Válás után szerveztetek még közös programokat a gyerekre hivatkozva?
szerintem a volt férjed megbánta a válást
lehet hogy újra akarja kezdeni
Nekem a szuleim 6 eves koromban kulon mentek, de utana is egyutt mentunk nyaralni, rokonokhoz, kirandulni, strandra, ide-oda.
Apunak mindig fontosabbak voltunk,mint barki mas, de nem tudtak egyutt elni anyuval.
Szerintem orulj neki es hasznald ki a helyzetet es erezd jol magad!
A gyerek érdekében menjetek el.
Egy házasság megromlásában mindkét fél hibás. Akkor is,ha az egyik ezt nem ismeri el. Ha a férj más nőt keres,annak oka van,amit akkor kellett vona őszintén tisztázni,amikor felmerült a gond. Bár akkor már lehet,hogy késő volt.
Elsősorban a gyerek érdekét kell nézni,nem a saját érdekedet,vagy a sértettségedet. Ő még akkor is gyermeked apja,ha elváltok. A fiad most van a kiskamaszkorban,és a válás is súlyos megrázkódtatás neki,nem szabad ezt még súlyosbítani. Ismerek házaspárt a közelünkben,akik elváltak. Mindketten alapítottak új családot,és mindkét helyen van gyerek is. A két házaspár összejár,gyereknapon közös programokat szerveznek,a szülinapokat együtt ünneplik,és remekül működik a dolog.A gyerekek szeretik a féltestvéreket,és az új párokat is elfogadják. Nem sérültek meg lelkileg. Mindenütt ez a hozzállás lenne a követendő.
Ehhez viszont okos,a gyerek érdekét szemelőtt tartó felnőttekre van szükség.
Szerintem nem jött össze a mostani kapcsolata. Belátta, hogy
veled jobb volt.Szeretne visszajönni hozzád és ez a kirándulás remek alkalom.Itt nem a gyerekről van szó
" sajnos ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!