Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékkal szoktad meglepni a párodat?
Házassági évfordulóra valami hasznosat: egy drágább toll, bőr aktatáska, irattartó, névjegykártyatartó (mikor mire van szüksége)
Születésnapra: ruhanemű, általában ing, nyakkendő.
Karácsonyra: könyv, DVD, CD
Tobbnyire feher rozsaval, mert az a kedvence.
De legutobb a szulinapja alkalmabol elvittem a nagymamajahoz, mert az orszag masik vegeben lakik es reg latta.
Mivel szeretek és szerintem tudok is rajzolni, ezért legutóbb az évfordulónkra egy rólunk készült rajzzal leptem meg :) Szeretek saját készítésű ajándékokat adni, szerintem azok érnek a legtöbbet :)
De ha nincs valakinek tehetsége a rajzhoz, szerintem nyugodtan csinálhat egy vicces fotóalbumot stb. Fantázia a lényeg. Sokan megkérnek, hogy jaj nem tudnak mit ajándékba adni, de jobban szeretnék, ha valami egyedi lenne, így rajzoljam le a barátjukkal/nőjükkel. Könyörgöm, mindenki születik egy kis kreativitással, és egy egyszerű dolognak is tud örülni az illető, ha igazán szereti az ajándékozót.
Figyelem az elszólásokat. Ezért kapott sírjából kikelős zombis kispárnát, egyedi kézzel készült hátizsákot, festett bögrét. Az első karácsonyra párnának kihímeztem azt a rajzot, amit nekem csinált az első randira.:) Egy csontváz-sárkány.
De persze ez függ az életkortól, stílustól. Nem mindenki értékeli a saját készítésű dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!