Milyen nagyszülő az aki nem látogatja az unokáit arra hivatkozva hogy nincs aki kísérgesse?
A mamám (apukám anyukája) 6 éve egyszer sem jött hozzánk, igaz, már apukám nem él velünk, de akkor is itt vannak az unokái. Én egyáltalán nem haragszom rá, ő is csak muszájból jár kel a városban, ha teheti otthon marad. A családi ünnepek is mindig nála vannak megrendezve, mert ott mindenki együtt van. A két nagybátyám is hazajár folyamatosan a gyerekekkel, a mamám évente 1-2* ha elnéz, mert vigyázni kell a gyerekekre.
Én minden héten meglátogatom a mamámat, eszembe sem jutna, hogy ezért haragudjak rá. Szeretek vele lenni, fontos szerepet tölt be az életemben. Egyértelmű, hogy inkább én fogok keresztülutazni a városon, nem pedig ő, 67 éves fejjel. 17L
Ha annyira látni akarná az unokákat akkor elmenne a nagyi. Nyilván a szülők dolgoznak és egyébként is van elég dolguk azon kívül hogy a nagyi seggét tologassák. Már bocs a kifejezésért.
Egyébként én 1x láttam az egyik nagyapámat és ezzel ki is fújt a dolog. Valaki írta h csak pénz küldtek nekik. Hát én még azt se. Semmit, még csak nem is érdeklődtek irántunk. Utólag nem bánom legalább nem szóltak bele mindenbe és legalább megtanultam hogy attól még hogy családtag valaki nem jelenti azt h foglalkozni is kell vele. Nélkülük is lehet élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!