Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikkel szoktad csak úgy...

Mikkel szoktad csak úgy meglepni a párod csak úgy?

Figyelt kérdés

ok nélküli apróságok érdekelnek, amik nem kerülnek sokba, de éreztetem vele h szeretem

19L

2011. szept. 2. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

vagy egyszer kiírta nekem egy srác a tükörre:

"ugye milyen szép vagy? én már rég észrevettem :)"

szóval reggel így indult a fogmosásom

vagy:

smile fejet rajzolt majonézzel a szendvicsemre

vagy csak amikor elindul valahova a zsebébe lehet tenni egy cetlit: szeretlek, aláírva.

mind mind ingyen van

2011. szept. 2. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Még nem élünk együtt, de ha mentem hozzá, volt, hogy vittem egy-két bonbont közösen elnassolni, vagy mécsest, mert azt nagyon szeretjük esténként. Masszírozás kölcsönösen!

Ő legutóbb pl. boltból egy újságot hozott, amihez papucs is volt, tök örültem és jó meglepi volt.

2011. szept. 2. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sütök neki , főzök neki. Vagy együtt rajzolunk a kisgyerekeinkkel. Vagy megkérem a nagylányom hogy menjenek el a játszótérre amikor már kb 10 perc és itthon van , és 1 órán belül haza se jöjjenek kivéve ha gáz van. :-)

31.N

2011. szept. 15. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kaja, vagy meglepetéspuszilkodás.

Már most tudom, hogy szombaton szilvás gombócot fog kapni, mert ráérek, utána pedig hmm, hmm...

2011. szept. 15. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Megállok az ajtóban és közlöm, hogy "Uram, a masször megérkezett és fáradjon az ágyba egy kényezteteő teljes test masszázsra!" Amikor nagyon fáradt, kimerült, akkor boldogan ugrik az ágyba.

Vagy nem várt helyekre eldugok egy-egy cetlit szerelmes üzenetekkel.

2011. szept. 15. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Leszopom
2011. szept. 16. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!