Van (nak) itt olyan felesegek akiknek meg nincs gyerekuk es egesz nap egyedul van otthon?
Én írtam,hogy jön az első és tanulni szeretnék! Én mindenképpen megpróbálom. Belefér, amennyi belefér. Barátnőm 3 gyerek mellett (a legkisebb pár hónapos) csinálta meg a jogi egyetemet levelezőn!
Jó, nyilván nem minden nap fogom nyomni, de amit tudok megteszek!:)
Meg egy fontos: gyerekvallalasra is erdemes felkeszülni, mar amennyire fel lehet, sok-sok könyvet olvashatsz a temaban! Ez nem jelenti azt, hogy majd akkor nem kell, de valamennyire "otthon leszel a temaban". (Azokra, akik pl. 3 gyerek mellett jogi egyetemet csinalnak, nem alapozhatunk, mert mindig a körülmenyek amennyit engednek, csak annyi idöd lesz majd gyerek mellett masra. Vagy elhanyagolod a gyerekedet. Ha esetleg nincs a közelben majd edesanyad, es a többi rokonod, vagy nem ugy alnnak hozza, akkor szerintem nincs idö ilyesmire meg 1 db par hos baba mellett sem, bar nyilvan ez függ a kisbabatol is. Igy szerintem nem veszitessz, ha elöre tajekozodsz!)
Önkentes munka ötlete nagyon jo!! Ha a ferjed ugy all hozza, a helyedben megvalositanam!! Ez volt a legtitkosabb almom, szobahozva a ferjem azonban nagyon ellene volt (mondvan, hogy neki se adtak semmit ingyen, ö is megdolgozik a penzeert, nehogy en meg itt jotekonykodjak, hanem igenis addig keressek fizetös allast, amig megtalalom...stb), es mivel ö tartott el, ezt ugy ereztem, muszaj tiszteletben tartanom, megha nem is ertek vele egyet.
elsö 10:49
Nekem ugyan nincs erre időm, de tudom, hogy mikor volt, sokat Sims-eztem. Szerintem a nőket eléggé le tudja kötni ez a játék. :) ha a virtuális babázás részét uncsinak találod, akkor ha van lakberendezési vénád, elfoglalhatod magad vele. Házépítés, kertrendezés... ehhez a sims 3-at ajánlom. ;)
Ha lenne elég szabadidőm, biztos, hogy játszanék vele többet, régen volt, hogy egész napokra lefoglalt. Nehéz ráunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!