha menni akar, vasvillával sem tudod magad mellett tartani.
2009. ápr. 20. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Állj a saját lábadra és mutasd meg a világnak, hogy erős nő vagy.

Akit egy ilyen pasi nem érdemel meg!

Ne pitizz neki, ne veszítsd el az önbecsülésed! Így még inkább a másik nőt fogja keresni, ha tudja, hogy te mennyire őt akarod és bármikor visszatérhet!

Hajrá, én bízom benned!!!

Üdv: Jaina

2009. ápr. 20. 13:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy magam mellett akarom tartani,de amikor nincs a nő a képbe,akkor normális.Minden nap jön,együtt sétálunk,szervezünk közös programokat,amint bennt van a képbe,mi elvagyunk felejtve.Mit lehet ilyenkor tenni?A babánk még csak 5 hónapos,szükségünk lenne rá,aza nő meg egy "ribi",mit tegyek?
2009. ápr. 20. 13:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Jaina.Én ilyenkor nem keresem,nem hívom,de ezt az arcátlan hülye nőt hagyjam hogy nyerjen?Jót röhöghet a markában,hogy tönkretette egy kisbaba jövőjét,elvette tőle az apukáját!!Milyen nő azilyen?
2009. ápr. 20. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

De tudod, ok hogy a no egy ribi! De a ferjed se egy felelossegteljes ember, az is biztos am! Csak azt lehet elboldonditani aki engedi!

Felre ne erts, en nem vedem meg a ribit, de tudod egy ilyen pici babaval aki elhagyja a parjat, az a ffi a szemembe egy senki!

2009. ápr. 20. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon rosszul látod a dolgot.A gyereked apja egy felelőtlen csapodár gazember,ez az igazság.Nem a nő tehet róla,hogy ilyen,és nem is más csak egyedül ő.Te úgy látod,ha nincs másik nő a képben akkor oké minden,ha van akkor veletek nem foglalkozik.Én ebbe a ló nincs szamár is jó szerepbe nem mennék bele.Nekem a helyedben többet nem kellene ez az ember.A gyereketek meg közös felelősség ha tetszik neki ha nem.Amire kötelezhető azt követeld rajta akár bírósági úton is.Viszont ha Te még ezzel az emberrel családosdit játszol amikor éppen nincs a képben másik nő vagy unatkozik akkor nem is haragudj de ostoba vagy,megérdemled ha hülyére vesz.Mi az,hogy hagyod nyerni a másikat?Ne legyél már buta.Valakit vagy szeretünk vagy nem.Vagy együtt akarunk élni vagy nem.Ha valóban szeretne benneteket nem lenne másik nő,csakis Ti,Te és a babátok.Ha meg nem szeret,akkor minek kapálózol utána megalázva ezzel magadat?

Zárd ki az életedből,a gyereket láthatásokon láthassa,szedd össze magad és kezdj új életet valaki mással.Egy ilyen megbízhatatlan ember mellett csak elszállnak az évek feletted,és nem lesz sosem normális életetek.Tönkre fogsz bele menni ha ez így marad.Le kell tudni zárni egy ilyen kapcsolatot,most már a gyerekedért is felelős vagy,ha már ilyen felelőtlen apja van,legalább az anyja ne legyen az.Még találhatsz egy olyan férfit aki megérdemel téged,akit nem kell semmilyen praktikákkal magad mellett tartanod,hanem azért van veled mert szeret,tisztel megbecsül.Ez a férfi biztos nem ilyen.

2009. ápr. 20. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszával maximálisan tudok azonosulni. A gyermekednek is szerető apa, megfelelő példamutatás kell, erre a vér szerinti apja nem képes. Most még léphetsz, hogy a gyermekednek legyen gyermekkora és legyen jövője, szerető nevelőapukája.
2009. ápr. 20. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen igaza van az érdemtelenül lepontozott Jainának, valamint az utolsó előtti válaszadónak.

Szerintem is a nő csak részben hibás, mert ha valaki szeret és tisztel valakit, az találkozhat akármilyen szép és rámenős nővel, nem teszi kockára a kapcsolatát.

Ha a párod ilyen csapodár, akkor ha nem lenne ez a nő, jött volna egy másik.

Hogy gondoltad, hogy nem hagyod nyerni a másik nőt? Ez nem verseny, azaz régen rossz, ha annak kell lennie. A pasi nem egy tárgy, amit el lehet lopni, vagy meg lehet nyerni egy versenyen - hanem saját akarattal, moralitással, felelősséggel rendelkező vagy nem rendelkező ember.

Különben is: érne Számodra valamit egy olyan győzelem, amiben a pasid igazából szívesebben lenne mással, és nem azért van Veled, mert Téged szeret, Tége kíván, hanem mert az a másik nem foglalkozik vele?

Gondolom, ez így neki rohadt kényelmes, hogy elmegy a csajhoz, mert tudja, hogy Te várod, visszafogadod. Kihasznál.

2009. ápr. 20. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem hittem, hogy ilyen szemét ribancok léteznek, amíg ugyanez nem történt velem is :(((( Maximálisan megértelek.

A férjed rá fog jönni, hogy mekkora hülye volt, csak lehet, hogy akkor már késő lesz, mert Te már boldog leszel valaki mással....

2009. ápr. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!