Ha a vőlegényem leural, szabályoz, utasítgat, de kívülre nem mutatja ezt az arcát, miért nem hisz nekem senki?
ha próbálok anyával, családommal, vagy a sógornővel, bárkivel erről beszélni, kénytelen vagyok a szavahihetőségemet védeni, mert mindenki beveszi a külső mázt, kihez fordulhatnék ilyenkor?
és eleve miért nem hisz nekem senki????
egyedül két bnőm hisz nekem, de csak mert ők is voltak,ilyen helyzetben, az egyik jelenleg is van, viszont ők nem igazi barátok, mert volt már rá példa hogy átvertek, vagy hasonló.
nem értem az embereket.
viszont a párommal ott tartok, hogy lassan már azt is megengedi magának, hogy úgy beszél velem, mint egy olyannal, akit egyértelműen lenéznek.
most nem megoldások kellenének (habár jöhetnek) hanem hogy MIÉRT NEM HISZ NEKEM SENKI?-re tippek.
köszönet
Mit törődsz te azzal,hogy mit beszélnek mások?
és megdöbbentő amit írsz: "szid, ócsárol". hát én nem évekig, de a második alkalomig nem várnék a szakítással
Talán, ha szakítasz komolyan vesznek. A családod úgy láthatja, hogy nincs igazi probléma, csak valami szokásos kis házastársi vita, amit eltúlzol.
Lehet rájönnek ennek ellenkezőjére, amennyiben tényleg nagynak látják majd a problémát.
de ugye nekem is nemegyszer bevágta a mézesmázost, amit sokáig elhittem, hogy nem lesz több ilyen, stb
és egyedül érzem magam a világon és ez nagyon rossz.
csak ezért zavar a kívülállók véleménye.
Kit érdekel más??? Ott a két barátnőd, ők melletted állnak!
Így van csinálj hangfelvételt!!!!!
Szakíts!!!!
Mert lehet, hogy egy pszichopata. :D
Tulajdonképpen nem is viccelek, olvastam róluk, hogy legfőképpen érzelmileg terrorizálnak, és hogy az ismerőseiddel képesek elhitetni, hogy még te vagy a bolond, nem ő.
Pont azért mert olyan elbűvölőek tudnak lenni külsőleg.
De nem értem, hogy miért vagy még vele... Ott az a két barátnőd.
talán próbáld meg felvenni magnóra miket mond :) akkor majd elhiszik...
nem tudom sosem voltam ilyen helyzetben. a szüleim mindig mindenben elhitték amit mondok, és sose volt köztünk bizalmatlanság, legalábbis kívülállók felé egyöntetű az összkép :) Lehet hogy azért nem hisznek neked, mert már többször "kiáltottál farkast" mint ahogy a mesében is van...
De egyébként ezzel ne törődj, hanem hagyd ott a pasast. ha bárki megkérdezi, hogy miért, elmesélheted röviden. ha megjegyzést tesznek rá, akkor meg intézd el azzal, hogy ez az én dolgom, nem a tied, és nem vagyok kíváncsi a véleményedre. Egy ilyen után nem fognak többet beleszólni, esetleg csak a hátad mögött, de az meg kit érdekel.
Az életben sokszor előfordul, hogy más nem hiszi el amit mondasz. ezen túl kell esni, és nem foglalkozni vele. Te tudd hogy mi a helyzet és mit akarsz, a többit le kell ejteni nagyívben. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!