Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szoktad meglepni a párodat, amikor kedveskedni szeretnél valamivel?

Figyelt kérdés
Kisebb dolgokra, odafigyelésre gondolok, apróságokra mind viselkedésbeli, mind kézzel fogható dolgokra. Mennyire figyeltek egymásra, és mennyire gondoskodtok a másikról?
2010. nov. 12. 19:35
 1/5 anonim válasza:
freddy kroegernek öltözöm és végigkergetem a lakáson ezen mindig meglepődik :D
2010. nov. 12. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy tál pacalpörkölttel. Nagyon szereti a párom!

Dr. Traktor.

2010. nov. 12. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

tegnap a párom készített a munkahelyén egy képet, melyre csak leveleket ragasztott egymásra, és lakkal átkente, és keretbe rakta. ja, ráért:) imádom, ha a saját kezével alkot nekem valamit, mert tudom, hogy az egyedi, és csak nekem készült szeretetből.

és folyton puszilgat esténként, mikor már aludni szeretnék. najó, akkor már nem is akarok aludni. én is puszilgatom:)

2010. nov. 12. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A barátom rajzol nekem; vagy rendet rak a szobájában; vesz valami édességet; küld egy kedves e-mailt, sms-t, költ egy kis versikét; amikor megérkezek hozzájuk néha egy kedves szerelmes szám szól; eljön elém meglepetésből a főiskola elé; meglep virággal, hirtelen ennyi jutott eszembe. Én is vagy veszek neki valami apróságot; vagy küldök e-mailt, sms-t; sütök vagy főzök neki valamit; felveszek valami szexi rucit, sztriptízelek neki, kitalálok valami jó kis szerepjátékot; gyújtok pár gyertyát a szobában meg veszek egy üveg bort, hogy lazíthassunk este; elmegyek elé a munkahelyére.

Szerintem mi nagyon figyelünk egymásra. Mindig tudjuk, hogy mit csinál a másik, hol van, ismerjük egymást gondját-baját, ha nem mondja a másik, hogy nyomja valami a lelkét, akkor is észrevesszük egymáson. Ha én náluk vagyunk, akkor szállodában érzem magam, és ha ő nálunk van, akkor ő is szállodában érzi magát (ilyenkor mindig egymásnak mindent megcsinálunk: reggeli az van, amit a másik kér; tálaljuk az ebédet, vacsorát; ágyazunk egymásnak; aki vendég annak soha nem kell csinálnia semmit, csak élvezni a kényeztetést).

Ha együtt vagyunk, rengeteg simogatjuk egymást, ölelgetjük a másikat, cirógatjuk. Sokszor van az, hogy reggel úgy keltjük a másikat, hogy simogatjuk. Az egyik legkedvesebb élményem, hogy a barátom még azt hitte, hogy alszok, és úgy simogatott, meg suttogva beszélt hozzám, és elmondta, hogy mennyire szeret, és tudja, hogy én vagyok élete szerelme, és tudja, hogy most úgysem hallom, amit mond, de akkor is el akarja mondani, hogy mennyire fontos vagyok neki. Akkor jött rá, hogy ébren vagyok, amikor kicsordult a könnyem.

2010. nov. 12. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, mi is így vagyunk a párommal, így tudom milyen ez. :) Arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e ennél is figyelmesebb az ember a párjával, vagy hogy valami olyannal kedveskedjek neki, ami eszembe sem jutna magamtól, (:() de neki mégis nagyon jól esne. :)
2010. nov. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!