Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikkel szoktad csak úgy...

Mikkel szoktad csak úgy meglepni a párod csak úgy?

Figyelt kérdés

ok nélküli apróságok érdekelnek, amik nem kerülnek sokba, de éreztetem vele h szeretem

19L

2011. szept. 2. 12:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc édességeivel szoktam meglepni időnként.
2011. szept. 2. 12:44
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem égetem le a vacsit.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
kedvenc kaja vacsorára, meglepi mozijegyek, cetli elrejtve a zsebében - "szeretlek"
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
váratlan nyakmasszázs a fotelében, reggeli kávé+reggeli az ágyban, nagy ölelés :)
2011. szept. 2. 12:49
 5/16 A kérdező kommentje:
upsz kétszer írtam bele h csakúgy....köszi a válaszokat, azt is írhatjátok h ő mivel szokott titeket, vagy mivel lepett már meg ami nagyon jól esett nektek
2011. szept. 2. 12:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc ételeit elkészítem mire hazaér a munkából ( ő később jön). Ő pedig engem energiaitallal (:
2011. szept. 2. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kajáit főzőm, süteményt sütök, néhány gyertya és lassú zene kíséretében pezsgőzés vagy más alkohol fogyasztása. Továbbá ha boltba megyek, általában hozok neki valami apró édességet.

Ezen kívül masszírozom.

Apró cetlit én is szoktam neki írni, és jól esik neki. :)

22L

2011. szept. 2. 12:52
 8/16 Yarra ***** válasza:
100%

Én is imádom az ilyen csak-úgy-ok-nélküli figyelmességeket. Már lassan 7 éve együtt vagyunk, mostanra már tudom mi az amit értékel. Mivel itthon dolgozik, az irodájában szoktam neki hagyni cetlin üzeneteket, vagy írok neki egy üzit, hogy azonnal várom a hálószobánkban (mint mondtam itthon dolgozik, szóval csak fel kell jönnie)- mondjuk ez jön be neki a legjobban :), beviszem neki a kedvenc italát amikor ő nem is kérte stb. Az ilyen édi-bédi apróságokat szivesen elfogadta, de láttam rajta, hogy azért nem dob egy hátast tőlük, szóval azokat hanyagolom.

Ja és nem édes szájú, de a túrótortát nagyon szereti. Én nagyon szeretek sütni-főzni, de kalácsokban kicsit béna vagyok. Viszont szoktam neki próbálkozni túrótortát sütni, ha nem is sikerül olyan jóra, nagyon örül neki!

2011. szept. 2. 12:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönte, hogy nem égettem le a vacsit
2011. szept. 2. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ha váratlanul megpuszilom

(pl boltban bevásárlás közben, meglepődik és jól esik neki)

és ingyen van.

2011. szept. 2. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!