Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van még jövőnk?

Szerintetek van még jövőnk?

Figyelt kérdés

Sziasztok

4éve párkapcsolatban élek a Nagy Ő-vel, hullámhegyekkel/hullámvölgyekkel, de úgyérzem mindíg megbízhattam a páromban. Ő idén végzett az iskolával, még nem talált munkahelyet, egész nap csak otthon ül - megértem, panelban nemsokmindent lehet csinálni.

Pár hete megfigyeltem azt, hogy míg én dolgozom ő napközben unalmában chat-el. Munka után, mikor hazaérek, mindíg tervezek közös programokat, csak hogy ne legyen monoton a napja. Este minden tökéletes (ha értitek mire gondolok) de ő, mivel későn kelt, nem álmos, ezért az ágyunkba hozza a notebook-ot és csetel.

Lehet hogy bunkónak tartotok (tudom a bizalom vesztés első jele, de nem tudom ti hogy viselnétek, engem érdekelt hogy miről képes éjszaka beszélgetni), kíváncsiságból beleolvastam az MSN logokba és pikáns dolgokat olvastam. "Simogatnálak/Harapdálnálak/összecsusszannék veled - ha nem lenne a barátom" és ezt nem nekem írta! Az ürge részletesen leírta hogy nyalná körbe a minden porcikáját s a barátnőm belement ebbe a játékba s Ő is játszott. Csetsex. - megj. A timestamp alapján ez egy délelőtti diskurzus.

Gondolhatjátok mennyire felment bennem a pumpa az "addig nyalnálak míg nem sikítasz" szöveg olvasásakor, de lehiggadtam, hisz ott a "ha nem lenne barátom".

Ő a szívem csücske, próbálom a tenyeremen hordozni, amit tudok megteszek érte /nyaralás (idén kétszer is)/telelés/minden nap valami apróság és nagyon sok gyönyörű közös program. Nekem is vannak hibáim, de más nőre rá sem nézek, amióta megismertem.

Azthiszem van okom tartani attól, hogy elveszítem.

Elég komplex dolog ez, tudom.

Ha nincs komment nem is baj, csak ki akartam írni magamból, hisz nagyon ideges lettem.

2011. szept. 1. 15:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%

nagyon naív vagy ha azt hiszed, itt megáll a kis hölgyeményed. Nem fog :) ez az egyik

A másik, ahogy te állsz a kapcsolathoz, akkor várd el azt is hogy a másik is így álljon hozzá. ha ez nincs, akkor vegyél te is vissza. Ha neki szexcset kell, akkor küldd szépen haza anyukához. Aztán csak találkozgass vele te is csak szexelni. Méghogy ajándékok meg lesni az óhajait. nagy barom vagy ha ezt folytatod...

Hogy miért van veled? mert jó dolga van melletted. Munka nélkül eltartod, szó nélkül, kényezteted, lesed a kívánságait, és ezek szerint azt is lenyeled, hogy pasizik :) Hülye lenne otthagyni. legalábbis egyelőre. Akkor fog lelépni, amikor esetleg olyan pasit fog ki, akibe beleesik. de az meg majd jól ki fogja használni, aztán meg könyörgi magát vissza hozzád. te meg beveszed a szöveget.

Szóval ha tekintélyt akarsz magadnak kivívni, most kirakod a szűrét. Megmondod, hogy nem ilyen lovat akartál, menjen haza az anyjához. Ettől még ha akar, átjöhet néha, ha neked is megfelel. Aztán majd elkezd utánad teperni, meg hogy nem úgy gondolta, meg szeret téged. Ha jót akarsz magadnak, akkor jó pár hétig hagyod hogy teperjen. Aztán meglátod, hogy még mindig bejön neked, vagy kiábrándultál. Én remélem hogy az utóbbi, de hát neked is szabad saját életedet elrontani, úgyhogy visszafogadhatod.

33/N

2011. szept. 1. 16:49
 22/46 anonim ***** válasza:
Ajj az utolsóval azért nem értek egyet, nekem úgy túl erős. Kérdés inkább az, hogy barátnőd milyen lelkű, mert lehet ő attól még hálás, 33N meg magából indul ki, ahogy én is és én tudom, hogy miért lennék hálás, miért nem, mi az amit elvárhatok és mi az amit nem. Bár a női hűség sokkal kritikusabb és ha nem szeret a nőd, akkor csak átmenet létezik. (28F)
2011. szept. 1. 23:04
 23/46 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, engedd meg hogy én mint nő, és rengeteg nő jó barátnője, illetve lelki szemetesládája, válaszoljak neked.

Ha azt hiszed hogy ez az egész csak valami unaloműző ártatlan kis szórakozás, akkor hatalmasat tévedsz, és álomvilágban élsz!

Ez nagyon is komoly dolog, pláne, ha ezek a mindennapos beszélgetések kizárólag egy és ugyanazon emberrel játszódnak le. Mert ez bizony egyértelmű jele annak hogy a barátnőd megunt téged, kiábrándult belőled, új húsra vágyik, méghozzá már azt is pontosan kiszemelte, hogy kiére! Most még csak msnen beszélgetnek, de idővel jönni fognak a találkozások is (sőt, meg merem kockáztatni, hogy már el is kezdődtek), és te pár hónapon belül repülni fogsz, ha minden jól megy. Rosszabb esetben veled marad, hogy legyen valaki, aki eltartja, és a hátad mögött fog csalni, amíg nem talál melót, vagy egy másik balekot, akihez odaköltözhet.

Bocsánat a kíméletlen véleményért, de már annyi ilyet láttam mint a franc. Régi pasi unalmas, kihűlt, ellaposodott, a látótérben már ott a új...

Ha van egy kis eszed megmondod hogy költözzön el, és gondolkodjon egy kicsit el magán. Bár tény hogy minek utána a bizalom elveszett, nem sok értelme van folytatni a kapcsolatot, akkor se ha esetleg vissza akarna táncolni a kiscsaj.

2011. szept. 1. 23:12
 24/46 A kérdező kommentje:

Semmi jelét nem adná, hogy megunt. Tegnap is mosolyogva várt, szinte nyakamba ugrott és megcsókolt, mikor benyitottam a lakásba. (a kaputelefon jelzi, mikor kinyitom a ház külső ajtaját)

Lélekmelengető érzés...viszont a kétszínűséget sem bírom.

Tudom, magamat szivatom, és "úgy baszom el az életem, ahogy én akarom", de az érzéseim iránta nagyon vegyessé váltak így, vihar dúl a fejemben.

Szar egy helyzet ez.

2011. szept. 2. 08:19
 25/46 anonim ***** válasza:
77%

33/N vagyok, 3mal ezelőtti.

Kedves 28/F válaszoló :) édesen naív vagy a nők terén :) jót mosolyogtam rajta. Igen, neked ez a véleményed, de drága kicsi csillag, milyen dolog már manapság egy párkapcsolatot hálára alapozni? Mellesleg általában akinek a leginkább hálásnak kéne lennie, az nem szokott az lenni. Az ilyen nők, mint a kérdező nője, nem az a hálás típus. Sőt, ahogy olvasom még a rosszabbik fajtából is való, mert pofátlan. Van nő aki pofátlanul csalja a pasiját, mert neki az jár, van aki meg nem pofátlan, és ha úgy érzi hogy nem megy tovább és van más jelölt, vagy csak gondolatban máshol jár, akkor kilép. Itt erről lehetne szó mert nincs még gyerek, úgyhogy elég egyszerű a szakítás ilyen szempontból.

De a kérdező barátnője eléggé megjátssza magát. Aki ugyanis belemegy ilyen beszélgetésbe az nem szerelmes a párjába. Ez teljesen biztos. Ahogy egyik előző nő is mondta, aki szemetesládája más barátnőknek :) Egyöntetűen azt állítjuk hogy azért van a kérdezővel mert egyelőre nincs konkrét másik, és nem akar egyedül maradni. de ez nem lesz sokáig így. Max gyerek mellett fog csalni.

A szerelem egyoldalú igaz érzés ez esetben. van ilyen. változatlanul azt mondom, hogy ki kell rakni, és csak összejárni, hogy teperjen.

2011. szept. 2. 08:34
 26/46 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj kérdező. Az a nagy büdös helyzet hogy egy ilyen msn beszélgetést nem lehet hogyan megmagyarázni, te mégis kétségbeesetten próbálod elhinni a barátnőd magyarázkodását, azért mert szereted. De a lelked mélyén te is érzed (és ezért tetted fel ezt a kérdést) hogy ez már jóval túl megy azon a bizonyos határon. A barátnőd szívesen szexelne egy másik sráccal, és ezt meg is mondja neki, vágyakozva irogatnak egymásnak hogy mit csinálnának (fognak csinálni) egymással, te meg csak egy akadály vagy itt nem több.

Ne hazudj magadnak, nincs értelme.

2011. szept. 2. 09:48
 27/46 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te úgy képzeled, hogy aki félrelép, az otthon hidegen viselkedik? Ellenkezőleg, annál kedvesebb, simulékonyabb, hogy ne ébresszen gyanút. Sebaj, ha téged nem zavar, hogy közösen használjátok ugyanazt a nőt, valaki napközben, te meg este. Szerinted mitől csillogott úgy a szeme...
2011. szept. 2. 14:46
 28/46 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező görcsösen probál felmentést találni a párjának.Pedig erre nincs!!
2011. szept. 2. 14:55
 29/46 anonim ***** válasza:

Visszanéztem már ide véletlenül, de akkor már annyit jegyeznék meg, hogy nőknél a félre táncolás sokkal komolyabb szokott lenni, de még mindig nem látom be, hogy perverz csetelés másokkal az olyan nagy probléma lenne. Az az eset már kellemetlenebb, ha tényleg csak egy kiszemelt van, akkor mehet a mentőöv.

A lényeg a lényegben, hogy én magamból kiindulva sokkal messzebb is elmegyek anélkül, hogy érzelmileg befolyásolna az szerelem terén és nőben is ismertem hasonlóakat, mint én. Magam részéről a csetelést komolytalan dolognak is tartom, mert ha valaki egy ilyenen keresztül bele tud szeretni valakibe, annak ott jó nagy lyukat kell hogy kitöltsenek a kis lelkében. Én eddig a csetelést nem tartottam többre, mint a rádió hallgatást, és csak a szükség nagyúr elven tudok itt bármi kifejletet elképzelni, vagyis már akkor elég ramatynak kellett volna lennie az anyaországnak.

A dolgod tudod kérdező, csak okosan.

2011. szept. 5. 02:07
 30/46 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, ez a kirakni, hogy teperjen dolog tűnik még a legjobbnak:D de nem tudok jó tanácsot adni.
2011. szept. 5. 02:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!