Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után szerveztetek még...

Válás után szerveztetek még közös programokat a gyerekre hivatkozva?

Figyelt kérdés
Nemrégiben váltunk el, úgy, hogy a férjem kezdeményezte a válást, mert betoppant az életébe valaki, akinek nem mondott nemet. Vele azóta is együtt van, bár nem felhőtlen a viszonyuk. Van egy tízéves gyerekünk, és a napokban szólt apa, hogy a munkahelyén szerveznek egy kirándulást, ahová jelentkezett, ne csináljak programot jövő hétvégére. Rövid értetlenkedés után tisztázta, hogy mindhármunkra számítanak. Amikor kérdeztem tőle, hoy mit szól ehhez a barátnője, nem vele kellene-e inkább mennie, lehurrogott, hogy nekem ezzel nem kell foglalkoznom.
2010. máj. 6. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
szexelni összejárunk hetente, de azt nem gyerek miatt
2010. máj. 6. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
mi még nem tartunk a válásnál (ill. szóban), de már menthetetlen a dolog.....a férjem viszont most egyfolytában programokat szervez, ő azért teszi, h bizonyítson, én meg azért megyek bele, mert a gyereknek szüksége van az apjára, nekem már érzelmileg teljesen semleges, attól h elmegyünk a ligetbe v fagyizni nem fog felgyúlni a láng, de a gyereknek jó h elvisszük, viszont szerintem nálunk ez addig fog tartani ameddig rá nem jön, h a válás dolog tény és engem már nem kaphat vissza
2010. máj. 6. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a volt férjed megbánta a válást

lehet hogy újra akarja kezdeni

2010. máj. 6. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát érdekes, nekünk ugyan ebben a hónapban lesz a tárgyalás, de eljárunk együtt vásárolni a tescoba, múltkor a margitszigetre mentünk egy délután, előző héten meg az ázsia centerbe a gyereknek vásárolni. Semmi érintkezés nincs köztünk, ilyenkor van együtt kajálás is mondjuk, de csak úgy megyünk egymás mellett, meg futunk a gyerek után felváltva. A gyerek örül, nekünk meg nem esik nehezünkre. mondjuk nem tudom mi lesz a válás után, marad-e így a helyzet..
2010. máj. 6. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. máj. 6. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a szuleim 6 eves koromban kulon mentek, de utana is egyutt mentunk nyaralni, rokonokhoz, kirandulni, strandra, ide-oda.

Apunak mindig fontosabbak voltunk,mint barki mas, de nem tudtak egyutt elni anyuval.

Szerintem orulj neki es hasznald ki a helyzetet es erezd jol magad!

2010. máj. 6. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

A gyerek érdekében menjetek el.

Egy házasság megromlásában mindkét fél hibás. Akkor is,ha az egyik ezt nem ismeri el. Ha a férj más nőt keres,annak oka van,amit akkor kellett vona őszintén tisztázni,amikor felmerült a gond. Bár akkor már lehet,hogy késő volt.

Elsősorban a gyerek érdekét kell nézni,nem a saját érdekedet,vagy a sértettségedet. Ő még akkor is gyermeked apja,ha elváltok. A fiad most van a kiskamaszkorban,és a válás is súlyos megrázkódtatás neki,nem szabad ezt még súlyosbítani. Ismerek házaspárt a közelünkben,akik elváltak. Mindketten alapítottak új családot,és mindkét helyen van gyerek is. A két házaspár összejár,gyereknapon közös programokat szerveznek,a szülinapokat együtt ünneplik,és remekül működik a dolog.A gyerekek szeretik a féltestvéreket,és az új párokat is elfogadják. Nem sérültek meg lelkileg. Mindenütt ez a hozzállás lenne a követendő.

Ehhez viszont okos,a gyerek érdekét szemelőtt tartó felnőttekre van szükség.

2010. máj. 6. 15:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem teher, hogy együtt megyünk el a gyerekkel, ne értsetek félre. Ami elgondolkodtaott, az inkább az, hogy nem a barátnőjével megy el. Nem akarok vele semmit újrakezdeni, eléggé tönkretett mindent ahhoz, hogy az újrakezdésen egyáltalán mint lehetőségen gondolkodjak.
2010. máj. 6. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem jött össze a mostani kapcsolata. Belátta, hogy

veled jobb volt.Szeretne visszajönni hozzád és ez a kirándulás remek alkalom.Itt nem a gyerekről van szó

" sajnos ".

2010. máj. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!