Mikkel szoktad csak úgy meglepni a párod csak úgy?
ok nélküli apróságok érdekelnek, amik nem kerülnek sokba, de éreztetem vele h szeretem
19L
Kedvenc kajáit főzőm, süteményt sütök, néhány gyertya és lassú zene kíséretében pezsgőzés vagy más alkohol fogyasztása. Továbbá ha boltba megyek, általában hozok neki valami apró édességet.
Ezen kívül masszírozom.
Apró cetlit én is szoktam neki írni, és jól esik neki. :)
22L
Én is imádom az ilyen csak-úgy-ok-nélküli figyelmességeket. Már lassan 7 éve együtt vagyunk, mostanra már tudom mi az amit értékel. Mivel itthon dolgozik, az irodájában szoktam neki hagyni cetlin üzeneteket, vagy írok neki egy üzit, hogy azonnal várom a hálószobánkban (mint mondtam itthon dolgozik, szóval csak fel kell jönnie)- mondjuk ez jön be neki a legjobban :), beviszem neki a kedvenc italát amikor ő nem is kérte stb. Az ilyen édi-bédi apróságokat szivesen elfogadta, de láttam rajta, hogy azért nem dob egy hátast tőlük, szóval azokat hanyagolom.
Ja és nem édes szájú, de a túrótortát nagyon szereti. Én nagyon szeretek sütni-főzni, de kalácsokban kicsit béna vagyok. Viszont szoktam neki próbálkozni túrótortát sütni, ha nem is sikerül olyan jóra, nagyon örül neki!
ha váratlanul megpuszilom
(pl boltban bevásárlás közben, meglepődik és jól esik neki)
és ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!