Mikkel szoktad csak úgy meglepni a párod csak úgy?
ok nélküli apróságok érdekelnek, amik nem kerülnek sokba, de éreztetem vele h szeretem
19L
vagy egyszer kiírta nekem egy srác a tükörre:
"ugye milyen szép vagy? én már rég észrevettem :)"
szóval reggel így indult a fogmosásom
vagy:
smile fejet rajzolt majonézzel a szendvicsemre
vagy csak amikor elindul valahova a zsebébe lehet tenni egy cetlit: szeretlek, aláírva.
mind mind ingyen van
Még nem élünk együtt, de ha mentem hozzá, volt, hogy vittem egy-két bonbont közösen elnassolni, vagy mécsest, mert azt nagyon szeretjük esténként. Masszírozás kölcsönösen!
Ő legutóbb pl. boltból egy újságot hozott, amihez papucs is volt, tök örültem és jó meglepi volt.
Sütök neki , főzök neki. Vagy együtt rajzolunk a kisgyerekeinkkel. Vagy megkérem a nagylányom hogy menjenek el a játszótérre amikor már kb 10 perc és itthon van , és 1 órán belül haza se jöjjenek kivéve ha gáz van. :-)
31.N
Kedvenc kaja, vagy meglepetéspuszilkodás.
Már most tudom, hogy szombaton szilvás gombócot fog kapni, mert ráérek, utána pedig hmm, hmm...
Megállok az ajtóban és közlöm, hogy "Uram, a masször megérkezett és fáradjon az ágyba egy kényezteteő teljes test masszázsra!" Amikor nagyon fáradt, kimerült, akkor boldogan ugrik az ágyba.
Vagy nem várt helyekre eldugok egy-egy cetlit szerelmes üzenetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!