Ha a vőlegényem leural, szabályoz, utasítgat, de kívülre nem mutatja ezt az arcát, miért nem hisz nekem senki?
ha próbálok anyával, családommal, vagy a sógornővel, bárkivel erről beszélni, kénytelen vagyok a szavahihetőségemet védeni, mert mindenki beveszi a külső mázt, kihez fordulhatnék ilyenkor?
és eleve miért nem hisz nekem senki????
egyedül két bnőm hisz nekem, de csak mert ők is voltak,ilyen helyzetben, az egyik jelenleg is van, viszont ők nem igazi barátok, mert volt már rá példa hogy átvertek, vagy hasonló.
nem értem az embereket.
viszont a párommal ott tartok, hogy lassan már azt is megengedi magának, hogy úgy beszél velem, mint egy olyannal, akit egyértelműen lenéznek.
most nem megoldások kellenének (habár jöhetnek) hanem hogy MIÉRT NEM HISZ NEKEM SENKI?-re tippek.
köszönet
MÉRT nem hagyod el ez a nagy kérdés
az erőszakos emberek a küllvilág felé mindig nagyon lazák aztán a belső feszültséget a párjukon vezetik le a 4 fal között ezért nem hisznek neked hagyd el legyen eszed.
25 éves vagyok
jelenleg felvettem az ő stílusát
szemet szemért elven vagyok, ami tudom primitív dolog, de a szép szó nem használt semmit
tehát elmondtam a páromnak, hogy nem megy már, hogy ordibál, utána béke, megint ordibál, megint béke
most ugyanazt mind visszakapja, amit én kapok tőle, és nem érdekel, hogy nem így működik egy egészséges kapcsolat, mert ez már soha nem lesz az, ezt már elfogadtam.
az ember amikor hisz valamiben, amit akar, ami célja van, ami mellett a végsőkig kitart, bármi áron is ezt hívják idegen szóval: posztulátumnak.
"olyan egyszerű alaptétel, amelyet bizonyítás nélkül el kel fogadnunk mint nyilvánvalót"
nos az álmokat van, amikor nem, vagy nagyon nehezen adja fel az ember
biztosan van ilyen mindenki életében
amikor nem látja értelmét, akkor is kitart mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!